pidzej Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Co jakiś czas miewamy kilka szczeniaków do adopcji... Ale to co się teraz dzieje, masakra:shake: Nie wiem czy dobrze policzyłam, ale w krótkim czasie Azyl pod Psim Aniołem zasiliło 30 szczeniaków z przeróżnych źródeł:crazyeye: Do adopcji zostało 22 . Te najmniejsze mieszkają w kociarni, starsze ( 6 msc.) już trafiły do boksu. do tego ok. 23 kociaki... nigdy tak nie było! a ludzie nadal nie widzą nic złego w rozmnażaniu:placz: Azyl zaprasza codziennie w godzinach 11-17. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 501 258 303 665 558 733 adopcja.psianiol@gmail.com Najmłodsze, ok. 8 tygodniowe: Quote
pidzej Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Asterix: Kleopatra: Ok. 5 miesięczna Niunia, bardzo zalękniona, wycofana, boi się. Wymaga doświadczonego domu, uwielbia kontakt z innymi psami. Mieszka w domu tymczasowym z kilkoma psami. Quote
pumcia02 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 o dobrze ze jest watek, moze ktos pomoze w oglaszaniu i skusi sie na dt... Quote
Madallena Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Podbijam i ja... Kurcze, pzyjede do Was pewnego dnia, moze coś na tymczas malego wezme. Chociaz nie przyjade na dniach, musze chwile odpocząć po ostatnim maluchu... Niech ktos mi jescze raz powie/napisze, że suka powinna mieć chociaż jeden miot :angryy::angryy: Quote
Lionees Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Madallena napisał(a): Niech ktos mi jescze raz powie/napisze, że suka powinna mieć chociaż jeden miot :angryy::angryy: Ja ostatnio usłyszałam to od pewnej osoby,która ma yoreczkę(bez rodowodu:cool1:),że jej wet powiedział,że sunia dla swojego dobra powinna mieć przynajmniej raz szczeniaki:roll:.No i dopuścili sunię(dla jej dobra,rzecz jasna)do yorka,również z pseudo,no i mieli 4 szczeniaczki.2 martwe,jeden urodził się bez oczka,a tylko jeden nadawał się "na handel".Ciekawe,czy sunia będzie miała drugi raz szczeniaczki "dla swojego dobra":roll::shake: Quote
ania_sami Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 mozna narazie zmienic ze Pulpa w swoim domku od piatku. Quote
ania_sami Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nie no poszla ;p pomylila mi sie ze Strona.. Quote
pidzej Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Fuzzy, Baner, Liczi adoptowane. są nowe szczeniaki :shake: ale nie mam zdjęć na razie. Quote
adam Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ale przeciez suczka musi byc mamusia;-) a co panstwo zrobia ze szczeniaczkami, rozdamy znajomym;-) bardzo dobrym ludziom oczywiscie. Sterylizacja jest niezdrowa, okrutna, czy pan tez by chcial byc wysterylizowany? Czesto tak mi ludzie odpowiadaja. Masakra, gluppota ludzka nie zna granic....Czesto tez mowia ze zabieg jest drogi, ale pozniej przychodzi ropomacicze ktore jest jeszcze drozsze, albo cesarka...tylko wielu nie decyduje sie na leczenie... Quote
pidzej Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 oo Adam, z tego co pamiętam rok temu miałeś inne zdanie na temat rozmnażania ;) Quote
Recommended Posts