li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Faro napisał(a):A "ciotki boksiowe" liczą na pomoc z Waszej tu strony. ;) Dajcie i nam i jego aktualnej opiekunce trochę czasu na ustalenie wszystkiego. Boksio zostaje i tu będzie i leczony i szukał domku . Wspólnymi siłami damy radę :lol: M. Tak, damy rade :lol: Quote
Sventata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bokser jest w hoteliku i ma sie dobrze, dzisiaj mu do miski wpadł szczeniak, który przyszedł sie z nim przywitać. Wiec szczeniak był umorusany a bokser patrzył co on robi? Narośl nie była diagnozowana, poprosze, że jak będzie na terenie weterynarz, żeby spojrzał na boksera. Chciałabym, żeby bokser dalej był pod moją opieką (nie ukrywam że się przywiązałam i moja sunia też) jednak wole wszystko osobiście doglądać i żyć z czystym sumieniem. Quote
dii Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata napisał(a): Chciałabym, żeby bokser dalej był pod moją opieką (nie ukrywam że się przywiązałam i moja sunia też) jednak wole wszystko osobiście doglądać i żyć z czystym sumieniem. Dokładnie :p Myślę , że ogłoszenia można już dawać bo to i tak działanie rozciągnięte w czasie , tylko potrzeba danych kontaktowych . Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jaki u Was jest koszt kastracji? Czy można już powiedzieć, kiedy może zostać przeprowadzona? Jest młody, piękny na pewno dom szybko znajdzie. Nie ukrywam, że bardzo się cieszę, że zostaje tu i będzie z nim kontakt.:) Jaka jest cena hotelu, potrzebujesz wsparcia? Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata ja dodałam Ambiego na nk schroniskowe i czy była by możliwość wpisania twojego tel. i (jeśli masz profil na nk) przypięcie pineski z twoim profilem do zdjęcia ?? odp na wp NK Quote
Sventata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jak będe miec chwilke to usiąde i coś napisze sensownego Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata napisał(a):Bokser zostaje. :lol: Zrobię ogłoszenia, podaj, proszę, od kiedy oglaszać. Quote
dii Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata , dziewczyno pisz koniecznie jak się sprawy mają i co Ci potrzeba , czy na sterylkę , czy na hotel , karmę itp. Ty studiujesz , reszcie się nie przelewa ale grosz do grosza ....:p Quote
epe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventana!:loveu: Gratuluję rozumu i serca!:lol: Dobrze,że wpisały się tu osoby,które swoim złym doświadczeniem udowodniły,że nie można być łatwowiernym! Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Roczna suczka boksera (chyba) w schronisku >>tu<< :placz::placz::placz::placz: Quote
emilia2280 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jagoda1 napisał(a)::lol: Zrobię ogłoszenia, podaj, proszę, od kiedy oglaszać. Super Jagoda. Zgadaj sié z Cudak- ona tez oferowala ogloszenia wczesniej. Podzielcie sié, czy jak wolicie, byle nie dublowac. Svetanta, wiéc jaki jest plan? Bokser zostaje. Napisz jakie sá koszty hotelu, kastracji. Quote
Cudak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='emilia2280']Super Jagoda. Zgadaj sié z Cudak- ona tez oferowala ogloszenia wczesniej. Podzielcie sié, czy jak wolicie, byle nie dublowac. Może zrobimy tak, że Jagoda zrobi ile da radę, a potem ja zrobię tam, gdzie Ona nie zrobiła? Sventata DZIĘKUJĘ Quote
Iza i Avanti Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata! W miarę możliwości będę pomagała... W swoim imieniu również mówię: dziękuję! Quote
Sventata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A wiec tak Hotel dogadałam sie że koszt 15zł/dobe. Sama mu gotuje i dojeżdzam 2 razy dziennie go doglądać, wyprowadzać, karmić (kuponki są już dużo bardziej podobne do zdrowych, czyli już nie są luźne). W sumie z taki wazniejszych rzeczy to bym go wysłała do dobrego lekarza (znam paru na miejscu czyli w Szczecinie), żeby obejrzał go i co on ma na głowie. Napewno będą mu potrzebne krople do oczu narazie kropie mu sulfacetamidium, ale przydałyby sie mocniejsze tobrex, tobradex czy dexomecyna. W sumie smakołyki ma :), jedzenie dostaje, ma pontonik i polarka- może przydać się także jakiś kocyk, może ktoś ma zbędny, żeby mu cieplej było. Obroże, smycze ma. Zabawki mu kupiłam, chociaż ostatnio została zjedzona piłeczka na sznurku, którą tak uwielbia :). Quote
Sventata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Aha do ogłoszeń nr. tel 507 302 880 Jeszcze poustalam pare rzeczy z fundacją i ogłoszenia pojdą w ruch :) Quote
Cudak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata napisał(a):Aha do ogłoszeń nr. tel 507 302 880 Jeszcze poustalam pare rzeczy z fundacją i ogłoszenia pojdą w ruch :) Napiszesz tekst do ogłoszeń? Quote
Sventata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dziękuje pięknie za paczki dla pręgusa :). Wczoraj znajomej dzieci o mało co sie nie pobiły, żeby dać smakołyki i oczywiście o rzucanie piłki. Finał był taki, że schowałam piłki i był koniec zabawy, bo jeszcze bym miała na sumieniu psa, że tyle biega za tą piłką, albo dzieci, że sie pobiły. Postaram się coś wymyślec z tekstem, choć nie mam wprawy. Od razu mówie, że humanistką nie jestem :) a na litośc biore tylko trzepoczac rzęsami. Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sventata napisał(a):a na litośc biore tylko trzepoczac rzęsami. :grin: dobry pomysł :p Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 a mu Allegro nie można zrobić ?? Quote
dii Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dałam ogłoszenie na alegratce , później popracuję nad lepszą treścią : AMBI PILNIE SZUKA KOCHAJĄCEGO DOMU ! Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 kamilqax95x napisał(a):a mu Allegro nie można zrobić ?? Zaraz bedzie allegro... Quote
kamilqax95x Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jagoda1 napisał(a):Zaraz bedzie allegro... :p to fajnie nie wiem dlaczego Ambi dalej jest na stronie schroniska ... a może ktoś z was wie ?? WWW Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wyróżnione allegro... BOKSER PRĘGUS PIĘKNY MŁODY SZUKA DOMU-SZCZECIN (750170367) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kamilqax95x Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Banerek: Wie me nie jest piękny ale się starałam :p Quote
Recommended Posts