giselle4 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Malwi']coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że niektórzy ludzie są niedorozwinięci pod pewnymi względami ... mail na temat Kiany: ... Malwi,nie przejmuj sie takim debilem:mad: on nie rozumie ze tekie psiaki maja krótka siersc i zamarzaja naprawde..... my nie kupczymymy widzimy wiecej niz normalny człowiek i chyabwiemy wiecej na temet psów ...bo w jednosci wiara,mądrosc i siła:loveu:[zabijcie jak piernicze] jezeli sunka nie zostanie wysterylizowana ile dzieci jej pozniej trafi do schroniska? i dalej bedziemy błagac o domki i zycie tych biedaków. Malwi ,jestes wielka nie martw sie kims takim:shake: Quote
Malwi Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ja sie nie przejmuje .. tylko po prostu "witki mi opadają" ... najchetniej to sama bym takich ludzi wysterylizowala zeby swoich "mądrości" dzieciom nie przekazywali w genach... Quote
giselle4 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ..tylko Soema i Yana kochaja boksery? nikt inny z bokserkowa tutaj nie zagoscil? nie rozumiem:shake: napisałam do paru osób nie ,nie o pomoc tylko o wejscie na wątek. Jest mi przykro:-( Kiano ale masz duzo ciotek ktore Cie pokochały z awatarkami z inna rasa i to sie ceni:lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Moze bokserkowe ciocie na urlopach :) Kiana na gore, hopaj! Quote
Yana Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nie ma co się przejmować takimi mailami, ten człowiek to jakiś niedorozwinięty, wogóle nie rozumie problemu bezdomności psów... i mam wrażenie, że nie zrozumiał też tekstu o Kianie Quote
kamilawa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gisellko, czy z avkami z boksiami czy z innymi pysiami to też kochamy bokserki :loveu::loveu: jak tych mordek nie kochać? :razz: Quote
olenka_f Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 śliczności dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kiana do gory juz ciocia Olenka Cie widziała....:eviltong::multi: Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 offuje i zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/google-page-rankingeguski-pozostawione-w-dolnoslaskim-schronie-145527/ Quote
Soema Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Kianusiu, a Ty nadal w schronisku?:-( myślałam, że jak wrócę to juz doopkę będziesz w domku grzała.:shake: Quote
giselle4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ...podałam namiary na schronisko kobiecie szukającej boksera.... moze cos z tego bedzie:lol: Quote
Malwi Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 mam dwa domki do wyboru i nie wiem który wybrać ... a jeśli jeszcze zadzwoni ktoś trzeci o nie wiem co zrobie ;D Quote
Soema Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Malwi napisał(a):mam dwa domki do wyboru i nie wiem który wybrać ... a jeśli jeszcze zadzwoni ktoś trzeci o nie wiem co zrobie ;D Jakie domki? Może dzięki Kianie, jakiś inny boksio dom znajdzie?:oops::oops: Quote
Malwi Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 jedna babeczka z wrocławia(norweżka prawdopodobnie) , kontakt po angielsku - myślę ze do niej Kianka pójdzie będę ją mogła mieć czasem na oku. i druga babka chce kianę do rodziców, babka z kępna. Quote
Soema Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A tym z Kępna będziesz polecała innego psiaka?:) Quote
Malwi Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 chyba tak ;) ale musze najpierw się dowiedzieć coś o rodzicach... bo nie wiem nic kompletnie. Quote
fiorsteinbock Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Trzymam kciuki, aby domki okazaly sie odpowiednie :multi: Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 I ja również trzymam kciuki! :multi::razz: Quote
Malwi Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 potrzebuje kogoś kto dobrze zna angielski bo ja niestety kuleje w tym temacie ... :( Quote
Recommended Posts