Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sebriel napisał(a):
boksiu strasznie schudł... byłam dzisiaj go odwiedzić, jest smutny, przygaszony, a tak strasznie ciesyz sie jak ktoś podejdzie do niego. Boję się, że on długo nie wytrzyma w boksie, mimo, iż jest sam:-(:-(:-(

Boksery tak mają
ze chudna i tesknią
moze ktos wezmie na Dt....
za drobna oplatą?
cioteczki kochane/prosze:roll:

Posted

kamilqax95x napisał(a):
jutro jadę do schroniska ... dam mu jedzenie i może uda mi się z nim wyjść na dwór ...

Kamila odpisz prosze i wklej jego foty

Użytkownik udostępnił adres email 'skate334@go2.pl' w celach kontaktowych.
------------------------------------------------------------

Poszukuje Pieska bardzo interesuje mnie boxer jestem w stanie zapwnic mu bardzo dobra opieke i obdzarzyc go miłoscią Bardzo prosze o przesłanie mi na e- mail dokladniejszego opisu psa i miejsca jego pobytu pochdze z tychów miasta niedaleko Katowic pozdrawiam goraco i bede czekac na wiadomośc

Posted

Kraje mi sie serce jak widze tego psiura. Jestem ze Szczecina i mam już w domu bokserkę, niestety rodzina sie nie chce zgodzić na DT z obawy, że zostanie na stałe :( bo nie znajdzie sie dla niego dom.

Posted

Nie mam pojęcia co z pręguskiem można zrobić. Będe jechać na wystawy 20 do zielonej góry i 26 do wrocławia, więc jakby co, moge przetransportować psa jakby ktoś chciał pręguska wziąśc z tamtych okolic na DT albo DS.

Posted

Kurcze zastanawiam się nad DT może uda sie coś wymyslec,
pytam znajomych i nic u mnie tez w najbliższej przyszłości odpada
z reszta nie wiadomo czy dogadał by się z moją suką
która ma lęk przed płaskomordnymi

Posted

Zostanie zaszczepiony na wściekliznę. Hmm, w sprawie kastracji to potem trzeba sie umówić na bezpłatną chyba :question: Tylko suczki opuszczają obowiązkowo wysterylizowane schornisko

Posted

Może jutro uda mi się wyrwać i pojade do schroniska. Może ktoś udzieli mi informacji. Chociaż mam cichą nadzieje, że szybko znajdzie dom i niebawem nie bedzie musiał tam smutnie siedzieć.

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku i nie zauważyłam żadnej agresji wobec innych zwierząt a tym bardziej wobec człowieka. Pies z chęcią sie wita, jest spragniony osoby, która sie z nim pobawi, przytuli i weźmie na kolanka.
oto dzisiejsze zdjęcia:

Cóż zachowuje sie jak prawdziwy bokser. Pomożcie znaleźć mu dom. Robi sie coraz zimniej a pies marnieje w oczach. Przecież wcale tak być nie musi. Odwdzięczy sie całałym swym bokserkim ciałkiem.

Posted

Sventata napisał(a):
Byłam dzisiaj w schronisku i nie zauważyłam żadnej agresji wobec innych zwierząt a tym bardziej wobec człowieka. Pies z chęcią sie wita, jest spragniony osoby, która sie z nim pobawi, przytuli i weźmie na kolanka.
oto dzisiejsze zdjęcia:

Cóż zachowuje sie jak prawdziwy bokser. Pomożcie znaleźć mu dom. Robi sie coraz zimniej a pies marnieje w oczach. Przecież wcale tak być nie musi. Odwdzięczy sie całałym swym bokserkim ciałkiem.

O moje nogi ^^
Pies jest przesympatyczny ludzie nie mają już co wymyślać by się psa pozbyć :(

Posted

Gdybym znalazła jakieś zdjęcie właścicielki psa to bym jej wstydu narobiła- rozwieszając wszędzie plakaty!! A poza tym może i lepiej, że tak sie stało... Tzn stało sie źle ale więcej krzywdy mu nie zrobi. Skoro przejawiał wobec niej agresje musiła mu coś zrobić. Nie wierze, że ten pies jest w stanie zrobić komuś krzywde.

