bety Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wels (Austria) 21.VIII.2009 (CACIB) Sędzia: Petru Muntean (Rumunia) PSY Klasa młodzieży: Molnarvolgyi TIBET - nb ASSASSINS CREED Of Dark Moonlight - bdb1 Ruthdales VENI VIDI VICI - bdb2 DONT LOOK BACK De Champernoune - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Torazo's SECOND TO NONE - V1, CAC, Res.CACIB ROBIN HOOD Etruria Polonia - V2, Res.CAC Klasa otwarta: Japonskiy Sad GEKAI - V1, CAC Klasa championów: Melodor SHAKA ZULU - V1, CAC, CACIB SUKI Klasa młodzieży: AME FOR SHOW QUEEN Goldmals - nb American Triumph HOLLYWOOD - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: ANGEL FACE Of Dark Moonlight - V2, Res.CAC Mara Shimas HOLDING A TORCH - V1, CAC Lord Of Odates Inheritance JOY - nb Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance ENIGMA MAYA - V1, CAC Klasa championów: Melodor BURN THE WITCH - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1, BIS 1 Pzdr Quote
bety Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Wels (Austria) 22.VIII.2009 (CACIB) (Middle East European Winner) Sędzia: Lisbeth Mach (Szwajcaria) PSY Klasa młodzieży: Molnarvolgyi TIBET - nb Ruthdales VENI VIDI VICI - V1, Zw.Mł. DONT LOOK BACK De Champernoune - nb Klasa pośrednia: Torazo's SECOND TO NONE - V1, CAC, Res.CACIB ROBIN HOOD Etruria Polonia - V2, Res.CAC Klasa otwarta: Japonskiy Sad GEKAI - V1, CAC, CACIB Klasa championów: Melodor SHAKA ZULU - V1, CAC SUKI Klasa szczeniąt: HOTTER THAN HELL De Gabritho - nb Klasa młodzieży: AME FOR SHOW QUEEN Goldmals - nb Klasa pośrednia: Mara Shimas HOLDING A TORCH - V1, CAC, Res.CACIB Lord Of Odates Inheritance JOY - nb Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance ENIGMA MAYA - V2, Res.CAC Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V1, CAC Klasa championów: Melodor BURN THE WITCH - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1, BIS 2 Pzdr Quote
bety Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Wels (Austria) 23.VIII.2009 (CACIB) (OKV Centennial Winner) Sędzia: Steffi Kirschbichler (Austria) PSY Klasa młodzieży: Molnarvolgyi TIBET - nb Ruthdales VENI VIDI VICI - bdb2 DONT LOOK BACK De Champernoune - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: Torazo's SECOND TO NONE - V1, CAC, Res.CACIB ROBIN HOOD Etruria Polonia - V2, Res.CAC Klasa otwarta: Japonskiy Sad GEKAI - V1, CAC CITIZEN CANE De Gabritho - bdb2 Klasa championów: Melodor SHAKA ZULU - V1, CAC, CACIB SUKI Klasa młodzieży: AME FOR SHOW QUEEN Goldmals - nb Klasa pośrednia: Mara Shimas HOLDING A TORCH - V1, CAC, Res.CACIB Lord Of Odates Inheritance JOY - nb Klasa otwarta: Lord Of Odates Inheritance ENIGMA MAYA - nb Klasa championów: Melodor BURN THE WITCH - V1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1 Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V2, Res.CAC Pzdr Quote
bety Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Za zdjęcia zabiorę się jutro, zobaczę czy mi się uda je wstawić. Pzdr Quote
kira Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 bety napisał(a):Za zdjęcia zabiorę się jutro, zobaczę czy mi się uda je wstawić. Pzdr A dlaczego jutro ? Zdjęcia powinny być od ręki wstawiane :cool3: :bigcool::eviltong: pozdrawiamy serdecznie !! :lol: Quote
bety Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 kira napisał(a):A dlaczego jutro ? Zdjęcia powinny być od ręki wstawiane :cool3: :bigcool::eviltong: pozdrawiamy serdecznie !! :lol: Jakbyś jechał całą noc przez 12 godzin żeby wrócić do domu po trzydniowym maratonie wystawowym to najpierw też byś chciał odpocząć, no nie?:mad::evil_lol: I to nie jest 10 zdjęć ale co najmniej 30. :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Pzdr Quote
bety Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [SIZE=2]dzień pierwszy Wels (Austria) 21.VIII.2009 (CACIB) cdn Quote
elcia113 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Na dzisiaj tyle,a ja się czuję jak bym tam była-bo wszystkie psy jak na dłoni ;) dobra robota ,jak zawsze zresztą !!! Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja bym poprosiła więcej zdjęć finalistki BISowej.. 3 dni = 3BOB+ 2 lokaty na BIS i w dodatku dziewczynka.. chciałbym zobaczyć jak ta fenomenalna kitka wygląda ;) więc nie ograniczaj się z nią do 1 zdjęcia ;) dogo od kilku więcej jej zdjęć się nie zamuli ;p a przynajmniej nie powinno ;) Quote
bety Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Agappe napisał(a):a ja bym poprosiła więcej zdjęć finalistki BISowej.. 3 dni = 3BOB+ 2 lokaty na BIS i w dodatku dziewczynka.. chciałbym zobaczyć jak ta fenomenalna kitka wygląda ;) więc nie ograniczaj się z nią do 1 zdjęcia ;) dogo od kilku więcej jej zdjęć się nie zamuli ;p a przynajmniej nie powinno ;) Więcej zdjęć będzie z następnych dni (tzn. też po jednym z każdego dnia :eviltong: - bo taki system obrałam :p), a finałów nie mam bo nie zostawaliśmy na nie - zmęczenie nam dokuczało. A dogo znowu muli popołudniami tak czy inaczej - a było już tak fajnie i śmigało. Pzdr Quote
bety Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 elcia113 napisał(a):Na dzisiaj tyle,a ja się czuję jak bym tam była-bo wszystkie psy jak na dłoni ;) dobra robota ,jak zawsze zresztą !!! Dziękuję i proszę bardzo. Pzdr Quote
kira Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Super Foteczki Kasiu ! Dzięki wielkie i czekam na następne :lol: pozdro. Quote
bety Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Wels (Austria) 22.VIII.2009 (CACIB) (Middle East European Winner) cdn Quote
bety Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Pzdr p.s. jakoś na hali było ciemniej niż dzień wcześniej i zdjęcia są takie trochę "nieteges" sorki Quote
bety Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Wels (Austria) 23.VIII.2009 (CACIB) (OKV Centennial Winner) cdn Quote
bety Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Po raz pierwszy pokusiłam się o robienie zdjęć na hali bez flesza, mam nadzieję że jednak coś widać na fotkach mimo eksperymentu. Pzdr Quote
Recommended Posts