aniaDark Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 To my się też pochwalimy: Lala - V1, CWC, NDSwR, Zw. Rasy, BOG II lokata:multi::multi::multi: Quote
Jagoodka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wstawiam zdjęcie BOG 8 z Taresiem na 2 lokacie :) http://img143.imageshack.us/img143/5593/clipboard03e.jpg Quote
Musiałek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 GRATULUJE !! a kto stał na pierwszym i trzecim miejscu ?? Quote
panienkabubu Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Judit']gratulacje!!! :multi::multi: mogłabyś przepisać stawkę gordonów ? :cool3: dzięki! pies kl szcz SANTI Lipowy Kierz suki kl szcz SARA Lipowy Kierz suki kl mł Vecchia KLAN BASÓW KRESA Harpol suki kl ch AFRODYTA Czarno-Rude Piękności BESA Oleśnickie Stawy suki kl wet ZAMBIA Tesab Quote
aniaDark Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Musiałek napisał(a):GRATULUJE !! a kto stał na pierwszym i trzecim miejscu ?? Dziękuję :loveu: Na trzecim chyba był bobtail a na pierwszym ON, jak mnie pamięć nie myli... W tygodniu myślę, że oddział będzie już mieć jakieś fotki z finałów, to postaram się coś wymuskać ;) Chyba, że ktoś z dogomaniaków będzie pierwszy. Tymczasem idę spać i się kurować... Quote
panienkabubu Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwycięzców!!! Best In Show dla PRZEPIĘKNEGO Owczarka Niemieckiego z kl. użytkowej!! REWELACYJNY PIES!!!!!! Druga lokata na BIS - Basenji od p. Opary Trzecia lokata na BIS - Pudel Duży Czarny. Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 panienkabubu napisał(a): pies kl szcz SANTI Lipowy Kierz suki kl szcz SARA Lipowy Kierz suki kl mł Vecchia KLAN BASÓW KRESA Harpol itd... wielkie dzięki :p Quote
panienkabubu Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Boston wystawiany przeze mnie: I moja Halszka Quote
aniaDark Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='panienkabubu']Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwycięzców!!! Best In Show dla PRZEPIĘKNEGO Owczarka Niemieckiego z kl. użytkowej!! REWELACYJNY PIES!!!!!! Druga lokata na BIS - Basenji od p. Opary Trzecia lokata na BIS - Pudel Duży Czarny. O, czyli jednak dobrze zapamiętałam (i potwierdzam, że musiał naprawdę wpaść w oko sędzinie, skoro go wybrała na zwycięzcę grupy I :loveu:). Gratulacje dla przeszczęśliwego właściciela :) Quote
AnetaA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 panienkabubu napisał(a):dzięki! .... A czy ja moge prosić o stawkę mastifów neapolitańskich ? :lol: Quote
aneta Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wystawa odbywa się w pięknym miejscu, pogoda się generalnie udała, obsługa sprawna, wyniki w sumie dobre natomiast jedno mnie poraziło. Pierwszy raz w tym roku (a jeżdżę przecież sporo po tych wystawach !!!) szpaler szczeniaków i Straż Miejska która się roześmiała mi w nos na postulat o łamaniu prawa ! Facet w mundurze mnie się na pyta na jakiej podstawie mam jakieś "ale" przeciw sprzedawaniu szczeniąt przez handlarzy pod terenem wystawy !!! Wyszczególniłam mu 3 punkty (prawo wystaw odnośnie handlu szczeniętami, zezwolenie na handel w miejscach publicznych, wymagane urzędowe zaświadczenie weterynaryjne) a on że nie widzi w tym nic - żona tam handlowała czy co ?!? Kupa psia im przeszkadza i walą mandaty po 500 zł, a tam gdzie łamie się naprawdę prawo mają to gdzieś ! Normalnie S Z O K :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 AnetaA napisał(a):A czy ja moge prosić o stawkę mastifów neapolitańskich ? :lol: suka pośr AWANTURA Molosos Grabowski suka otw MIRELA Molosos Grabowski suka cham BILA Molosos Grabowski Quote
papisia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Jagoodka']Wstawiam zdjęcie BOG 8 z Taresiem na 2 lokacie :) http://img143.imageshack.us/img143/5593/clipboard03e.jpg O Boże... Zrobiłam mojemu psu siodło na plecach :shake: Taresik musiał stanąć z Chillinką na podium - miłość od pierwszego niuchnięcia :evil_lol: Gratuluję wszystkim sukcesów i tych większych i tych mniejszych. Co do samej organizacji BISów to jeszcze czegoś takiego nie widziałam... Sędziowanie części ras przedłużyło się i tym samym pozmieniali kolejność wyborów BOG. Zaczęło się od grupy V, albo VI już nie pamiętam... Potem nagle weterany... Osoby, które nie stały tuż pod ringiem i nie nasłuchiwały co teraz wchodzi często spóźniały się i mogły zapomnieć o występie :shake: Tak poza tym wystawa nam się udała. Moja Cavalierka w pośredniej złoto i CWC, springerka - NJ w rasie, BIS junior i Labradorzyca - Zw.Rasy, BOG :multi: Quote
