Jump to content
Dogomania

Kiana - sunia w typie boksera - JUŻ W NOWYM DOMKU !!!!

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta Pani która pisze po angielsku wspomniała, że w tym tygodniu postara się przyjechać do schroniska zobaczyć Kianę. Wysłałyśmy jej jeszcze maila, że Kiana ciągle czeka i prosimy o jak najszybsze przybycie + zapytanie czy przyjedzie teraz czy nie przyjedzie...

Posted

Moze akurat Kiana znajdzie domek!
Dziewczyny, jak rozumiem kobieta jest norweżka, mieszka w Polsce. Jak zamierza sprawy ukladac w momencie wyjazdu do Norwegii, na urlop czy ewent. powrotu do kraju. Wspominala cos nt temat? Czasem pies staje sie przeszkoda i wiecie co dalej...:shake:

Posted

Niosę świeże wiadomości ...

Norweżka , niestety z powodu kłopotów z mieszkaniem musiała na razie z Kiany zarezerwować, ale za miesiąc , jak zmieni mieszkanko na bardziej prozwieręce obiecała że się odezwie, może jakiś boksio się dla niej znajdzie ;)

Pani która chciała Kianę do rodziców przestała się odzywać ... ale to może nawet lepiej.

Natomiast kilka dni temu do schroniska dzwoniła Pani chętna na Kianę... jak wszystko dobrze pójdzie i spełni warunki Kiana pójdzie do niej, bo domek wydaje się jak najbardziej ok ;D

Posted

Czekamy zatem na domek :lol:

Co do norwezki to mam obiekcje, zmieni mieszkanie na prozwierzece (pewnie wynajmuje) i ok, zaadoptuje psa...ale co w przypadku, jesli sytuacja sie zmieni i bedzie musiala opuscic mieszkanie? a kolejne nie bedzie prozwierzece? ;)

Nt drugiej Pani nie ma co pisac :evil_lol: dobrze, ze Kiany nie zaadoptowala!

Posted

Zrobiłyśmy suni ogłoszenie na stronie Fundacji SOS bokserom. Dziś zadzwoniła pani zainteresowana Kianą. Czy mógłby ktoś się do nas odezwać w tej sprawie, kto ma kontakt ze schroniskiem?
TEl. 783 991 420.

Posted

Soema - czekamy na informacje ze schroniska... ale prawdopodobnie domek znaleziony .... no chyba że się rozmyślą jeszcze ... jutro wieczorkiem dam znać co i jak.

Posted

byłam dzisiaj w schronisku, niestety nie było kierowniczki, więc nie wiem co dalej z Kianą ... w kazdym badz razie wygłaskałam ją dzisiaj ;) szwy po sterylce ma już zdjęte... jeśli dowiem się co z tamtym domkiem od razu nie piszcie ;)