aanka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Zgadzam się , nie musimy dyskutować na forum ,a dopytuję się z czystej troski o psa i jego dalszy los , apropo nie znam żadnej P . A. , więc nie wiem o co chodzi , jak ona załatwia sprawy adopcji . zajmuję si głównie psami w Z.P. i los każdego z nich leży mi na sercu . Quote
Seaside Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 P. Aniu to znaczy Pani Aniu :) Wszystkim nam na sercu leży los tych psów - nie na darmo tyle ogłoszeń i te km zrobione z psami przez dziewczyny Quote
magda z. Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='zulugula']Magda, drobiazg. Akurat szukałam takich sierściuchów (ale duzych) do adopcji. Natknęłam się na owcę. A, że akurat miałam w ręce książkę z psami, to sprawa była banalna. Może warto w tytule allegro podkreślić, że Pumi to rasa. Inaczej ktoś pomyśli, że to imię psa ;) Pewnie niewiele osób wie, że takie coś jak Pumi istnieje. Może warto napisać: Ni to pies ni owieczka-cudo w typie rasy PUMI. Nie wiem na ile to się zmieści. dzięki za informację, na pewno wykorzystamy:loveu: Quote
caelestis Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 czekam z niecierpliwością na fotki naszej Pumi :evil_lol: Quote
Seaside Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 allegro Owieczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=828356419 czy jest jakaś szansa dowiedzieć się co u małej? namiary podałam ze strony schroniska w Przyboróku - na Panią Wandę Quote
Onaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A czy w tym Pzryborówku to nie ma wolontariuszy ? Byłoby miło od czasu do czasu jakieś info czy zdjecie suni zobaczyć. Bo tak sie wszystko nagle urwało. Quote
Seaside Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Są, nie wiem czemu Magdina tu nie zagląda.. Quote
dorota k. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Też nie wiem dlaczego tu nie zagląda:shake: Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dostałąm gg do Magdiny i otrzymałąm wiadomość że u Owcy wszysko ok, zaklimatyzowała się tylko domu na razie brak można ogłaszać z namiarami na Wandę, tak jak w allegro wyżej Magdina poprosi też stałę wolontariuszki o fotki :) Quote
dorota k. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Super:loveu: czekamy na zdjęcia i wieści oNiuni:loveu: Quote
Magdina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 witam, Dziewczyny do mnienapisłay zebym dała znac co u Owcy, no więc ma sie dobrze, szaleje z innymi psami a domku jeszcze nia ma ale na pewno lepej jej tam niz w zwykłym schronisku!Pod czujnym okiem Wandy nic jej sie nie stanie:) postaram sie przesłac w tym tygodniu fotki Owcy żebyście sie nie martwiły- wszystko pod kontrolą!! Quote
magda z. Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dzięki Magdina:) Ja wiem, że na pewno jest jej dobrze u P. Wandy i jest bezpieczna. To zupełnie inny komfort niż schron w Jelonce. Quote
Magdina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 dziewczyny czy wy też macie jakies dziwne dogo? w każdym razie fotki zamówione jak tylko będę miała to wyśle:) Quote
Onaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ale czy nie potrzeba jej porobić ogłoszeń ? Przecież chodzi o to żeby znalazła swój dobry dom. A pani Wanda i tak ma się kim opiekować, ale jak rozumiem to psy z jej przytuliska też szukają swoich domków, prawda ? Quote
magda z. Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dogo Magdina nam mówiła, ze ogłoszenia jak najbardziej, seaside już zrobiła allegro, tam są wszystkie namiary Quote
Seaside Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dogo - pisałąm wyżej o ogłoszeniach :) ze jak najbardziej i żeby korzystać z namiaró z mojego allegro (które też jest wyżej podane) ;) Quote
aanka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Seaside napisał(a):Dogo - pisałąm wyżej o ogłoszeniach :) ze jak najbardziej i żeby korzystać z namiaró z mojego allegro (które też jest wyżej podane) ;) Aile w Przybórówku jest piesków ogółem? Quote
Seaside Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 o tego to nie wiem :( Magdina podpowie :) Quote
Magdina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ogłoszenia jak najbardziej!!!Najlepiej by było jakby ktoś z Poznania albo okolicy ją wziął bo blisko.W Przyborówku psów trochę jest ale więszośc lata luzem, są wypuszczane na zmianę i tak się przyzyczajają do miejsca że potem nie chcą isc do nowych domów-nie mówiąc o Wandzie która płacze za każdym psem:) Dziewczyny czy wy też macie jakies dziwne to dogo?gdzie ta stara strona? Quote
Seaside Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 okropnie pozmieniali - od 2 tyg rozgryzam wszystko od nowa - beznadzieja :/ Quote
magda z. Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Stare dogo umarło:( Ja jak skończę to sie bardziej zmobilizuję do działania, już niedlugo;) Quote
Magdina Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mam fotki i film z owca komu mam wysłać? Quote
dorota k. Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Możesz do mnie:lol: Ale wkleję je dopiero wieczorkiem, kiedy będę miałą dostęp do kompa.:lol: dorciabol@wp.pl Quote
dorota k. Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jeszcze nic nie dostałam:oops: Tragedia z tym dogo Wy też tak macie? Muli się okrutnie i mnie wywala:mad: Quote
Recommended Posts