pumcia02 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 zero telefonow... :shake: dzisiaj znowu karma - 26,7zł nie wiem czy kupowac duzy worek, nie wiem nie mam pojecia. i sa zle owiny. We wtorek odstawilismy lek , a dzisiaj znow pojawila sie krew w moczu. ja juz nie mam sily. Delph podpowiedziala ze nalezy zrobic badania moczu,. ew usg nerek Quote
pumcia02 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 nie idziemy do weta na razie. tylko ten jeden raz zsikal sie z krwia. zobaczymy jak bedzie w najblizszym czasie Quote
pumcia02 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 lecimy zaraz na sggw. maly znowu sika z krwia. jest to bardziej nasilone. jedna plama w ogole byla praktycznie samej krwi Quote
Paulina_mickey Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 mariolka napisał(a):lecimy zaraz na sggw. maly znowu sika z krwia. jest to bardziej nasilone. jedna plama w ogole byla praktycznie samej krwi oby to nie było nic poważnego :roll: Quote
karolina_g_k Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziewczyny kasy nie mam zeby Was wspomoc ale jesli ktoras z Was wystawialaby bazarek na malego to z checia doloze jakies fajne prawie nie zniszczone zabawki pomoich dzieciakach. Trzymam kciuki zeby maluchowi nic nie bylo:shake: Quote
Madallena Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mam facia z Mazur zainteresowanego tym psiakiem. Mariola. wysłałam Ci smsa z jego numerem, jemu wyślę też Twój numer. Mam nadzieję że to TEN domek :) Facio ma dom ogród i dziecko 3 i pół letnie. Kocha zwierzaki. Wizyta nie przeprowadzona, dom na Mazurach. Chciał Futrysa (wątek Łagodny olbrzym prosi o pomoc) ale Futrys ma juz chyba dom. Quote
pumcia02 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zrobilismy badanie moczu. prawdopodobnie nie zostal doleczony. dzisiaj znowu po pracy ide. wczoraj dostal antybiotyk. wydalam 47zł. dzwonila bardzo fajna pani spod warszawy. dzisiaj ma jeszcze dzwonic. i drugi domek wlasnie od Madalleny. umowilismy sie po tym telefonie od kobiety spod wawy. obydwa domki wydaja sie idalne :loveu: a ja po tej paskudzie chyba normalnie wdraze się w benki :) Quote
zuzlikowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wdrażaj się mariolko...wdrażaj!:loveu: Cudne są i potrzebują przyjaciół... Maleńki...szczęścia i powodzenia!:loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A pewnie, że się wdrażaj :cool3: Czy u kobiety spod Wawy są jakieś dzieciaki? Bo jak nie, to proponuję namówić ją na innego, nie szczeniaka. Faceta z Mazur potraktowałabym bardziej serio właśnie ze względu na dziecko. Ale to takie moje spostrzeżenia ;) Quote
pumcia02 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 domek spod warszawy dalej zainteresowany :) umowilismy sie na wizyte w piatek wiczorem. dzisiaj bylismy po zastrzyki i wyniki moczu. jest w miare ok, prawdopodobnie to wlasnie zapalenie. zaplacilam 40zł + 13,67zł -zurawina w kapsulkach. ma dostawac dwa razy dziennie po jednej. Quote
pumcia02 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 uwaga uwaga! Billy w nowym domu!!!!:multi: po 3 tyg poszukiwan w koncu sie udalo!!! dom jest super, dom z ogrodem, pies w domu, sa 3 koty. dom pelen serca i dobroci. Dobre karmy, opieka weterynaryjna, wszystkie koty wykastrowane. IDEAŁ :) Tylko Billy spowodowal ze wszystkie koty malo nie padly. Zaczal na nie szczekac i niezbyt delikatnie gonic. Myslimy ze to kwestia czasu. I to nie wszystko... szczescie w nieszczesciu. Dzisiaj przed nasza wizyta ci panstwo zgarneli z torow malego psiaka po wypadku. maly sie praktycznie nie rusza, jest przerazony :( maz tej pani pojechal z nim do weta. mial miec rentgen. jutro sie dowiem wiecej... p.s jutro w koncu ogarne bazarek bo w ostatnich dniach ledwo mialam kiedy jesc.... Quote
izzie1983 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mam nadzieję, że Billy nie zagoni tych kotów na śmierć :lol: Oby wszystko było ok. Quote
Delph Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wspaniale, niech "maleńki" Billy zdrowo rośnie w nowym domku :multi: Quote
