ageralion Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 kamilqax95x napisał(a):przykro mi ale taka jest prawda :shake::shake: Mam ochote spotkac tych wlascicieli i sobie z nimi porozmawiac na temat :mad: W poniedzialek sprobuje go zachecic do smaczkow :eviltong: Quote
kamilqax95x Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ageralion napisał(a):Mam ochote spotkac tych wlascicieli i sobie z nimi porozmawiac na temat :mad: W poniedzialek sprobuje go zachecic do smaczkow :eviltong: to się spotkamy bo ja też będę :eviltong: Quote
giselle4 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ...To nic nie rozumiem:shake: jezeli jest na obserwacji i nie ma w nim agresji co zostanie zauwazone to co dalej? schronisko? czy do domu? Napiszcie do dziewczyn z Fundacji mamy dwie,one pomoga ustalic jego status w tym schronisku i pomoga w razie pozostania w schronie;) Maja w tym wprawe,ja korzystam z ich pomocy-zawsze:eviltong: Quote
ageralion Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 giselle4 napisał(a):...To nic nie rozumiem:shake: jezeli jest na obserwacji i nie ma w nim agresji co zostanie zauwazone to co dalej? schronisko? czy do domu? Napiszcie do dziewczyn z Fundacji mamy dwie,one pomoga ustalic jego status w tym schronisku i pomoga w razie pozostania w schronie;) Maja w tym wprawe,ja korzystam z ich pomocy-zawsze:eviltong: On jest obserwowany pod katem wscieklizny, standardowa procedura w przypadkach pogryzien. Po tych 14 dniach, jezeli wlasciciele sie nie zrzekna, wraca do nich. Jesli ga juz nie beda chcieli, biore go pod skrzydla swoje (czyt. fundacja SOS bokserom ;)). Quote
giselle4 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ageralion napisał(a):On jest obserwowany pod katem wscieklizny, standardowa procedura w przypadkach pogryzien. Po tych 14 dniach, jezeli wlasciciele sie nie zrzekna, wraca do nich. Jesli ga juz nie beda chcieli, biore go pod skrzydla swoje (czyt. fundacja SOS bokserom ;)). cioteczko kochana teraz juz wszystko jasne:evil_lol: Lepiej niech to sie szybko konczy i malutki ma wszystko czego zapragnie a najlepiej leczenie i dobrego weta AMEN:p Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Aaa!! Czegoś mi ageralion wątku nie podesłała..:mad: Boże, jaki on piękny.. widać, że pieron kochany...:loveu: wiesz coś nowego o nim? Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Soema napisał(a): wiesz coś nowego o nim? ageralion już więcej ci nie powie oprócz tego ze to chłopak, ma jakiegoś "Tłuszczaka" na głowie, jest na obserwacji, DAJE ŁAPĘ I SIADA :loveu: wieku nawet w schronisku nie wiedzą ale ostatnio był taki doktor co się zajmuje tymi psami i nie wiem co powiedział bo musiałam już iść :placz: ale wiem ze dzwonił do właścicieli Quote
giselle4 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='kamilqax95x']ageralion już więcej ci nie powie oprócz tego ze to chłopak, ma jakiegoś "Tłuszczaka" na głowie, jest na obserwacji, DAJE ŁAPĘ I SIADA :loveu: wieku nawet w schronisku nie wiedzą ale ostatnio był taki doktor co się zajmuje tymi psami i nie wiem co powiedział bo musiałam już iść :placz: ale wiem ze dzwonił do właścicieli Tłuszczak to nic takiego z tym sie zyje długo Prosze napiszcie co z malutkim jak trzeba zrobimy ogłoszenia i allegro Soema zobacz tutaj-przepraszam ze na tym wątku:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/kiana-sunia-w-typie-boksera-schronisko-ostrow-wlkp-144971/index3.html#post12861139 Quote
ageralion Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Cioteczki przepraszam, ze zniknelam na tydzien ale maly dal mi popalic, chyba mu pogoda nie pasowala. Myslalam, ze sie wykoncze (i niech mi ktos powie, ze ciaza to nie choroba :mad:), do tego problemy z moja Mambula :shake: Czy chlopak wciaz w schronisku? Do kiedy on wogole pod obserwacja? Quote
kamilqax95x Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 dalej siedzi ale nie wiem kiedy mu się kończy ... Quote
giselle4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ...poczekamy....moze to juz w tym tygodniu?:lol: Quote
Cudak Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pilnie potrzebujemy transportu dla Cyganka ( Cygan, całe życie na łańcuchu ZBIERAMY KASĘ NA HOTEL i TRANSPORT (200zł)!! ) z Goleniowa/k.Szczecina do Szczecinka. Czeka na niego miejsce w hoteliku, a nie ma go kto zawieźć Quote
Cudak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA KOCIAKA!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pilnie-potrzebny-tymczas-dla-kociaka-zachodniopomorskie-145623/#post12902009 Przepraszam za offa Quote
kamilqax95x Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 CHOLERA JASNA !!!! imię: 1137/09 płeć: pies wiek: 4 lata rasa: bokser boks: 15 numer: 1137/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Bokser trafił do nas niedawno, odbył obserwację po prawdopodobnym pogryzieniu i nie został odebrany przez właściciela. My nie zaobserwowaliśmy u niego żadnych oznak agresji. Czeka na nowego odpowiedzialnego opiekuna. Quote
kamilqax95x Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 czy on piękny nie jest :loveu::loveu::loveu: jak mógł go ktoś oddać :placz::placz::placz: Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ...Boziuniu kochana, JAKA ON MA MINKE:-( Prosze nie dajcie jemu zginąc ani by inne pogryzły jego to maluszek bojący jak cho....ra:mad: Quote
Sebriel Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Z jednej strony dobrze, że opiekunowie zamiast dalej bawić sie psem oddali go, ale mogli pomysleć, poszukać mu domu, oddac nawet do hotelu na czas szukania domu- przecież niedaleko Szczecina hotelik jest. tylko trzeba chcieć :shake::shake: Biedak, w boksie za dłogo nie pożyje, jak psy go nie pogryzą, to wpadnie w depresję, widac po jego mince że chłopak jest strasznie zagubiony :-( A skoro opiekunowie go nie odebrali, to to się nie kwalifikuje jako porzucenie? Quote
Iza i Avanti Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy chłopak jakieś imię ma? Nie numer... imię... Do kogo mogę podać namiary do adopcji? Zgłoszę go na forum Fundacji Boksery w Potrzebie... O ile go już tam nie ma.. Quote
Iza i Avanti Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Boksiu na forum... Czekam na dane kontaktowe... Dzięki Quote
giselle4 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Boksiu na forum... Czekam na dane kontaktowe... Dzięki Dziekuje Iza i przepraszam ze tak Ciebie wszedzie sciągam do boksi dziekuje kochana:loveu: Quote
dii Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Piękny pies , żeby szybko znalazł dom bo bardzo zmarniał w porównaiu do pierwszego zdjecia :-( Quote
Sebriel Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 boksiu strasznie schudł... byłam dzisiaj go odwiedzić, jest smutny, przygaszony, a tak strasznie ciesyz sie jak ktoś podejdzie do niego. Boję się, że on długo nie wytrzyma w boksie, mimo, iż jest sam:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts