magda z. Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Dorota jesteś lepszym nauczycielem niż ja;) allegro zbiorowe odnowione i Owca na nim z danymi jest, jak wyjdziemy na prostą to będziemy wyrózniać aukcję, bo z kazdego allegro jeden pies nam do domu idzie Quote
dorota k. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Tia :) Ale ja kompletnie zielona uczyłam się od dobrych nauczycieli ;) Weroni pewnie nie udało się zdjęć zrobić :shake: Dobrej nocy Owieczko. Quote
aanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Więcej pgłoszeń jej chyba nie zaszkodzi , zwłaszcza ,ż ena allegro brak odzewu...:shake:Możecie mi naoisać na jakich portalach jest owieczka ogłaszana ,aby nie było dubli.... Quote
magda z. Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 jest na przygarnijzwierzaka, cafeanimal, gumtree poznań, olx wielkopolska, na allegro zbiorowym u mnie, ale osobną też można zrobić, psy.pl, aukcjezwierzat, i nie pamiętam dalej... Quote
Weronia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Zrobiłam Owcy ostatnio kilka fotek, ale wiecznie nie mogę się zebrać żeby wstawić. A dziś zapomniałam aparatu do pracy i też nie prześlę:( Może zdążę przed wyjazdem do schronu dziś, a jak nie, to dopiero w pon. Zdjęcia i tak nie nadają się chyba do ogłoszeń, bo Owca to ogień i zrobić jej ładne zdjęcie to dla mnie wyczyn. Ale są urocze Quote
aanka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Weronia , zdjęcia zciągnę z wątku, z bolesl. też, ma dosyć ładne ,uściski dla owieczki...... Quote
aanka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Owieczka ma trochę ogłoszeń , na razie tylko na animalia.pl mi się udało , cały czs ślęczę przy kpmp. , ale wiedzy mi brak i nie wszystko mi wychodzi , jak powinno :placz:, zrobiłam jeszce parę ogł. owcy , ale mam kłopot z edycją .:angryy:, szlak mnie trafia już ....Podaję swoje dane . Zdjęcie udaje mi się wstawić. Quote
Seaside Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 magda z. napisał(a):jest na przygarnijzwierzaka, cafeanimal, gumtree poznań, olx wielkopolska, na allegro zbiorowym u mnie, ale osobną też można zrobić, psy.pl, aukcjezwierzat, i nie pamiętam dalej... U mnie ma cały czas allegro. ostatnio zmieniłam główną fotę i zrobił się większy ruch... Quote
magda z. Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Może coś w końcu zaskoczy, od nas dzisija 8-letnia Onka pojechała, a młode psy siedzą.... Quote
aanka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 zrobilam jej jescze na e- zwierzak.pl, edycja już wychodzi , póżniej spróbuję porobić ogł. psiakom Bolesławieckim ............. Quote
magda z. Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 nadrabiam zaległości... http://www.epoznan.pl/ogloszenia-list-43-Zwierzeta http://www.mojeszamotuly.com/ogloszenia-drobne.html?page=show_ad&adid=108 w tym drugim tylko jeden numer można podac i tak mi się ostał Weronii oraz moje imię w kotakcie, bo z automatu poszło:roll: i nie wiem czy wejdzie, czy moderator musi klepnąć, jak coś to jescze raz tam dodam http://www.szamotuly-info.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=13&order=0&expand=0&Itemid=1 Quote
dorota k. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Weszło :) Anka jak możesz to też wklejaj linki do ogłoszeń na wątku. Quote
Weronia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aanka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dzięki , za zdjęcia, to środkowe przepiękny pysio:eviltong:............ Quote
magda z. Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ruchliwa bestyja:) w ostatnim linku wskoczyło, jak będę miała jescze chwilę to inne miasta wielkopolski oblecę, najłatwiej dodawać tam gdzie nie trzeba się logowac, bo szybciej to wychodzi. Quote
dorota k. Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dzięki !!! :) Śliczna Niunia z tą kaczuchą :) Niech ją ktoś z tych ogłoszeń wypatrzy. Quote
Onaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Owieczka jest taka urocza a nikt jej nie chce :(. Quote
dorota k. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Od długieego czasu cisza:-( A to taka kochana Niunia. Quote
Onaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A jak sunia do dzieci i kotów ? Wiadomo coś, była może sprawdzana ? Może to już gdzieś pisało, ale nie pamiętam. Quote
magda z. Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 starsze dzieci ok, a koty chyba było zaciekawienie, ale nic szczególnego, jak dobrze pamiętam, teraz u nas woda, tzn w zasadzie prawie wszystkich z ekipy dłużyńskiej dotknęło i ciężko mi się skupić;/ Quote
dorota k. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Spokojnie Owieczkę prowadzał , głaskał i przytulał ośmiolatek. Na koty specjalnie nie była sprawdzana. Widywaliśmy koty na spacerach - owszem patrzyła w ich kierunku, ale bliskiego spotkania z kotami nie było. Quote
aanka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 tAK , OWIECZKA JEST GRZECZNIUTKA , z tego ,co pamiętamy , koty nie interesują jej za bardzo , ale moja pamięć tez zawodzi trochę :shake:......................... Quote
Onaa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Pytałam o to bo jest takie ogłoszenie na Przygarnę psa, ale tam jest 4-letnie dziecko: http://www.dogomania.pl/threads/190317-Dom-dla-psa-suczki-lubi%C4%85cego-dzieci-i-koty.-Najlepiej-%C5%9Bredni-i-rudy-ale-inne-te%C5%BC. Quote
Recommended Posts