Paulina87 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy wybieracie sie może na wystawę pudli do Ostrowa Wlkp? Nie mam pudla ale może przejde sie zobaczyć i ciekawa jestem czy spotkam tam jakiś dogomaniaków. Quote
Sonya-Nero Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Oczywiście :D , być na tej wystawie to nasz honorowy pudlarski obowiązek :wink: :D i miłe spotkanie na pikniku powystawowym :buzi: :eating: :drink_2: :Dog_run: Quote
Paulina87 Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 Mam nadzieje że uda mi sie pojawić na tej wystawie popatrzeć na pudelki... bo na drugi dzień najprawdopodobniej moja Jura jedzie sie prezentować do Kalisza... ale chyba znajde czas ... piszcie też jak was można rozpoznać :P Quote
Gośka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Podejrzewam, że stawi się większa część pudlarzy :lol: Większość z nas jest jest na dogomanii lub dogsach, więc pewnie nie będzie trudno nas poznajdywać. Ja dostaniemy numerki startowe to każdy wpisze swój. Quote
Sonya-Nero Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Mnie i BiBi będzie można rozpoznać po hurtowej liczbie wystawianych pudli :wink: :lol: Quote
Paulina87 Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 No więc wystawa już w sobotę :D ... i czy mógłby mi ktoś powiedzieć o której ona się zaczyna i w którym jest miejscu?? ... no i czy jak pójdę z moją haszczaczką to mnie z nią wpuszczą?? Bo chciałam zobaczyć jak ona będzie sie zachowywać...bo w niedziele jej debiut na ringu 8) Quote
Paulina87 Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Zdjęcia z wystawy... trochę późno ale ja kompletnie o nich zapomniałam :lol: Quote
Paulina87 Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Ja niestety nie mam... zresztą byłam tam tylko 20 min z moją sunią żeby zobaczyć jak będzie sie zachowywać na ringówce wśród tylu psów - próba generalna przed wystawą :lol: Quote
velvia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 flashka-g napisał(a):ma kto wyniki z tej wystawy?? Wyniki wystawy masz w postach"pudel nie taki straszny" Quote
Recommended Posts