Jagoodka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 papisia napisał(a):O Boże... Zrobiłam mojemu psu siodło na plecach :shake: Taresik musiał stanąć z Chillinką na podium - miłość od pierwszego niuchnięcia :evil_lol: Moja Cavalierka w pośredniej złoto i CWC, springerka - NJ w rasie, BIS junior i Labradorzyca - Zw.Rasy, BOG :multi: Tak Taresio zakochany w Chillince po końcówki springerowych uszek. Fajnie tak stawać w gronie psich przyjaciół na podium :) Jeszcze raz wielgachne buziaki dla Chilli i cudownej Nelci na BISa Juniorów - pannica robi wrażenie:lol: Quote
pokoik1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mam wielką prośbę o zdjęcia BIS grupy IX !!!!! :modla: Quote
Grey* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 To i my się pochwalimy - nasze pierwsze Tytuły : [SIZE="3"]Zw. Mł. , NJw R, Zw. R na BOGu niewiele brakło - byliśmy na 4 miejscu .... Quote
Ina&Fun Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gratki dla wszystkich :) Dla nas tez wystawa udana-CWC, BOB i skończony dorosły championat :multi:A na fianłach czarnulka załapała się do pierwszej 5 na BOG :) Moje tradycyjne pytanie-może obfocił ktoś przypadkiem belgi:cool3: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='pokoik1']Mam wielką prośbę o zdjęcia BIS grupy IX !!!!! :modla: ja także :mdleje: Quote
Ania&Kasia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='karkakarka']Ja mam jedno zdjęcie ;) http://img96.imageshack.us/img96/5861/wystawa015.jpg Dziękuję Ci bardzo;) To akurat mój Misiaczek:loveu: Pozdrawiam:p Quote
cockermanka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='aneta']Wystawa odbywa się w pięknym miejscu, pogoda się generalnie udała, obsługa sprawna, wyniki w sumie dobre natomiast jedno mnie poraziło. Pierwszy raz w tym roku (a jeżdżę przecież sporo po tych wystawach !!!) szpaler szczeniaków i Straż Miejska która się roześmiała mi w nos na postulat o łamaniu prawa ! Facet w mundurze mnie się na pyta na jakiej podstawie mam jakieś "ale" przeciw sprzedawaniu szczeniąt przez handlarzy pod terenem wystawy !!! Wyszczególniłam mu 3 punkty (prawo wystaw odnośnie handlu szczeniętami, zezwolenie na handel w miejscach publicznych, wymagane urzędowe zaświadczenie weterynaryjne) a on że nie widzi w tym nic - żona tam handlowała czy co ?!? Kupa psia im przeszkadza i walą mandaty po 500 zł, a tam gdzie łamie się naprawdę prawo mają to gdzieś ! Normalnie S Z O K :crazyeye: Mało tego - handlarstwo miało do dyspozycji ogromny asfaltowy parking (pusty w co najmniej 3/4),podczas gdy wystawców kierowano na "parking" na jakiejś wyboistej łące,z której do sekretariatu trzeba było nadrabiać kawał drogi - a jak ma się kilka psów,klatkę,stół,pawilon - to troszkę się w człowieku gotuje).:diabloti::angryy: Z tego co się dowiedziałam od znajomych,którzy przyjeżdżali później - parking przy wejściu na wystawę ok. południa nadal był tylko dla handlarzy,a wystawcy stali w koszmarnych kolejkach:diabloti: :angryy:- mimo,że zaraz rano (o 9) zgłosiłam tę "drobną" uwagę odnośnie parkingu do sekretariatu. Jak widać oddział Rybnik woli popierać pseudohodowców i handlarzy:shake: W przyszłym sezonie poważnie się zastanowię zanim wybiorę się na tę wystawę....:roll: - chyba jakoś nie mam ochoty być traktowana gorzej niż ta hołota handlująca żywym towarem...:shake: Quote
Apoteoza Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam! kilka zdjęć z gr VII:) nr 1: http://picasaweb.google.pl/Apoteoza77/X … directlink nr 2: http://picasaweb.google.pl/Apoteoza77/X … directlink pozdrowionka;) Quote
Błyskotka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 W Rybniku ten handel psami jest karygodny. Tak jest co roku :shake:. Gdy kiedyś się pytałam dlaczego na to pozwalają usłyszałam że tam już nie ma terenu wystawy :mad:. Quote
karkakarka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A ja wstawię te zdjęcia psiaków, które mam :D Quote
Recommended Posts