Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tylko zacytowałam kawałek wątku, gdzie było napisane o adopcji staruszki suni.
Kontakt z tą kobietą ze Zgierza ma
piechcia15
do niej trzeba napisac wiadomosc z prosba o udostępnienie telefonu albo innej formy kontaktu.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam juz Figielka!! :loveu: dojechaliśmy bez problemów, maleńki cala droge przespal. Po przyjeździe pochodził sobie po ogródku, posiusial i pojadl trawkę. Potem trzeba było cos zjeść i znakomicie "poszło" mięsko z puszki, kulki były feeee....;). Potem była asysta przy stole i jęki jakie wydawal Figielek prosząc o jedzenie nie pozwalały nam jeśc, bo pękalismy ze śmiechu. Pocieszny jest bardzo, a ząbki, a raczej ich częściwoy brak dodają mu jeszcze weselszego wyglądu.

Nie wiem jak u Jagody, ale chodzenie po schodach raczej nie wychodzi. Może ich nie zna?

Posted

Tanitka może ma za krótkie nóżki na schody:evil_lol:
Fajnie, że dojechalliście szczęśliwie i wszystko ok:loveu:
Puszeczka lepsza, wcale mu się nie dziwię:lol:

Posted

"Tanitko", bardzo, bardzo dziękuję za dt.:lol:

Miło było poznać Ciebie, Bliskich i śliczne Sunieczki.

Figielek wchodził po schodach, ale w zasadzie, to go wnosiłam i znosiłam.

Tak, rzeczywiście, żebrak z niego okropny i uparty w tym wszystkim...

A jak relacje z suniami?

Posted

moje suczki raczej go ignorują, każdy ma swoje miejsce. Moja mama usilowala go ułożyć na kanapie, ale za nic w świecie nie chce. Rozpłaszcza się na podlodze jak żabka. Kocyk mu rozłożyłyśmi i śpi jak susełek:lol:.

Posted

Na naszej-klasie mam panią, która pyta, jak Figielek do kotów...
i czy transport do Białegostoku bylby możliwy.

A Figielek jest taki cudny, że sama pieszo bym po niego poszła, gdybym juz takiej psiej gromady w domu nie miala:loveu:

Posted

mari23 napisał(a):
Na naszej-klasie mam panią, która pyta, jak Figielek do kotów...
i czy transport do Białegostoku bylby możliwy.

A Figielek jest taki cudny, że sama pieszo bym po niego poszła, gdybym juz takiej psiej gromady w domu nie miala:loveu:

Jesli Pani zainteresowana, możesz podac mój nr telefonu 604 10 50 18.

Posted

dzisiaj i schody były pokonywane w górę i w dół (co prawda mamy ich raptem 7), same pieski zostały na 6 godz. i Figielek najwyraźniej je przespał sobie. Generalnie dzisiaj ma więcej sił niż wczoraj, ale to pewnie przez podróż w gorącu.
On tak czasem dziwnie stawia tylne łapki, ale trudno mi powiedziec dlaczego.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Jesli Pani zainteresowana, możesz podac mój nr telefonu 604 10 50 18.

Telefon podałam - mam nadzieję, że zadzwoni...

A Figielek przecudny!:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Tanitka wydaje mi się, że maluch poriusza się "inochodem" i dlatego tak zarzuca kuperkiem :p

Nie do wiary! On rzeczywiscie chwilami jakby szedł inochodem :crazyeye:

Posted

To jak piesek jednocześnie stawia obie prawe i obie lewe nóżki. Moja caviśka też tak chodziła, i przy tym śmiesznie kiwała się na boki jak marynarz - u niej było to spowodowane chorobą stawów.

Posted

Figielek bardzo ozywil sie u "tanitki", widać, że czuje sie dobrze.:lol:
U mnie w wiekszości odsypiał schroniskowy stres.
Maluszek przez miesiąc był w schronisku, a o jego wcześniejszym zyciu nic nie wiemy. Tyle, że był bardzo zaniedbany.:shake:

Tanitka była z maluszkiem u wet., Figielek dostaje antybiotyk, pewnie trzeba będzie "zająć się" ząbkami.

Zaczęły się koszty leczenia, kto wspomoże?:oops:

Posted

Tak jak obiecałam, dokładam się do maluszka, proszę tylko o numer konta na jaki można zrobić przelew.

A może udałoby się go ładnie ufryzować (za jakiś czas), dopiero maluch by wypiękniał ;)

Posted

przyjrzałam sie dzisiaj Figielkowi i rzeczywiście stawia jednocześnie nóżki prawe,a potem nóżki lewe. Czy to jest jakaś wada u psów rasowych?

I ślemy uśmiechy od Figielka dla wszystkich:loveu: