Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caelestis napisał(a):
Dojechała, cała i zdrowa :lol:
Słodkie psisko :loveu::loveu::loveu:

dzięki wielkie:loveu: jutro pójdzie całość do Ciebie, a ja będe Dorocie oddawać:diabloti: teraz tylko trzeba poczekać, aż Magdina wróci z urlopu i poda nowe info:)

Posted

Jestem - Boże jak się cieszę że wszystko się udało :multi::multi::multi:
Caelestis :loveu::loveu::loveu::loveu:
No i z tego co słyszę zaporzyczyłyśmy się u Doroty?? Baaaardzo wielkie dzięki :)))
Jutro kończy się kolejny bazarek więc będzie na pewno dyszka, no i machnę następne :)

Czekamy na dalsze wieści o Owieczce :)
Caelestis napisz jak tam to w Przyborówku wygląda :0 bo zanim Magdina wróci umrzemyz ciekawości :razz:

Posted

A więc tak Owieczka podróżowała. Na początku chwilkę postała i poobserwowała otoczenie i tylnie wycieraczki :lol:, a potem się położyła i grzecznie leżała.

Na miejscu była bardzo zainteresowana otoczeniem i psiakami. Zapoznała się przez płot z kilkoma, które biegały luzem.

Potem przyszła do nas Pani Wanda, pogadałyśmy chwilkę (śpieszyła się do drugiego "schroniska") i zabrała Owieczkę. Owca przeszłą kawałeczek na własnych łapach, a potem została wzięta na ręcę przez p. Wandę, bo wystraszyła się ONka, który też przyszedł się zapoznać. Potem p. Wanda wyszła, powiedziała, że Owieczka już dostała michę z kurczakiem, wsiadła do swojego auta widocznego na zdjęciach razem z dwoma panami i 3 psinami, które lubią jeździć autem i pojechała.

W schronisku jest sporo psow, ale wszędzie jest czyściutko i schludnie.
Azyl jest otoczony polami z kukurydzą.Psy mają nowe, ładne budy. Gdy p. Wanda przechodziła obok kojców, to wszystkie psiny skakały z wielką radością do krat, a Ona do wielu klatek wkładała rękę, głaskała i zagadywała do nich. Widać, że kobieta ta ma Wielkie Psie serce :loveu::loveu::loveu:

A tu jeszcze Owieczka, przed wejściem do azylu, no i ja ;)

Posted

ile ta mała psinka ma przygód od kiedy trafiła na ulicę - szok
Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa.
Nie ukrywam, że gdyby pojechała do tej rodziny do Holandii - byłoby super :)

caelestis dzięki za relację - no i wiemy teraz jak wyglądasz :cool3::loveu:

Posted

Seaside napisał(a):
ile ta mała psinka ma przygód od kiedy trafiła na ulicę - szok
Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa.
Nie ukrywam, że gdyby pojechała do tej rodziny do Holandii - byłoby super :)

caelestis dzięki za relację - no i wiemy teraz jak wyglądasz :cool3::loveu:

Owca przeszła dużo, ale jak w jeleniej pan mi ją przyprowadził na smyczy, to skakała jak sprężynka do góry:sweetCyb:, jak byśmy się znały od dawna :evil_lol:. Widać, że kocha ludzi :loveu:

Posted

Ze zdjęć to tak widać, że Owieczka nie jest duża.
Nie wiem dlaczego nikt jej nie pokochał do tej pory, jest naprawdę urocza, no i z tego co piszecie to widać, że i charakter ma fajny. Nic, tylko brać i kochać :loveu:.