missy87 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 no to Mallow już raz tłumaczyłam maila do niej, jeśli trzeba ponownie coś przetłumaczyć to przecież nie ma problemu Quote
Soema Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kiana jest na stronie Fundacji. Fundacja SOS bokserom - Kiana, żółta bokserka w schronisku mam nadzieję, że dom jednak już jest ;) Quote
missy87 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ta Pani która pisze po angielsku wspomniała, że w tym tygodniu postara się przyjechać do schroniska zobaczyć Kianę. Wysłałyśmy jej jeszcze maila, że Kiana ciągle czeka i prosimy o jak najszybsze przybycie + zapytanie czy przyjedzie teraz czy nie przyjedzie... Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Moze akurat Kiana znajdzie domek! Dziewczyny, jak rozumiem kobieta jest norweżka, mieszka w Polsce. Jak zamierza sprawy ukladac w momencie wyjazdu do Norwegii, na urlop czy ewent. powrotu do kraju. Wspominala cos nt temat? Czasem pies staje sie przeszkoda i wiecie co dalej...:shake: Quote
Malwi Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Niosę świeże wiadomości ... Norweżka , niestety z powodu kłopotów z mieszkaniem musiała na razie z Kiany zarezerwować, ale za miesiąc , jak zmieni mieszkanko na bardziej prozwieręce obiecała że się odezwie, może jakiś boksio się dla niej znajdzie ;) Pani która chciała Kianę do rodziców przestała się odzywać ... ale to może nawet lepiej. Natomiast kilka dni temu do schroniska dzwoniła Pani chętna na Kianę... jak wszystko dobrze pójdzie i spełni warunki Kiana pójdzie do niej, bo domek wydaje się jak najbardziej ok ;D Quote
fiorsteinbock Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czekamy zatem na domek :lol: Co do norwezki to mam obiekcje, zmieni mieszkanie na prozwierzece (pewnie wynajmuje) i ok, zaadoptuje psa...ale co w przypadku, jesli sytuacja sie zmieni i bedzie musiala opuscic mieszkanie? a kolejne nie bedzie prozwierzece? ;) Nt drugiej Pani nie ma co pisac :evil_lol: dobrze, ze Kiany nie zaadoptowala! Quote
gerta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Zrobiłyśmy suni ogłoszenie na stronie Fundacji SOS bokserom. Dziś zadzwoniła pani zainteresowana Kianą. Czy mógłby ktoś się do nas odezwać w tej sprawie, kto ma kontakt ze schroniskiem? TEl. 783 991 420. Quote
fiorsteinbock Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Malwi, podziel sie nowymi wiadomosciami :cool3: bedzie domek? Quote
Malwi Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 czekamy na decyzje schroniska co z tym domkiem który dzwonil do schroniska ;) Quote
fiorsteinbock Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :multi: ja tez czekam, z niecierpliowscia na newsa!~Moze akurat Kiana znajdzie domek :loveu: Quote
Soema Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bardzo proszę, jeśli ktoś wie co z Kianą o informację dla Fundacji SOS - pilne!! Czy Kiana szuka domu jeszcze?! Quote
Malwi Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Soema - czekamy na informacje ze schroniska... ale prawdopodobnie domek znaleziony .... no chyba że się rozmyślą jeszcze ... jutro wieczorkiem dam znać co i jak. Quote
Soema Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ehh, a rano mamy rozmawiać z takim panem. Mam nadzieję, że domek jej wypali :) a ten dom weźmie innego boksia :) Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ...Kiana,anioleczku sliczny ciesze sie ze masz domek :loveu: oby to bylo pewne Quote
Malwi Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 byłam dzisiaj w schronisku, niestety nie było kierowniczki, więc nie wiem co dalej z Kianą ... w kazdym badz razie wygłaskałam ją dzisiaj ;) szwy po sterylce ma już zdjęte... jeśli dowiem się co z tamtym domkiem od razu nie piszcie ;) Quote
Jagoda1 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Boksinko, zaglądam i trzymam cały czas za ciebie kciuki..... Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Podnosze! Domku odezwij sie, Kiana nie moze tyle czekac!:-( Quote
Malwi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 spokojnie , Kiana jest w szpitaliku caly czas, ma ciepluchno i mięciutko ;) do czasu znalezienia domku bedzie tam grzać dupcię :D Quote
Malwi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 właśnie dostałam maila że ludzie zrezygnowali .... no nic ... szukamy domku dalej ... Quote
Malwi Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 hop do góry !! wszystkie domki porezygnowały :( dziewczyny , przydałoby się allegro odświeżyć ... P.S. po weekendzie będą nowe fotencje ;) Quote
Recommended Posts