Seaside Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czekamy na wieści od Magdiny :) Dziś 21 a 19 miała być podjęta decyzja czy Owca pojedzie do Holandii ... Quote
magda z. Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Spokojnie, wszystko się wyjaśni:p Magdiny jeszcze chyba nie ma, miała wyjechać na 2 tygodnie na urlop Quote
caelestis Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mam wielką nadzieję, że Owca będzia szczekać po holendersku :evil_lol: Quote
magda z. Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 magdiny nie ma od 9 wrzesnia na dogo, jesczze nie wróciła, jak wróci to nam napisze, miała wyjechać na dłuższy urlop Quote
Magdina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jestem!!!!byłam na urlopie a potem net zepsuty.Owca ma sie bardzo dobrze, lata luzem i jest przekochana.Wanda zapewnia ,że nadaje sie do domu z dziecmi wiec na bank znajdzie dom jak nie w Holandii to w Polsce. Będę informować!!!! Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 dziękujemy za informacje:loveu::loveu: Quote
Seaside Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Magdina, Owca jest niesterylizowana - czy w związku z powyższym jest bezpieczna na wybiegu?? :razz: Quote
dorota k. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A może jakąś świeżą fotkę Owcy da się wrzucić?:lol: Bardzo chętnie zobaczę jak ona teraz wygląda;) Quote
dorota k. Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czekamy na wieści od Magdiny. Pewnie ma znowu problemy z netem?:razz: Quote
Onaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Miło by było jakieś info i świeże zdjęcia o Owieczce otrzymać :). No i nie wiem czy ona jest ogłaszana skoro jednak nie wyjechała do Holandii. Dobrze byłoby zeby domek przed zimą znalazła, a bez ogłoszeń to ciężko będzie :roll:. Quote
Seaside Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Słuchajcie - faktycznie owca nie jest nigdzie ogłaszana.... Trzeba rozpocząć od nowa akcję reklamową Tylko potrzebne byłyby namiary .... Quote
magda z. Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Seaside napisał(a):Słuchajcie - faktycznie owca nie jest nigdzie ogłaszana.... Trzeba rozpocząć od nowa akcję reklamową Tylko potrzebne byłyby namiary .... na mapie dogo jest Magdina, tam chyba jest telefon, ja na razie jestem wypłukana na zero, a szykuje się przewóz szczeniaków z suką:roll: Quote
zulugula Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A słyszał kto co, o takiej rasie PUMI? Ja też nie, ale sami zobaczcie: Owieczka: I całe stado innych owiec :eviltong: Owieczka jest po prostu niesamowita!!! Quote
magda z. Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ja z natłoku wrażeń z mała szczeniaczką zapomniałam napisać, ze Owieczka ma sie dobrze u P. Wandy:loveu::loveu: Jest ogłaszana na liście fundacji. Jeśli chcemy jej robić ogloszenia to mozemy, ale jutro dam Wam znać na kogo dane podawać, bo na razie mam chaos z młodą:roll: Quote
Seaside Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ale jaja - prawie toczka w toczkę ta rasa :evil_lol: Quote
magda z. Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Seaside moge Cie prosić o allegro dla naszej niuni? Zaraz Ci podam wszystko na gg lub pw, co wolisz? P. Wanda mówi, że Owca jest słodka i kochana, co wszyscy wiemy:loveu: Fundacja P. Aniu sprawdzona, na stronie sa zdjęcia psów z nowych domów, jest kontakt z adoptującymi. Owca tam jeszcze nie pojechała, na razie jest tylko ogłaszana jako potencjalny pies do adopcji. Jak dla mnie jest to bardziej wiarygodniejsze niż pani A., która wozi psy indywidualnie i za spore pieniądze. Ale to moja prywatna opinia. Możemy o tym podyskutowac na spokojnie poza forum, aby nie tworzyć tutaj niemiłej atmosfery i klimatu, zresztą internet wypacza emocje, a nerwów miałam ostatnio dosyć przez mała szczeniaczkę, która mi wyrwała 3 dni z życia. Możemy małą zareklamować jak prawie PUMI:p Quote
Seaside Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Magda wolę PW, bo mam to durne nowe gg ii ciągle coś się z nim dzieje :cool1: Quote
magda z. Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Seaside']Magda wolę PW, bo mam to durne nowe gg ii ciągle coś się z nim dzieje :cool1:[/QUOTE] już poszło, zmienię tytuł i dodam prawie PUMI:loveu: dziękuję za podpowiedź z ta rasą, ja jej nie kojarzyłam Quote
zulugula Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Magda, drobiazg. Akurat szukałam takich sierściuchów (ale duzych) do adopcji. Natknęłam się na owcę. A, że akurat miałam w ręce książkę z psami, to sprawa była banalna. Może warto w tytule allegro podkreślić, że Pumi to rasa. Inaczej ktoś pomyśli, że to imię psa ;) Pewnie niewiele osób wie, że takie coś jak Pumi istnieje. Może warto napisać: Ni to pies ni owieczka-cudo w typie rasy PUMI. Nie wiem na ile to się zmieści. Quote
Recommended Posts