Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka piękna... :)

trzeba uważać z kotami, jagdterriery to jednak psy myśliwych
w moim też instynkt wygrywa :( da się oduczyć, ale to masa pracy
oczywiście to nie reguła :) ale trzeba sprawdzić na 100%

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezpośredniego i bliskiego kontaktu Owieczki z kotami nie widziałam:shake: Zresztą już bardzo długo jej nie widziałam. Nie wiem też jak z zachowaniem czystości w domu - niestety. Dzięki za namiary! To jak wklejać malutką na ten wątek?

Posted

Przepraszam za offa...

Poszukuję osób z Brzegu Dolnego lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08.,
którzy na swoim podwórku trzymają psa,
na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy...
Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary,
a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji.
Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW.
Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik
(odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...)

• 3 weeks later...
Posted

http://allegro.pl/psy-schronisko-adopcja-owczarek-jamnik-kot-terrier-i1209131748.html

nasze zbiorowe allegro zostało wyróżnione, Owca nadal na nim jest, nie zapominam. Na osobne dla niej takie mnie aktualnie nie stać, seaside robiła jej wyróznione czasami, ale nie wiem czy jest kontynuacja. Moje kilka ogłoszeń wciąż aktualizuję, musze zobaczyć czy nie wygasły te na lokalnych portalach w Szamotułach.

• 4 weeks later...
Posted

Niech któraś z Was napisze do mnie eskę (muszę mieć nr do jej opiekuna), bo ludzie zaczęli dzwonić do mnie po Owcę... pilne!
Proszę nie dzwonić, bo mogę nie mieć zasięgu po g 16.

Posted

Weronia napisał(a):
Niech któraś z Was napisze do mnie eskę (muszę mieć nr do jej opiekuna), bo ludzie zaczęli dzwonić do mnie po Owcę... pilne!
Proszę nie dzwonić, bo mogę nie mieć zasięgu po g 16.

juz napisałam, myślałam, ze to z wczoraj info, też jestem do przodu... Bardziej Dorota w temacie, bo ja generalnie to foto tylko jej robiłam, numer podałam do Doroty własnie. Trzymam kciuki

Posted

Dzwoniłam wczoraj do tego Faceta .Mieszka w miejscowości Krajenka . tj. kierunek - Piła - Złotów. mają dom z ogrodem .... pytałam się , czy Owca będzie w domu mieszkać . mówi ,ze mają kojec i ogród .........Zgadza się na warunki umowy , tzn. mówilam o wizycie poadopc. , podoba mu się Owieczka , bo podobna do teriera , najlepiej wszystko na własne oczy zobaczyć zawsze ., ale od nas daleko :roll:,........:cool3:bardzo mu się spieszy .....nie umiem sama zadecydować., trzeba by Seaside spytać też ..,.., ona Owieczkę wyciągała z Jeleniej........

Posted

A pytałyście kogoś o wizytę przedadopcyjną ?
Ja myślałam, że Owieczka trafi do domciu na kanapy, ale wiadomo jak jest.
Jeśli by miała troskliwą odpowiednią opiekę, zapewnione dobre warunki, kontakt z człowiekiem i wstęp do domu, to może faktycznie lepsze to niż siedzenie za schroniskowymi kratami.

Posted

Dogo07 i ja pięknie dziękuję. Wiadomo - domek byłby najlepszy . Ważne aby niunia była kochana. Napisałam też do wapiszon.
Ja niestety w ciągu dnia dostępu do dogomanii nie mam, podałam jej swój nr telefonu. Ale jak by co to Ania ma telefon do gościa i częściej jest na dogo.