Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Clandestine napisał(a):
Bo biega za ludźmi, szczeka i warczy, a oni się go boją... nie umiem go tego oduczyć, z samochodami jest tak samo, tyle, że one się go nie boją xD

Ale płot jest, jak widzę wysoki, to chyba nie powinno być problemu :roll:.
Psy mojego sąsiada nie dają przejść koło siatki tak się szczekąją i w kagańcach nie chodzą, a nikt z mojej rodziny nie pretensji. Wieczorem psy są zamykane, nie zakłócają ciszy nocnej... Ale Twój pies, ja się nie wtrącam ;).

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
Ale płot jest, jak widzę wysoki, to chyba nie powinno być problemu :roll:.
Psy mojego sąsiada nie dają przejść koło siatki tak się szczekąją i w kagańcach nie chodzą, a nikt z mojej rodziny nie pretensji. Wieczorem psy są zamykane, nie zakłócają ciszy nocnej... Ale Twój pies, ja się nie wtrącam ;).

Chodzi o to że, chwila nieuwagi i pies ucieka na ulicę, tzn. jak ktoś zapomni zamknąć furtkę ^^ Poza tym zdjęcia były robione na szybko przed spacerem i wychodziłam z nim poza posesję bez smyczy :p

Posted

sunshine napisał(a):
Nie no jak jest agresor to niestety :-(. Trzeba być odpowiedzialnym za swojego psa a wybiegać się musi, ale nie lepsze by były takie szmatki niż taki metal?

Wiem,miałam taki kupić, ale żaden nie pasował ;/ a potrzebowałam go szybko. Może teraz są jakieś to popatrzę.

Posted

Też miałam chomiczka, ale w na początku tegorocznych wakacji go pożeganałam na zawsze...
Łał! Nauczyłaś kota przybijania piątki? Super! Ale jakoś klikerowo czy tak...yyy...nie wiem, tak jakoś po prostu, na smaczki czy coś :p

Posted

Minerva napisał(a):
Też miałam chomiczka, ale w na początku tegorocznych wakacji go pożeganałam na zawsze...
Łał! Nauczyłaś kota przybijania piątki? Super! Ale jakoś klikerowo czy tak...yyy...nie wiem, tak jakoś po prostu, na smaczki czy coś :p

Trzymałam smakołyk tak długo aż oparła łapkę na mojej dłoni. Później już nie używałam smakołyków, jakoś tak sama się nauczyła x))

Posted

Clandestine napisał(a):
Trzymałam smakołyk tak długo aż oparła łapkę na mojej dłoni. Później już nie używałam smakołyków, jakoś tak sama się nauczyła x))

Czyli... Bystrzacha i inteligent z Twojej kocicy :D (nie mogłam sie powstrzymać ;p)