Helga&Ares Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Roxi trafiła do schroniska kilka dni temu, przywiózł ją psudohodowca bulli i sznaucerów mówiąc, że sukę ktoś przywiązał do jego bramy, a sam nie chciał jej trzymać (ciekawe?). Tak więc sunia została. Otrzymała imię ROXI Dziś wzięliśmy ją na spacer, to CUDO CUDO CUDO - charakter ideał, po prostu miziasta, cukierek, na inne psy nie zwraca uwagi. Ładnie trzyma się spuszczona ze smyczy, nie oddala. Uwielbia patyki. Ma kilka latek. Osobiście jestem w Niej zakochana:oops: Pytanie do znawców - co to za rasa? Zdjęcia Roxinki: Picasa Web Albums - Dominika - Roxi Quote
kamilawa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Przepiękna... ma coś w sobie z bullka. A może mix stafika? :oops: zaproszę ciocie bullkowe. Powinny pomóc. Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To bulka :diabloti: i koniec. Jest nieduża, filigranowa/ tak ok 20 kg/ i nadrabia to energią. Nie rodziła. Może dlatego oddana. Na tylnej łapce guzek. Ale niezłośliwy. Zostanie usunięty przy sterylce. Nieprawdopodobnie otwarty i wesoły psiak. Trafił do schronu a rozpiera go energia i radość. Mimo profesjonalnych fot Domi dołożę swoje. Quote
kamilawa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Zdjęcia równie pięknie :lol: Dam ją na ogólny bullowaty. Quote
Okamia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Napewno stafikowy mix :loveu: Jaka ona śliczna jest :loveu: W którym schronie przebywa? Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Agnieszka ale z Ciebie błyskawica. Już znalazłaś. Sunia przebywa w sanatorium w Gaju. Do adopcji po sterylce i wycięciu guzka na łapce i po wnikliwej analizie potencjalnego domu. Quote
ab-agnieszka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Helga&Ares mnie zaprosila na watek :eviltong: Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Domi wyprzedziłaś mnie w założeniu wątku :angryy:bo mi po burzach monitor siada:eviltong: Quote
agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 fajna taka malutka! dobrze że pseudohodowca nie chciał jej zatrzymać i oddał ją do gaju (jeśli oczywiście ta historyjka jest prawdziwa) Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ale słodka piękna niunia :loveu::loveu::loveu: Quote
kendo-lee Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Śliczna dziewczyna,wygląda na Astka:loveu:Chętnie bym wzięła takie cudo,ale moja zołzowata sucz nigdy się na to nie zgodzi:angryy: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Sunia jest na prawdę mała i cudna, sama bym ją wzięła, gdybym nie miała psiaka. Quote
Kana Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zmien lepiej Bulke na Astke zeby nie mylilo ludzi. Sunia piekna ! Quote
Donvitow Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Domi bule to moja działka. :angryy:Ty masz Swoje sznupy i inne kudłate:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Donvitow napisał(a):Domi bule to moja działka. :angryy:Ty masz Swoje sznupy i inne kudłate:evil_lol: ale Roxi to wyjątek - to CUDOWNA sunia, no po prostu Słodziak! Nic nie poradzę:oops::loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Vectra napisał(a)::mdleje: jak moja Klementyna A Klementynka to Amstafka? Bo ja się nie znam, ale Roxi to w ogóle amstafa mi nie przypomina:oops: Pokazuj ją;) Quote
Recommended Posts