Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 o, to drugie ładne. Zaraz coś zrobię ;) Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):o, to drugie ładne. Zaraz coś zrobię ;) Dzięki i przepraszam, że tak mieszam :shake: Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a): Takie może być? Pewnie!! Dzięki wielkie ;* :D Tylko teraz nie wiem jak to "zamontować" żeby działał link na tym :roll: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 teraz ten obrazek ( jest zalinkowany ) wstaw do sygnatury :) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 em... zapomniałam zapytać czy Avatarka tez chcecie? :D Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Nawet to mi nie wychodzi ;/ Nie wiem gdzie i co powstawiać, ehh O.o Nie, ale dzięki :) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Clandestine napisał(a):Nawet to mi nie wychodzi ;/ Nie wiem gdzie i co powstawiać, ehh O.o Nie, ale dzięki :) Wejdź w Panel Użytkownika a potem po lewej masz takie jakby menu, i tam znajdź Edytuj Sygnaturę , dalej się chyba połapiesz xD Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Wejdź w Panel Użytkownika a potem po lewej masz takie jakby menu, i tam znajdź Edytuj Sygnaturę , dalej się chyba połapiesz xD Właśnie tyle wiem, a dalej nie wiem co mam robić xD Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Clandestine napisał(a):Właśnie tyle wiem, a dalej nie wiem co mam robić xD No wklejasz tam w to miejsce edycji obrazek co ci zalinkowałam potem zapisz :) Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 I tak nie umiem, debil jestem i tyle O.o Może kiedyś mi się uda ^^ Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Clandestine napisał(a):I tak nie umiem, debil jestem i tyle O.o Może kiedyś mi się uda ^^ Ech... :D A dokładniej czego nie wiesz xD pomogę ;d Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 CaneSs napisał(a):Ech... :D A dokładniej czego nie wiesz xD pomogę ;d Ooo, nie wiedziałam, że jesteś xD No nie wiem gdzie mam co wpisać, czy mam skopiować adres url i wkleić w ramkę, czy jako link o.o ? nie mam pojęcia :shake: To moje pierwsze spotkanie z forum tak jakby Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 sunshine napisał(a):Oj maurycki:p mogę pomóc :D Jak możesz xD Matko, znowu namieszałam :shake: Quote
sunshine Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Robisztak wjerzdżasz na górę i tam masz OPERACJE klikasz w to rozwija się lista EDYTUJ PROFIL Klikasz w to i po lewej stronie ma EDYTUJ SYGNATURĘ Quote
QQk Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witam! Obejrzałem galerię Maurice'a - piłkożercy. Dobrze, że wyszedł z tego :) Quote
sunshine Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Następnie w nowej karcie otwierasz sobie to gdzie masz ten bannerek zrobiony przez Caprisiową;) łapiesz go prawym przyciskiem myszy(czyli wjerzdzasz kursorem przyciskasz prawy przycisk myszy i przesówasz kursor na pustę pole w EDYTUJ SYGNATURĘ, puszczasz i gotowe :D KPW.?:P Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Eee, coś mi nie prądzi to przeciąganie z jednej karty do drugiej... Mam google chrome i jeszcze się tak nie znam na tej przeglądarce Quote
Clandestine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dzisiaj przyszła paczka z czterylapki.pl i zaopatrzyliśmy się w kliker :D Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 oo :D Cyknij fotki i wrzuć na dogo :D Quote
Clandestine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Życzymy udanego, szalonego Sylwka ;) Dziękujemy, nawzajem i zobaczcie sobie zdj rtg Maurice'a na poprzednich stronach. Quote
Clandestine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dodajemy parę fotek. Na początek mój durny kot, który chodzi z nami na spacery: To pierwsze zdjęcia na Dogo po operacji Quote
Recommended Posts