Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZCZOTEK, młody psiak, wygląda przecudownie, jak na moje oko nie ma jeszcze roku, trochę rozkojarzony, ale wystarczy mu dobry przewodnik i się poukłada. Ma w swoich genach terriera;) Nie jest agresywny do psów, raczej ciekawski, wspaniale stawia uszy:razz: Oczekuje na swojego człowieka w Bolesławcu, w poczekalni od kilkunastu dni, ale na dniach ma być nowy przetarg na transport, a od roku psy do Białogardu wywożą:roll: na spacerach załatwia swoje potrzeby fizjologiczne, ale jeden spacer dziennie to mało dla takiego młodzika. Po kąpieli pewnie wyglądałby jesczze lepiej:roll:
ma allegro, ale zdjęć mi nie chce system wymienić:mad:
TERRIER MIX-ŚLICZNY "SZCZOTEK" CZEKA (714877804) - Aukcje internetowe Allegro
telefon do Doroty-502 847 379

potrafi zrobić tak;-)

oraz tak

Posted

z minami jest boski, zresztą jak te swoje radary nastawi to wymiata-teraz przy tej modzie na yorkasy, to ludzie cuda kupują, aby im stały uchole, a temu na sztywno i bez niczego:diabloti:

Posted

Szczotek został zabrany z przechowalni, niestety nie wiadomo kto go zabrał, mam nadzieję, ze w dobre ręce trafił. Rito możesz go z wątku terrierów ściągnąć, dziękuję za umieszczenie go tam:loveu:

Posted

magda z. napisał(a):
Szczotek został zabrany z przechowalni, niestety nie wiadomo kto go zabrał, mam nadzieję, ze w dobre ręce trafił. Rito możesz go z wątku terrierów ściągnąć, dziękuję za umieszczenie go tam:loveu:

Wspaniala wiadomosc:multi:szkoda tylko,ze nic nie wiadomo o domku:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Wspaniala wiadomosc:multi:szkoda tylko,ze nic nie wiadomo o domku:roll:

niestety, mam tylko nadzieję, że dobrze trafił, może go przyczaję gdzieś na ulicy:diabloti: SM nic nam nie powie, zreszta oni tylko dane z dowodu spisują, nawet umowy adopcyjnej nie ma:shake: