martyna. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wczoraj byliśmy na wystawie i tak... Nasz młodzieniec - PULP FICTION z Czańca, pokonał starszego konkurenta i zdobył Zwycięstwo Młodzieży. W tym miejscu chciałabym serdecznie podziekować Andrzejowi i Hani z hod.Nasza Sfora za wspaniałe, profesjonalne przygotowanie Pulpa do wystawy i jego prezentacje w ringu. Zdaje mi się, że ktoś już to pisał ale... :) jesteście wielcy :) PSY kl.szczeniat LEXUS Lhamco Laco - NSzwR kl.młodzieży GARETH Śnieżny Lew PULP FICTION z Czańca - Zw.Mł kl.pośrednia GALAHAD Śnieżny Lew kl.otwarta DREAM COMES TRUE z Czańca kl.championów AKIS Śnieżny Lew - I, BOS LORD DARTH VADER z Czańca - II, dosk. SUKI kl.młodzieży Stings FANTASY MIDNIGHT - NJwR, BOB kl.otwarta PASJA Ażurowa Amhara- nb FRENCH FAIRNESS z Czańca - I, CWC, BOS Quote
sylv Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Małe uzupełnienie wyników: GARETH - ocena doskonała, niestety nie pokazał się tak ładnie jak w Sopocie, chłopczyk odmówił prezentacji w ruchu jak to czasami u lhasaków bywa ;). Gratuluję wspaniałego pokazu handlingu w wykonaniu Andrzeja. GALAHAD - ocena doskonała, CWC DREAM COMES TRUE z Czańca - ocena doskonała, CWC (przynajmniej należy tak domniemywać skoro stawał do porównania o najlepszego psa) AKIS - oczywiście oprócz Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie, również CWC :lol: Gratulacje dla wszystkich wystawiających. Quote
Nasza Sfora Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='martyna.']Wczoraj byliśmy na wystawie i tak... W tym miejscu chciałabym serdecznie podziekować Andrzejowi i Hani z hod.Nasza Sfora za wspaniałe, profesjonalne przygotowanie Pulpa do wystawy i jego prezentacje w ringu. Zdaje mi się, że ktoś już to pisał ale... :) jesteście wielcy :) Nic takiego nie zrobiliśmy ale bardzo dziękujemy. Dziękujemy także za wspaniałą gościne dawno tak nie odpoczeliśmy a na rybach to byłem z pięć lat temu:lol: Pre fotek: french vader Ti LA SHU DIN PA w młodym prezenterze podziękowania dla Antosi:loveu: :Dog_run: Quote
EwikB Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tak prezentowała sie młodziutka Fiordi po " zgarnięciu " kolejnego BOB-a na ringu honorowym gdzie załapałysmy sie również do ścisłego finału grupy IX Quote
EwikB Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A co do łowienia ryb to jak dla mnie zbyt nudne zajęcie , jednakże jak na haczyku ma sie taką rybeczkę to adrenalinka jest :evil_lol::evil_lol: Dziekuje również za ufundowanie rozetki dla Zwycięzcy Rasy w Lhasa Quote
J.G Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą,fotki fantastyczne:loveu: a rybka niesamowita. Quote
Nasza Sfora Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='EwikB']A co do łowienia ryb to jak dla mnie zbyt nudne zajęcie , jednakże jak na haczyku ma sie taką rybeczkę to adrenalinka jest :evil_lol::evil_lol: http://img81.imageshack.us/img81/8539/rybka08.jpg Ładna rybka i gratulujemy :lol: :Dog_run: Quote
macsow1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ja równiez gratuluje zwycięzcą i zazdrosze wystawy w fajnym towarzystwie :placz: Quote
macsow1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 i oczywiscie gratulki dla małego czarnego :loveu: Quote
koko Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :multi: Gratulacje dla wszystkich! Ale fajne są te lhasaki nie ma lepszej rasy.Tak pięknie się prezentują i jeszcze te kolorki. Quote
Recommended Posts