Zuza i Noddy Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jeszcze nie wiem czy będę, ale tematu nie zaszkodzi założyć. To kto się wybiera? Quote
Kaya Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja się wybieram na dwa dni ;) Zuza chyba mam już dla ciebie psiaka na niedziele :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Kaya napisał(a):Ja się wybieram na dwa dni ;) Zuza chyba mam już dla ciebie psiaka na niedziele :) Powiedz mi kto to na gg ;) Quote
Kaya Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Sobota grupa młodsza I Paulina Lisiak z Wyżłem II Ania Nowicka z Aussie III Wiktoria Sapała z Jack Russelem IV Alek Szpotowicz z sznacerem min. grupa starsza I Kamila Żmijewska z Goldenem II Florka Matura z Pudlem dużym czarnym III Neringa Liutkute z Pekińczykiem IV Monika Malitka z Sznacerem min. Zw. Dnia Paulina Lisiak Niedziela grupa młodsza I Wiktoria Sapała z Jack russelem II Ania Nowicka z Aussie III Paulina Lisiak z Wyżłem IV Asia Żmijewska z Berneńczykiem (o ile była przyznana lok.) grupa starsza I Ola Tołopiło(ja) z Westem II Martyna Sapała z Jack Russelem III Kamila Żmijewska z Goldenem IV Jolanta Verreva(?) z Westem Zw. Dnia Wiktoria Sapała Gratulacje :razz: Quote
Bijou Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jak coś to w niedziele też byłam druga a Paulina 3. Gratulacje:p Quote
Kaya Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Bijou napisał(a):Jak coś to w niedziele też byłam druga a Paulina 3. Gratulacje:p Sory Ania już poprawiłam :eviltong: Quote
Shetanka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Gratulacje :multi: szkoda że to tak daleko było, bo byłby mily akcent na koniec wakacji :shake: Quote
Recommended Posts