Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorota jesteś lepszym nauczycielem niż ja;) allegro zbiorowe odnowione i Owca na nim z danymi jest, jak wyjdziemy na prostą to będziemy wyrózniać aukcję, bo z kazdego allegro jeden pies nam do domu idzie

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więcej pgłoszeń jej chyba nie zaszkodzi , zwłaszcza ,ż ena allegro brak odzewu...:shake:Możecie mi naoisać na jakich portalach jest owieczka ogłaszana ,aby nie było dubli....

Posted

jest na przygarnijzwierzaka, cafeanimal, gumtree poznań, olx wielkopolska, na allegro zbiorowym u mnie, ale osobną też można zrobić, psy.pl, aukcjezwierzat, i nie pamiętam dalej...

Posted

Zrobiłam Owcy ostatnio kilka fotek, ale wiecznie nie mogę się zebrać żeby wstawić. A dziś zapomniałam aparatu do pracy i też nie prześlę:( Może zdążę przed wyjazdem do schronu dziś, a jak nie, to dopiero w pon.
Zdjęcia i tak nie nadają się chyba do ogłoszeń, bo Owca to ogień i zrobić jej ładne zdjęcie to dla mnie wyczyn.
Ale są urocze

Posted

Owieczka ma trochę ogłoszeń , na razie tylko na animalia.pl mi się udało , cały czs ślęczę przy kpmp. , ale wiedzy mi brak i nie wszystko mi wychodzi , jak powinno :placz:, zrobiłam jeszce parę ogł. owcy , ale mam kłopot z edycją .:angryy:, szlak mnie trafia już ....Podaję swoje dane . Zdjęcie udaje mi się wstawić.

Posted

magda z. napisał(a):
jest na przygarnijzwierzaka, cafeanimal, gumtree poznań, olx wielkopolska, na allegro zbiorowym u mnie, ale osobną też można zrobić, psy.pl, aukcjezwierzat, i nie pamiętam dalej...

U mnie ma cały czas allegro. ostatnio zmieniłam główną fotę i zrobił się większy ruch...

Posted

nadrabiam zaległości...
http://www.epoznan.pl/ogloszenia-list-43-Zwierzeta
http://www.mojeszamotuly.com/ogloszenia-drobne.html?page=show_ad&adid=108
w tym drugim tylko jeden numer można podac i tak mi się ostał Weronii oraz moje imię w kotakcie, bo z automatu poszło:roll:
i nie wiem czy wejdzie, czy moderator musi klepnąć, jak coś to jescze raz tam dodam
http://www.szamotuly-info.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=13&order=0&expand=0&Itemid=1

Posted

ruchliwa bestyja:) w ostatnim linku wskoczyło, jak będę miała jescze chwilę to inne miasta wielkopolski oblecę, najłatwiej dodawać tam gdzie nie trzeba się logowac, bo szybciej to wychodzi.

Posted

starsze dzieci ok, a koty chyba było zaciekawienie, ale nic szczególnego, jak dobrze pamiętam, teraz u nas woda, tzn w zasadzie prawie wszystkich z ekipy dłużyńskiej dotknęło i ciężko mi się skupić;/

Posted

Spokojnie Owieczkę prowadzał , głaskał i przytulał ośmiolatek. Na koty specjalnie nie była sprawdzana. Widywaliśmy koty na spacerach - owszem patrzyła w ich kierunku, ale bliskiego spotkania z kotami nie było.

Posted

tAK , OWIECZKA JEST GRZECZNIUTKA , z tego ,co pamiętamy , koty nie interesują jej za bardzo , ale moja pamięć tez zawodzi trochę :shake:.........................