Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faro napisał(a):
A "ciotki boksiowe" liczą na pomoc z Waszej tu strony. ;)
Dajcie i nam i jego aktualnej opiekunce trochę czasu na ustalenie wszystkiego. Boksio zostaje i tu będzie i leczony i szukał domku . Wspólnymi siłami damy radę :lol: M.

Tak, damy rade :lol:

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bokser jest w hoteliku i ma sie dobrze, dzisiaj mu do miski wpadł szczeniak, który przyszedł sie z nim przywitać. Wiec szczeniak był umorusany a bokser patrzył co on robi? Narośl nie była diagnozowana, poprosze, że jak będzie na terenie weterynarz, żeby spojrzał na boksera. Chciałabym, żeby bokser dalej był pod moją opieką (nie ukrywam że się przywiązałam i moja sunia też) jednak wole wszystko osobiście doglądać i żyć z czystym sumieniem.

Posted

Sventata napisał(a):
Chciałabym, żeby bokser dalej był pod moją opieką (nie ukrywam że się przywiązałam i moja sunia też) jednak wole wszystko osobiście doglądać i żyć z czystym sumieniem.

Dokładnie :p
Myślę , że ogłoszenia można już dawać bo to i tak działanie rozciągnięte w czasie , tylko potrzeba danych kontaktowych .

Posted

Jaki u Was jest koszt kastracji? Czy można już powiedzieć, kiedy może zostać przeprowadzona? Jest młody, piękny na pewno dom szybko znajdzie. Nie ukrywam, że bardzo się cieszę, że zostaje tu i będzie z nim kontakt.:)
Jaka jest cena hotelu, potrzebujesz wsparcia?

Posted

Sventata , dziewczyno pisz koniecznie jak się sprawy mają i co Ci potrzeba , czy na sterylkę , czy na hotel , karmę itp. Ty studiujesz , reszcie się nie przelewa ale grosz do grosza ....:p

Posted

Sventana!:loveu:
Gratuluję rozumu i serca!:lol: Dobrze,że wpisały się tu osoby,które swoim złym doświadczeniem udowodniły,że nie można być łatwowiernym!

Posted

Jagoda1 napisał(a):
:lol:
Zrobię ogłoszenia, podaj, proszę, od kiedy oglaszać.

Super Jagoda. Zgadaj sié z Cudak- ona tez oferowala ogloszenia wczesniej. Podzielcie sié, czy jak wolicie, byle nie dublowac.

Svetanta, wiéc jaki jest plan? Bokser zostaje. Napisz jakie sá koszty hotelu, kastracji.

Posted

[quote name='emilia2280']Super Jagoda. Zgadaj sié z Cudak- ona tez oferowala ogloszenia wczesniej. Podzielcie sié, czy jak wolicie, byle nie dublowac.

Może zrobimy tak, że Jagoda zrobi ile da radę, a potem ja zrobię tam, gdzie Ona nie zrobiła?

Sventata DZIĘKUJĘ

Posted

A wiec tak Hotel dogadałam sie że koszt 15zł/dobe. Sama mu gotuje i dojeżdzam 2 razy dziennie go doglądać, wyprowadzać, karmić (kuponki są już dużo bardziej podobne do zdrowych, czyli już nie są luźne). W sumie z taki wazniejszych rzeczy to bym go wysłała do dobrego lekarza (znam paru na miejscu czyli w Szczecinie), żeby obejrzał go i co on ma na głowie. Napewno będą mu potrzebne krople do oczu narazie kropie mu sulfacetamidium, ale przydałyby sie mocniejsze tobrex, tobradex czy dexomecyna. W sumie smakołyki ma :), jedzenie dostaje, ma pontonik i polarka- może przydać się także jakiś kocyk, może ktoś ma zbędny, żeby mu cieplej było. Obroże, smycze ma. Zabawki mu kupiłam, chociaż ostatnio została zjedzona piłeczka na sznurku, którą tak uwielbia :).

Posted

Sventata napisał(a):
Aha do ogłoszeń nr. tel 507 302 880
Jeszcze poustalam pare rzeczy z fundacją i ogłoszenia pojdą w ruch :)

Napiszesz tekst do ogłoszeń?

Posted

Dziękuje pięknie za paczki dla pręgusa :). Wczoraj znajomej dzieci o mało co sie nie pobiły, żeby dać smakołyki i oczywiście o rzucanie piłki. Finał był taki, że schowałam piłki i był koniec zabawy, bo jeszcze bym miała na sumieniu psa, że tyle biega za tą piłką, albo dzieci, że sie pobiły.
Postaram się coś wymyślec z tekstem, choć nie mam wprawy. Od razu mówie, że humanistką nie jestem :) a na litośc biore tylko trzepoczac rzęsami.