Jump to content
Dogomania

XXIV Krajowa Wystawa Psów Rasowych Rybnik 04.10.09.

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shetanka napisał(a):
Mówiliście o dużej ilości stoisk.. a czy w zeszłym roku były ubranka psie? :lol:

na łysolka napewno coś znajdziesz;):lol:

Posted

Witam serdecznie, pierwszy raz jestem na tym forum. Chciałam się zapytać czy mogę przyjechać na pewno z niezarejestrowanym psem na te wystawe w Rybniku (sześciomiesięczny nodofundland :) ) i o której wystawa się zaczyna, bo nie mogłam się tego doszukać. Będę wdzięczna za pomoc :) pozdrawiam

Posted

[quote name='Holle_']Witam serdecznie, pierwszy raz jestem na tym forum. Chciałam się zapytać czy mogę przyjechać na pewno z niezarejestrowanym psem na te wystawe w Rybniku (sześciomiesięczny nodofundland :) ) i o której wystawa się zaczyna, bo nie mogłam się tego doszukać. Będę wdzięczna za pomoc :) pozdrawiam

o 10.00 ;)

Progoza na jutro:
Prognoza ogólna

Niedziela, 04.10.200917 8 °C 1009 hPa
Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mmWiatr: 10 km/h

Powodzenia wszystkim!! :loveu:
( i sobie też:diabloti:)

Posted

Ze str. oddziału;

Z powodu nieobecności sędziego: Viva Maria Soleckyj Szpunar, jej rasy zostają przyporządkowane innemu sędziemu.

I tak:
Szkocki Terier będzie oceniany przez sędzinę Magdalenę Świętoń.
Natomiast Airedale Terrier, Lakeland Terrier, Norwich Terrier i Trrier Walijski przez sędziego Andrzeja Pławińskiego.

Kto w takim razie sędziuje Młodego Prezentera? :-o:-o:-o

Posted

Witamy:) My też będziemy, szkoda,żesamotnie w klasie :shake:. Czy ktoś byłbyuprzejmy powiedzieć mi co przyszło w kopercie z potwierdzeniem zgłoszenia i czy wymagane jest mieć to ze sobą jako bilet wstępu. Bo nam przyszło ale nie mam możliwoci sprawdzić co jest w środku :placz:

Posted

Ja już wróciłam :cool3:
Dzisiaj się nabiegałam żeby znaleźć psa do MP, bo sheltie niestety były zbyt późno :roll: więc na eliminację poszłam ze springer spanielem walijskim, dostaliśmy 5/5 i nominację do finału, ale w trakcie finału był na ringu więc na finał wyszłam z cocker spanielem angielskim i zajęłam 4 lokatę :p A koleżanka którą częściowo przygotowywałam do tego konkursu właśnie z tym cockerem 5/5 i 3 lokata w grupie młodszej.

Posted

No to my się chwalimy :loveu:

Bernardynka Krótkowłosa w klasie championów: doskonała, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie.

Wystawiany przeze mnie 10 miesięczny Boston Terrier od naszej forumowej koleżanki pokoik1 - V1, Zw. Mł., BOB Junior, Zw. Rasy, Best Of Group IX - II miejsce!

Mam wyniki wszystkich finałów, niebawem przepiszę;)

Posted

[quote name='panienkabubu']No to my się chwalimy :loveu:

Bernardynka Krótkowłosa w klasie championów: doskonała, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie.

gratulacje!!! :multi::multi:

mogłabyś przepisać stawkę gordonów ? :cool3:

Posted

[quote name='Shetanka']Ja już wróciłam :cool3:
Dzisiaj się nabiegałam żeby znaleźć psa do MP, bo sheltie niestety były zbyt późno :roll: więc na eliminację poszłam ze springer spanielem walijskim, dostaliśmy 5/5 i nominację do finału, ale w trakcie finału był na ringu więc na finał wyszłam z cocker spanielem amerykańskim i zajęłam 4 lokatę :p A koleżanka którą częściowo przygotowywałam do tego konkursu właśnie z tym cockerem 5/5 i 3 lokata w grupie młodszej.
A to Ty brałaś ode mnie Taresia :) Dobrze wiedzieć :)
Jeszcze raz gratuluję.
A Taresik - dosk1, CWC, NDPwR i BOB, a w finałach BOG II :multi::lol::multi: