magda z. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 SZCZOTEK, młody psiak, wygląda przecudownie, jak na moje oko nie ma jeszcze roku, trochę rozkojarzony, ale wystarczy mu dobry przewodnik i się poukłada. Ma w swoich genach terriera;) Nie jest agresywny do psów, raczej ciekawski, wspaniale stawia uszy:razz: Oczekuje na swojego człowieka w Bolesławcu, w poczekalni od kilkunastu dni, ale na dniach ma być nowy przetarg na transport, a od roku psy do Białogardu wywożą:roll: na spacerach załatwia swoje potrzeby fizjologiczne, ale jeden spacer dziennie to mało dla takiego młodzika. Po kąpieli pewnie wyglądałby jesczze lepiej:roll: ma allegro, ale zdjęć mi nie chce system wymienić:mad: TERRIER MIX-ŚLICZNY "SZCZOTEK" CZEKA (714877804) - Aukcje internetowe Allegro telefon do Doroty-502 847 379 potrafi zrobić tak;-) oraz tak Quote
rita60 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witaj slicznosci szorstkie:lol:miny robisz rewelacyjne:multi:kto pokocha to cudo....... Quote
magda z. Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 z minami jest boski, zresztą jak te swoje radary nastawi to wymiata-teraz przy tej modzie na yorkasy, to ludzie cuda kupują, aby im stały uchole, a temu na sztywno i bez niczego:diabloti: Quote
magda z. Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 rita60 napisał(a):Szczotka tez wrzucilam:razz: dziękuję bardzo:loveu: Quote
magda z. Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Szczotek został zabrany z przechowalni, niestety nie wiadomo kto go zabrał, mam nadzieję, ze w dobre ręce trafił. Rito możesz go z wątku terrierów ściągnąć, dziękuję za umieszczenie go tam:loveu: Quote
rita60 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 magda z. napisał(a):Szczotek został zabrany z przechowalni, niestety nie wiadomo kto go zabrał, mam nadzieję, ze w dobre ręce trafił. Rito możesz go z wątku terrierów ściągnąć, dziękuję za umieszczenie go tam:loveu: Wspaniala wiadomosc:multi:szkoda tylko,ze nic nie wiadomo o domku:roll: Quote
magda z. Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 rita60 napisał(a):Wspaniala wiadomosc:multi:szkoda tylko,ze nic nie wiadomo o domku:roll: niestety, mam tylko nadzieję, że dobrze trafił, może go przyczaję gdzieś na ulicy:diabloti: SM nic nam nie powie, zreszta oni tylko dane z dowodu spisują, nawet umowy adopcyjnej nie ma:shake: Quote
Recommended Posts