Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PORZUCONA SUNIA OWCZAREK NIEMIECKI

PILNIE SZUKA DOMU
URATUJ PRZED SCHRONISKIEM

Pewna Pani powiadomiła nas, że w okolicach jej domu błąka się piękny, duży pies rasy owczarek niemiecki.
Szybko okazało się, że jest to ofiara ludzkiej bezduszności.
Sunia spodziewała się potomstwa, więc stała się zbędna i została skazana na pastwę losu przez właściciela.
Kobieta, która do nas dzwoniła wzięła ją na swoją posesję i tam narodziło się 7 nowych psich istnień.

Sunia jest w młodym wieku, jest bardzo łagodna do ludzi.

Dopóki karmi maluchy będzie przebywać u tej Pani.
Póżniej będziemy musieli oddać ją do schroniska.

To zwierzę już tak dużo przeżyło, jest wyjątkowo ładne i świetnie nadaje się na psiego przyjaciela.

Naszym celem jest znalezienie jej domu, aby nie musiała przekraczać bram schroniska.

PROSIMY PAŃSTWA O POMOC
W ZNALEZIENIU JEJ DOMU.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI

tel. 600 297 542
rajton_bost@poczta.onet.pl

Zdjęcie przesłane przez Panią, która dała jej tymczasowe schronienie.

Posted

Maluchu mają tak ze 3 - 4 tygodnie. Ma, więc te dwa i pół tygodnia. Pózniej musimy umieścić sunię w schronisku, bo ta Pani ma już własne psy. Szczeniaczki z pewnością wydamy szybciej. Trafią do schroniska lub do znajomego weta z hotelikiem.

Posted

Temida napisał(a):
Dzięki wielkie. Próbowałam się tam zarejestrować, ale miałam jakieś niebotyczne problemy. SUPER.

N ja tez nie mogłam się zarejestrować i porzuciłam ten plan:shake:

Posted

A ja się zarejestrowałam na podobnym i tam jest Berta.
Wczoraj miałam telefon od bardzo miłej Pani z Kołobrzegu w sprawie adopcji Berty. Pani świetna kandydatka na właścicielkę, z domkiem, z podwórkiem, świetne podejście. Tylko, że miała wczoraj wieczorkiem dzwoni po rozmowie z córką i cisza.
Może jeszcze jest szansa.

Posted

Dzwoniła Pani z Kołobrzegu i powiedziała, że nie przyjedzie po Bertę. Chciałam z nią porozmawiać i zapytać o powód, często jest nim transport, ale przecież dla nas to nie problem, ale niestety coś, z jakiś dziwnych przyczyn w trakcie rozmowy rozłączyło, a póżniej numer był już cały czas zajęty.
Szkoda, ale co zrobić. Lepiej tak jakby póżniej miały być problemy.

Posted

Sunia wciąż jest u tej Pani na posesji. Pani teraz wyjchała na urlop, więc jest pod opieką mamy. Jak wróci za parę dni musimy powydawać szczeniaczki, a Bertę zawieść do schroniska. Foteczki na pewno będą jak ta Pani wróci, bo jej mama powiedziała, że nie jest kompatybilna z aparatem.