Posted

Sventata napisał(a):
Gdybym znalazła jakieś zdjęcie właścicielki psa to bym jej wstydu narobiła- rozwieszając wszędzie plakaty!! A poza tym może i lepiej, że tak sie stało... Tzn stało sie źle ale więcej krzywdy mu nie zrobi. Skoro przejawiał wobec niej agresje musiła mu coś zrobić. Nie wierze, że ten pies jest w stanie zrobić komuś krzywde.

święta racja !:angryy::angryy::angryy:

Posted

sluchajcie co z ageralion wydawało mi się że będzie prowadzić wątek i weźmie psiaka pod swoje skrzydła
Czy piesek ma już jakies imię bo niedoczyałam,
czy jest już jakaś kokretna alternatywa dla niego??

Posted

Piesek z pewnością ma jakieś imie...
Niestety nawet nikt sie o niego nie pytał, a więc się zapisałam, żeby go wziąść pod swoje "skrzydła" i będe dalej szukać mu domu. Z tym, że będzie miał lepsze warunki niż dotychczasowe. Mam nadzieje, że zostanie mi wydany a właścicelka zrzeknie sie do niego praw

Posted

Soema napisał(a):
Ageralion odpoczywa, poza tym czeka na dzidziusia :loveu:
Muszę spytać, czy Nasza Fundacja o nim już wie.
Sventata, bierzesz go na DT czy jak?

Jak wszystkie formalności zostaną załatwione to chce go zabrać do domu na tymczas. Choć mam nadzieje że szybko znajdzie DS bo zasługuje na ciepły domek i kochającą rodzinke :). Jak zostałam poinformowana- wpisano mnie na liste i mają zadzwonić jak będę mogła go zabrać. Właścicielka go porzuciła, ale potrzebne jest jej zrzeczenie się na piśmie.
A wiec czekam! Szkoda, bo mógłby być dzisiaj już ze mna, a tak? A tak to czekają na niego w mojej lodówce kabanosiki, które tak z chęcią dzisiaj wcinał :), zamiast w jego brzusiu

Posted

A wiec tak jest przygotowane jego miejsce :). Wciąż czekam by bokserka zabrać do DT

Oczywiście jak tylko przytargałam i rozłożyam klatke, to moja sunia zrobiła "prostest" song i nie chce z niej wyjść :roll:. W razie spolidarności fafli moge mojej rozłożyć transporter dodatkowo :lol:. Beda sie wspierać wzajemnie i opowiadać historie z życia wzięte. (pies w klatce jest moją własnością i nie zamierzam sie jej pozbyć :), zdjęcie zrobione jest przykładowo jak wyglądać będzie psa dom tymczasowy)

Przypominam, że pies dalej szuka domu.

Posted

Sventata napisał(a):
Jak wszystkie formalności zostaną załatwione to chce go zabrać do domu na tymczas. Choć mam nadzieje że szybko znajdzie DS bo zasługuje na ciepły domek i kochającą rodzinke :). Jak zostałam poinformowana- wpisano mnie na liste i mają zadzwonić jak będę mogła go zabrać. Właścicielka go porzuciła, ale potrzebne jest jej zrzeczenie się na piśmie.
A wiec czekam! Szkoda, bo mógłby być dzisiaj już ze mna, a tak? A tak to czekają na niego w mojej lodówce kabanosiki, które tak z chęcią dzisiaj wcinał :), zamiast w jego brzusiu

a ty byś nie mogła przyjść ze swym czworonogiem by psy już się zapoznały i zobaczyć jak zareagują ??:cool1: mi się wydaje ze to by był dobry pomysł ale to tylko moje przypuszczenia a psinka przepiękna:loveu: