Jump to content
Dogomania

karma trainer fitness- holistyczna, hipoalergiczna

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.
Polecam karmę trainer fitness. Karma jest konserwowana witamina e, a jej skladniki gotowane sa na parze!! Polecam nie tylko jako sprzedajaca, moj pies- stafik, zajada sie nia, a jego problemy skorne sa coraz mniejsze.
Zainteresowanych zapraszam na allegro, wystarczy wpisac trainer.
Zapraszam

Posted

Aktualnie nic nie znalazłam, jednak....
Wcześniej widziałam ją właśnie na allegro, jednak tylko w workach 7,5 kg co dla yorka się nie opłaca. A czy w mniejszych występuje ta karma? Jest ona jakoś dostępna w internecie?

Posted

Są, bo sama kiedyś dostałam i mojej suczy straaasznie posmakowała wersja z królikiem, ale nigdzie jej dostać nie możemy :( A do Warszawy, gdzie jest ta karma na wagę nie uśmiecha mi się jechać.

• 1 month later...
Posted

Witam serdecznie.
Zapraszam do sklepu zoologicznego w Łodzi, ul.Łagiewnicka 118. Posiadamy w sprzedaży karmę Trainer Fitness. Posiadamy również bezpłatne próbki tej karmy.
Niestety z przyczyn niezależnych od Nas, produktów tej firmy nie można sprzedawać na Allegro. Nr kontaktowy: 508-079-306.
Zapraszam serdecznie.

Posted

Zapomniałam dodać, iż wystawialiśmy karmę Trainer na Allegro, jednak jest to bardzo ceniona firma, która nie chce robić takiego zamieszania na aukcjach jak robią to inne firmy, więc wycofaliśmy ją z oferty.
Pozdrawiam.

Posted

cenowo z tego co pamietam to 15 kg karmy dla psa duzej rasy jakos tak z 215 zl w trojmiescie jest,wiec moze w innych rejonach kraju moze byc podobnie,za kilogram chyba 19 zl albo cos w tych granicach

• 2 months later...
Posted

wiem gdzie jest ta karma po 190 zł za 15 kg:) właśnie kupiłam królika. No i właściciel sklepu dowozi gratis na terenie trójmiasta :). Pan ma wszelkie rodzaje i pojemności worków .

• 2 months later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

W Krakowie w sklepie Zwierz przy ul.Juliusza Lea 20b można dostać cały asortyment tej karmy ,dla psów i kotów ,oraz puszki ,zapraszam serdecznie.Jesli ktoś chce chce zasięgnąc informacji proszę dzwonić 9-18 tel 12-633-09-42

• 1 year later...
Posted

Od niedawna posiadamy karmę Trainer Fitness w sklepie Zooplus.pl. Klienci bardzo ją sobie chwalą. Karma jest sprowadzana z Włoch.
Uważam, że w naszym sklepie są bardzo rozsądne ceny, wydaje mi się, że najniższe w Polsce. Ale można jezscze porównać.

W każdym razie zapraszam na zakupy, a dla każdego nowego klienta oferuję rabat -10% na pierwszy zakup. Aby z niego skorzystać należy przejść przez poniższy link:

Link do karmy: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/nova_foods_trainer_fitness

Pozdrawiam