Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam się , nie musimy dyskutować na forum ,a dopytuję się z czystej troski o psa i jego dalszy los , apropo nie znam żadnej P . A. , więc nie wiem o co chodzi , jak ona załatwia sprawy adopcji . zajmuję si głównie psami w Z.P. i los każdego z nich leży mi na sercu .

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zulugula']Magda, drobiazg. Akurat szukałam takich sierściuchów (ale duzych) do adopcji. Natknęłam się na owcę. A, że akurat miałam w ręce książkę z psami, to sprawa była banalna. Może warto w tytule allegro podkreślić, że Pumi to rasa. Inaczej ktoś pomyśli, że to imię psa ;) Pewnie niewiele osób wie, że takie coś jak Pumi istnieje. Może warto napisać: Ni to pies ni owieczka-cudo w typie rasy PUMI. Nie wiem na ile to się zmieści.
dzięki za informację, na pewno wykorzystamy:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A czy w tym Pzryborówku to nie ma wolontariuszy ?
Byłoby miło od czasu do czasu jakieś info czy zdjecie suni zobaczyć.
Bo tak sie wszystko nagle urwało.

Posted

Dostałąm gg do Magdiny i otrzymałąm wiadomość że u Owcy wszysko ok, zaklimatyzowała się tylko domu na razie brak
można ogłaszać z namiarami na Wandę, tak jak w allegro wyżej

Magdina poprosi też stałę wolontariuszki o fotki :)

Posted

witam,

Dziewczyny do mnienapisłay zebym dała znac co u Owcy, no więc ma sie dobrze, szaleje z innymi psami a domku jeszcze nia ma ale na pewno lepej jej tam niz w zwykłym schronisku!Pod czujnym okiem Wandy nic jej sie nie stanie:) postaram sie przesłac w tym tygodniu fotki Owcy żebyście sie nie martwiły- wszystko pod kontrolą!!

Posted

Ale czy nie potrzeba jej porobić ogłoszeń ? Przecież chodzi o to żeby znalazła swój dobry dom. A pani Wanda i tak ma się kim opiekować, ale jak rozumiem to psy z jej przytuliska też szukają swoich domków, prawda ?

Posted

Seaside napisał(a):
Dogo - pisałąm wyżej o ogłoszeniach :)
ze jak najbardziej i żeby korzystać z namiaró z mojego allegro (które też jest wyżej podane) ;)

Aile w Przybórówku jest piesków ogółem?

Posted

Ogłoszenia jak najbardziej!!!Najlepiej by było jakby ktoś z Poznania albo okolicy ją wziął bo blisko.W Przyborówku psów trochę jest ale więszośc lata luzem, są wypuszczane na zmianę i tak się przyzyczajają do miejsca że potem nie chcą isc do nowych domów-nie mówiąc o Wandzie która płacze za każdym psem:)
Dziewczyny czy wy też macie jakies dziwne to dogo?gdzie ta stara strona?