agata-air Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Niestety nadal nic. Nie chce jeść smakołyków z sedaline.Nie zostawiam jej tego, tylko jak nie zje to zabieram ze sobą- zbyt duże ryzyko, że ja odejdę, ona zje i pójdzie w las. Quote
agata-air Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No nie działa :( Ona jest dokarmiana. Dziś Goliat pojechał do nowego domku! Quote
gonia66 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jejuuu..wlazlam tu jak zwykle "przez przypadek"...choc obiecalam sobie ze poko nie rozwiaze spraw "na swoich wątkach"..nie wejde...przeczytalam watek caly i...i normalnie nie moge wyksc z podziwu...zwlaszcza dla Agaty...moja glowa sie krecila przed monitorem non stop jak czytalam...akcja- blyskawica...bez zastanowienia- wzuela te "pisklaczki" do siebie cioteczka i juz kilka ma domki...a jak sobie zdazyly pomieszkac ....gdyby ta sunia- mama wiedziala...przyczolgalaby sie do Cioteczki:lol::lol: Agatko wielkie uklony w Twoja strone...nie wiem jak dalek mosz do lasu i do miejsca zamieszkania tych Maluchow i mamusi- ale juz to ze jestes tam codziennie wprawia mnie w oslupienie...bo zachwyt to malo...bardzo mnie tylko ciekwai, bo nie wspomnialas ani slowkiem i nikt nie zapytal...jak udalo Ci sie wyciagnac z rury ostatniego malca"Wytrzymałego"..???na poczatku watku wynkalo, ze w rurze jest kika jeszcze szczeniakow..ale chyba byl tylko jeden..prawda?? RAz jeszcze "ogromny szcun" za super akcje....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nie kadź mi tak bo jeszcze uznam, że zem warta tego :) dzięki. W rurze okazało się, że jest tylko jeden chłopiec...a jak mi się udało? Wylazł Glutomir I Wytrzymały po prostu :D Quote
agata-air Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Chodzę i karmie. Niestety nie jestem w stanie jej złapać "po ludzku", w tej chwili zgarnełyśmy kilka psów w bardzo ciężkiej sytuacji i nawet nie mamy gdzie jej umieścić :shake: Quote
Gosiapk Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A czy jest jakakolwiek szansa na jej złapanie? Quote
agata-air Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jedyna jaką widzę to broń palmera.Strasznie mi szkoda tej suni, mam jej dzieci w domu, dbam i całuje brzuszki a ona sama na ulicy...ale nie wiem co mogę dla niej zrobić :( Quote
Gosiapk Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jak się ma mamusia? Czy przychodzi w te okolice jeszcze? Quote
agata-air Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Do adopcji została już tylko Mizia... Mama cały czas w tym samym miejscu. Hycel bywa tam raz na jakiś czas ale wszelkie sposoby zawodza, blisko jest las i ona natychmiast ucieka tam. Quote
luka1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Mizia ma praktycznie domek, tylko jeszcze trzeba go sprawdzić. Z rozmowy telefonicznej jest cacy, ale prawa bedzie widoczna dopiero po zlustrowaniu. Quote
Ziutka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 luka1 napisał(a):Mizia ma praktycznie domek, tylko jeszcze trzeba go sprawdzić. Z rozmowy telefonicznej jest cacy, ale prawa bedzie widoczna dopiero po zlustrowaniu. I potrzebna jest wizyta w Zabrzu...jeśli uda się komuś sprawdzić domek dość szybko to sunia może pojechać ze mną i Luką do Zabrza bo wieziemy tam do DS naszą Negrę i jej malucha Hipka Quote
luka1 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 potrzebny jest ktoś z Zabrza!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agata-air Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 to ide szukać :) Dzięki dziewczyny za pomoc. Quote
agata-air Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tak. Dokarmiają ją ludzie obok których mieszka i ja jak tylko moge to jadę. Miałam nadzieję, ze jak będzie mnie widziała to z czasem będzie podchodzic bliżej jednak na razie nic z tego Quote
luka1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jeśli ona jest maleńka to trzeba może klatkę łapkęi już mozna użyć sedolinu. Może spróbujemy jeszcze raz? Quote
Ziutka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 luka1 napisał(a): Może spróbujemy jeszcze raz? Koniecznie trzeba spróbować...nie można jej tak zostawić :shake: Agata masz jakieś wieści o Mizi ? Quote
luka1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Puk, puk jakieś wieści?????:angryy: Quote
Ziutka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 luka1 napisał(a):Agata, idzie zima - co z sunią? Podobno zniknęła...nie ma jej :roll: Quote
luka1 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 czy ślad po niej zaginął? Może to sprawdzić? Quote
agata-air Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nie miałam wątku w subskrycjach dopiero teraz go dostałam. Suni już długo nie ma :( Quote
Recommended Posts