Donvitow Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Takie dwie śliczności z intrwencji mamy w schronie. Oczywiście już po wstępnej "obróbce".;) Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 na pierwszym zdjeciu - po lewej to zdaje mi się że to mix owczarka środkowoazjatyckiego, to z prawej myślę że ma troszkę więcej z kaukaza. Quote
Donvitow Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 To siostrzyczki. Uważam że trafiłaś. Mix z bardzo dużą ilością owczarka środkowoazjatyckiego. Może Vectra odwiedzi ten wątek i pomoże znaleźć niuńciom dom. Są tak zżyte że tylko razem.;) Quote
Jagoodkaxd Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Te psy są śliiczne . A jak się zachowują w stosunku do innych psów ,a zwłaszcza do ludzi . Po tym co one przeżyły :roll: Quote
Vectra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No to jestem , ciekawe stworzonka , trochę różnych ras w nich siedzi ;) niestety aktualnie nie znam nikogo , kto mógł by przygarnąć dwie takie piękności. Rozumiem , że kojec to nie zbrodnia ? liczę , że koniec wakacji , to zainteresowanie adopcjami ruszy PS mam na wydaniu pięknego bullka , do domu ze złotymi klamkami , pies cukierek charakterem , zrównoważony , opanowany , przy tym wpatrzony w człowieka jak w milion dolców - rasowy :) Quote
Donvitow Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Jasne że tylko do kojca. Są do niego przyzwyczajone i doskonale razem się czują. Na spacerach też bardzo grzeczne. Za innymi psiakami nie przepadaja. Jednego bulka już mam w domu:evil_lol:. Przesłodzias. Quote
Vectra Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 OK , to popytam czy ktoś by nie chciał pary stróżującej , pary żeńskiej. Quote
Donvitow Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Vectra napisał(a):OK , to popytam czy ktoś by nie chciał pary stróżującej , pary żeńskiej. Dzięki. Dziewczyny robią wrażenie. Jak tylko uruchomię domowego kompa postaram się o więcej fotek. Quote
Recommended Posts