Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem!!!!byłam na urlopie a potem net zepsuty.Owca ma sie bardzo dobrze, lata luzem i jest przekochana.Wanda zapewnia ,że nadaje sie do domu z dziecmi wiec na bank znajdzie dom jak nie w Holandii to w Polsce. Będę informować!!!!

Posted

Miło by było jakieś info i świeże zdjęcia o Owieczce otrzymać :).
No i nie wiem czy ona jest ogłaszana skoro jednak nie wyjechała do Holandii. Dobrze byłoby zeby domek przed zimą znalazła, a bez ogłoszeń to ciężko będzie :roll:.

Posted

Seaside napisał(a):
Słuchajcie - faktycznie owca nie jest nigdzie ogłaszana....

Trzeba rozpocząć od nowa akcję reklamową
Tylko potrzebne byłyby namiary ....

na mapie dogo jest Magdina, tam chyba jest telefon, ja na razie jestem wypłukana na zero, a szykuje się przewóz szczeniaków z suką:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Ja z natłoku wrażeń z mała szczeniaczką zapomniałam napisać, ze Owieczka ma sie dobrze u P. Wandy:loveu::loveu: Jest ogłaszana na liście fundacji. Jeśli chcemy jej robić ogloszenia to mozemy, ale jutro dam Wam znać na kogo dane podawać, bo na razie mam chaos z młodą:roll:

Posted

Seaside moge Cie prosić o allegro dla naszej niuni? Zaraz Ci podam wszystko na gg lub pw, co wolisz? P. Wanda mówi, że Owca jest słodka i kochana, co wszyscy wiemy:loveu:
Fundacja P. Aniu sprawdzona, na stronie sa zdjęcia psów z nowych domów, jest kontakt z adoptującymi. Owca tam jeszcze nie pojechała, na razie jest tylko ogłaszana jako potencjalny pies do adopcji. Jak dla mnie jest to bardziej wiarygodniejsze niż pani A., która wozi psy indywidualnie i za spore pieniądze. Ale to moja prywatna opinia. Możemy o tym podyskutowac na spokojnie poza forum, aby nie tworzyć tutaj niemiłej atmosfery i klimatu, zresztą internet wypacza emocje, a nerwów miałam ostatnio dosyć przez mała szczeniaczkę, która mi wyrwała 3 dni z życia.

Możemy małą zareklamować jak prawie PUMI:p

Posted

[quote name='Seaside']Magda wolę PW, bo mam to durne nowe gg ii ciągle coś się z nim dzieje :cool1:[/QUOTE]
już poszło, zmienię tytuł i dodam prawie PUMI:loveu: dziękuję za podpowiedź z ta rasą, ja jej nie kojarzyłam

Posted

Magda, drobiazg. Akurat szukałam takich sierściuchów (ale duzych) do adopcji. Natknęłam się na owcę. A, że akurat miałam w ręce książkę z psami, to sprawa była banalna. Może warto w tytule allegro podkreślić, że Pumi to rasa. Inaczej ktoś pomyśli, że to imię psa ;) Pewnie niewiele osób wie, że takie coś jak Pumi istnieje. Może warto napisać: Ni to pies ni owieczka-cudo w typie rasy PUMI. Nie wiem na ile to się zmieści.