izzie1983 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Delph napisał(a):Wspaniale, niech "maleńki" Billy zdrowo rośnie w nowym domku :multi: Może lepiej niech już za dużo nie rośnie ;) :evil_lol: Quote
orpha Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 zajrzyjcie prosze , pilna sprawa http://www.dogomania.pl/forum/f28/wawa-ratunku-pies-na-przystanku-146899/#post12997424 Quote
pumcia02 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 wlasnie rozmawialam z nowa wlascicielka Billego. wszystko jest git, oczywiscie maly teskni. spacer jak to z nim, szybko mu sie odechcialo polzyl sie i nie chcial ruszyc :razz: zabawki juz sa, jeszcze beda dokupywane, bo mu sie nie podobaja :razz: z kotami juz sie w miare omijaja. co do drugiego psiaka - tego z torow. kregoslup caly, prawdopodobnie walnieta miednica. i niestety obrzek mozgu. wet mowil na szybko bo mial duzo pracy. ma do niej oddzwonic jak skonczy jakies zabiegi... ale nie jest za dobrze :-( Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mariolka napisał(a):uwaga uwaga! Billy w nowym domu!!!!:multi: po 3 tyg poszukiwan w koncu sie udalo!!! dom jest super, dom z ogrodem, pies w domu, sa 3 koty. dom pelen serca i dobroci. Dobre karmy, opieka weterynaryjna, wszystkie koty wykastrowane. IDEAŁ :) Tylko Billy spowodowal ze wszystkie koty malo nie padly. Zaczal na nie szczekac i niezbyt delikatnie gonic. Myslimy ze to kwestia czasu. I to nie wszystko... szczescie w nieszczesciu. Dzisiaj przed nasza wizyta ci panstwo zgarneli z torow malego psiaka po wypadku. maly sie praktycznie nie rusza, jest przerazony :( maz tej pani pojechal z nim do weta. mial miec rentgen. jutro sie dowiem wiecej... p.s jutro w koncu ogarne bazarek bo w ostatnich dniach ledwo mialam kiedy jesc.... Ale się cieszę, że mały w nowym domu!!! :multi: A ta druga psinka:-(Daj znać jak będziesz wiedzieć więcej. Quote
dzidda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Super że Billy ma dom...że mu się udało:multi: Przepraszam za offa i proszę pomóżcie tym maluchom.... mają dopiero 4 dni a już myślimy co z nimi zrobić:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-kolejne-maluchy-bez-domu-147055/#post13009541 Quote
pumcia02 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 u Billego wszystko jak najbardziej ok. Juz zaczal obszczekiwac to co poza terenem. czuje sie jak u siebie :) z kotai tez juz jest w miare. najgorzej z najmlodszym kociakiem, ktory dalej jest przerazony. maly ma apetyt, skonczyl antybiotyk. jutro idzie na wizyte do weta. jutro albo w nedziele jak bede rozmawiac z Asią, zaprosze ją na dogo :) z czarnym psiakiem z wypadku nie jest za dobrze. obrzek nie schodzi, choc w pewnym momencie zaczal. psiak zaczyna sie ciut ruszac. wyglada ze jest lepiej niz bylo, ale coz... jutro prawdopodobnie zapadnie decyzja co do małego :-( Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zaproś, zaproś :loveu: Bardzo miło nam będzie powitać nowego dogomaniaka i to jeszcze beniomaniaka :multi: Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='izzie1983']Mam nadzieję, że Billy nie zagoni tych kotów na śmierć :lol: Oby wszystko było ok.[/quote] hihihi...benek nie zagoni...zrobi 5,10 kroków i bedzie musiał odpoczywać i to jeszcze z tak smętną miną jakby te kiciaki mu krzywdę robiły każąc się gonić!!! Więcej smark prześpi niż przegoni...:evil_lol: Zapraszamy domek zapraszamy!!!...benkowo/koci domek...cudnie!!! Quote
dzidda Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziewczyny przepraszam za offa ale pomóżcie:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-hand-made-na-hotelowanie-trampa-pomozcie-do-4-10-a-147380/#post13036137 Quote
pumcia02 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Billy jest juz po pierwszym zabiegu :) wszystko przebiegło pomyślnie, i ma śliczne niełzawiące oczka. Przestala mu smakowac purina wiec przejdzie na coś innego. wszystko idzie w dobrym kierunku :) tydzien temu wazyl 19kg. Czarny piesek odnalazł wlascicieli i zaczyna chodzic :lol: normalnie cud !!! :multi: Quote
Recommended Posts