Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Ania-k napisał(a):"przeleciałam" galeryjkę całą...biegiem bo po malutku nie dało sie takie super fotki tutaj są!!!mała modelinka na ostatniej focie to ma jakby rumieńce namalowane na policzkach :o :o powodzenia dla "przyszłej" mamy :lol: oby wszystko dobrze się rozwiązało!!!! Aniu, dziękuję za słowa uznania a wszystkim za otuchę. Zuzi policzki to tylko odbicie bluzeczki, w oryginale buzia jasna po mamusi :wink: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Mama ,,akuszerka,, mówi, że nie ma jeszcze odpowiedniego rozwarcia :roll: uff jak to brzmi ale Pola jest bardzo dzielna i tylko czasem popiskuje. Dwa szczeniaki to mało, ale skoro są tylko dwa, mogą być spore. Pomalutku zaczyna je wypychać. Wyłazić szczurki!! Ps. Akuszerka prze razem z sunią :lol:oj teraz to chyba razem pół galerii prze z Polką , no do dzieła :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 JEST PIERWSZY MALUSZEK!!!!!!!! :drinking: Białobeżowy chłopak!! :lol: Kurcze zamówiłam dziewczynkę... :evil: :wink: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):JEST PIERWSZY MALUSZEK!!!!!!!! :drinking: Białobeżowy chłopak!! :lol: Kurcze zamówiłam dziewczynkę... :evil: :wink: :drinking: za maluszka druga będzie dziewczynka :wink: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ooo i tutaj pijemy za małe golaski :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
ameliace Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zdrówko maluszka!!! Trzymam kciuki za sunię i nienarodzonego psiaka :) Oby suczka, Oby suczka Quote
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 matkoo Polcia juz rodzi!!!! :angel: :angel: :bigcry: Pamitam jak niedawno Didulka Korony rodzila, a teraz przyszla kolej na Polusie :angel: :bigcry: Łysol? Łysol jest?? ja chce łysolaaa!!!!!!! moja milosc :oops: Mow co bedzie nastepnnee.. :drinking: Za szczeniakii :drinking: za Poleczki male :drinking: za Poleczke :drinking: hahaha zdjecie z Zuzia jest swietne :lol: Quote
Agga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 marta tylko Ty mi tam spokojnie dobrze>? I nabieżaco zdawaj nam relacje... I co dalej.... jedna dziewczynka.........i??????? Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 jesce nic dalej :roll: :drinking: :drinking: :drinking: a tak wogóle to AGGA WYWALASZ MNIE Z DOGO :evil: :lol: Quote
Agga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 malawaszka napisał(a): a tak wogóle to AGGA WYWALASZ MNIE Z DOGO :evil: :lol: yyyyy jak to wywalam? Czyzby powiadomienia ? :roll: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Agga napisał(a):malawaszka napisał(a): a tak wogóle to AGGA WYWALASZ MNIE Z DOGO :evil: :lol: yyyyy jak to wywalam? Czyzby powiadomienia ? :roll: nooooooo po Twoich powiadomieniach mnie wywala :motz: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Siostra'] :angel: :angel: :angel: Piękna fotka i modelinka :D :D jak ALICJA W KRAINIE CZARÓW :wink: ale śliczna córunia ! rzeczywiście jak Alicja w krainie czarow ! A my także przyłączamy się do świetowania, za maluszki :beerchug: Quote
Agga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 malawaszka napisał(a):Agga napisał(a):malawaszka napisał(a): a tak wogóle to AGGA WYWALASZ MNIE Z DOGO :evil: :lol: yyyyy jak to wywalam? Czyzby powiadomienia ? :roll: nooooooo po Twoich powiadomieniach mnie wywala :motz: yyyyyyyy ja ta zła i nie dobra? :oops: Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 za maluszki i mamusię :beerchug: Ciekawe jak tam drugi ?? Quote
Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Dziewczyny ja się pokroję, mamy dwa chłopaki!!!!! :drinking: :drinking: Marzenia o nagiej suni popłynęły razem z wodami płodowymi, buuuu.... Jeden chłopak nagus, drugi biały pp. Dwa siusiole, no nie... Przełamali stereotyp samych bab w domu, nie ładnie, oj nie ładnie.... Dopiero teraz piszę, ale właśnie wróciłam do domu. Pola szczęśliwa, odpoczywa, psiury wiszą na cycuszkach, jest git. :lol: :lol: Akuszerka usnełą umęczona porodem :wink: Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków :lol: :lol: Jesteście kochani. Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 to sysko??? :o parka :lol: tylko?? niech zdrowiutko rosną :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Nooo ... tylko dwa... nie postarali się, za mało było ciupciania chyba... :wink: wiedziałam że będą dwa, ale liczyłam na suczki... buuuu z facetami to ja nie gadam :evilbat: Dobrze, że Poli zdrowa, odpukać, maluchy duże i zdrowe, nagus bardzo kudłaty tam gdzie kudłaty ma być. Jest git. :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :klacz: dawaj fotyyyyyyyyyyyyyyyy :angel: :angel: :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Nie mam jeszcze, będą wstawię :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 no to róóóbbbbb na co czekasz???? :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Chachacha, to nie takie proste w moim wypadku. Fotki robione są lustrzanką. Do wywołania filmu nie będzie co wstawiać. :( Ależ niecierpliwa widownia :wink: Quote
Siostra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gratulacje!!!! Nie martw się Marta, może chłopaki zadbają o to, by wśród "wnucząt" były dziewczynki. Ale ile im jeszcze do tego :D :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Oj, tyle czekania jeszcze... sunia miała zastąpić miejsce niedawno zmarłej Maji... a z chłopakami to tylko problemy :wink: Quote
Patka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 a to Ci "zachlopakowało" :lol: i do tego niespodzianka recesywna włochaty :lol: gratulacje "mamusiu" :D oj no zrób jakies fotki takich maleńkich nagusków to ja jeszcz nie widziała nie mowiąc o wlochatych :D Quote
Recommended Posts