magda z. Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 jeśliby ktoś miał ochotę i srodki ku temu, to bylibyśmy wdzięczni za chociażby 5-10zł do kosztów podróży, na razie na pewno mamy 100zł:roll: Quote
caelestis Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Owieczka, hopsaj do góry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Dog_run: Quote
magda z. Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Owca już dojechała, dziękuję wszystkim, a najbardziej Magdinie za propozycję oraz caelestis:loveu::loveu::loveu::loveu: teraz tylko jeszcze uzupełnić trzeba sakiewkę:razz: Quote
dorota k. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Magda! To ja i zaraz rozgłoszę,że Owieczka dojechała:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 dorota k. napisał(a):Magda! To ja i zaraz rozgłoszę,że Owieczka dojechała:loveu::loveu::loveu: witaj:loveu: widzę, że logowanie się udało:razz: Quote
caelestis Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dojechała, cała i zdrowa :lol: A po chwili wsuwała już z michy kurczaka :D Słodkie psisko :loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 caelestis napisał(a):Dojechała, cała i zdrowa :lol: Słodkie psisko :loveu::loveu::loveu: dzięki wielkie:loveu: jutro pójdzie całość do Ciebie, a ja będe Dorocie oddawać:diabloti: teraz tylko trzeba poczekać, aż Magdina wróci z urlopu i poda nowe info:) Quote
Seaside Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jestem - Boże jak się cieszę że wszystko się udało :multi::multi::multi: Caelestis :loveu::loveu::loveu::loveu: No i z tego co słyszę zaporzyczyłyśmy się u Doroty?? Baaaardzo wielkie dzięki :))) Jutro kończy się kolejny bazarek więc będzie na pewno dyszka, no i machnę następne :) Czekamy na dalsze wieści o Owieczce :) Caelestis napisz jak tam to w Przyborówku wygląda :0 bo zanim Magdina wróci umrzemyz ciekawości :razz: Quote
caelestis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A więc tak Owieczka podróżowała. Na początku chwilkę postała i poobserwowała otoczenie i tylnie wycieraczki :lol:, a potem się położyła i grzecznie leżała. Na miejscu była bardzo zainteresowana otoczeniem i psiakami. Zapoznała się przez płot z kilkoma, które biegały luzem. Potem przyszła do nas Pani Wanda, pogadałyśmy chwilkę (śpieszyła się do drugiego "schroniska") i zabrała Owieczkę. Owca przeszłą kawałeczek na własnych łapach, a potem została wzięta na ręcę przez p. Wandę, bo wystraszyła się ONka, który też przyszedł się zapoznać. Potem p. Wanda wyszła, powiedziała, że Owieczka już dostała michę z kurczakiem, wsiadła do swojego auta widocznego na zdjęciach razem z dwoma panami i 3 psinami, które lubią jeździć autem i pojechała. W schronisku jest sporo psow, ale wszędzie jest czyściutko i schludnie. Azyl jest otoczony polami z kukurydzą.Psy mają nowe, ładne budy. Gdy p. Wanda przechodziła obok kojców, to wszystkie psiny skakały z wielką radością do krat, a Ona do wielu klatek wkładała rękę, głaskała i zagadywała do nich. Widać, że kobieta ta ma Wielkie Psie serce :loveu::loveu::loveu: A tu jeszcze Owieczka, przed wejściem do azylu, no i ja ;) Quote
magda z. Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu:, ja już robię przelew:razz: Quote
Seaside Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ile ta mała psinka ma przygód od kiedy trafiła na ulicę - szok Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa. Nie ukrywam, że gdyby pojechała do tej rodziny do Holandii - byłoby super :) caelestis dzięki za relację - no i wiemy teraz jak wyglądasz :cool3::loveu: Quote
caelestis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Spoko ;), polecam się na przyszłość. :lol: Jak tylko będę mogła to pomogę :evil_lol: Quote
caelestis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Seaside napisał(a):ile ta mała psinka ma przygód od kiedy trafiła na ulicę - szok Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa. Nie ukrywam, że gdyby pojechała do tej rodziny do Holandii - byłoby super :) caelestis dzięki za relację - no i wiemy teraz jak wyglądasz :cool3::loveu: Owca przeszła dużo, ale jak w jeleniej pan mi ją przyprowadził na smyczy, to skakała jak sprężynka do góry:sweetCyb:, jak byśmy się znały od dawna :evil_lol:. Widać, że kocha ludzi :loveu: Quote
dorota k. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To prawda, mimo swoich ""przejść" - kocha ludzi . I oby znalazł się ktoś kto też ją pokocha i weźmie do domu!!! Quote
Onaa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ze zdjęć to tak widać, że Owieczka nie jest duża. Nie wiem dlaczego nikt jej nie pokochał do tej pory, jest naprawdę urocza, no i z tego co piszecie to widać, że i charakter ma fajny. Nic, tylko brać i kochać :loveu:. Quote
Seaside Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 dla mnie to też dziwne - zero odzzewu z ogłoszeń :shake: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Seaside napisał(a):dla mnie to też dziwne - zero odzzewu z ogłoszeń :shake: A moze jakis bład w numerze telefonu/tak gdybam/:roll: Quote
Onaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Właśnie, zdarzały się już takie rzeczy, może to sprawdźcie faktycznie. Quote
dorota k. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Owieczka czeka!!! Telefon prawidłowy!!! Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pokochaj ta sliczna kudłata panienke........ Quote
caelestis Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Owieczka , hopsaj do góry :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts