Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Woda w Ińsku, jezioro ponad 40 m głębokości, woda 1 klasa czystości, faktycznie fantastyczne miejsce. Na środku wielkiego jeziora wyspa, zwierzęta, ptaki, ryby i Penny :wink: :D Polecam :D
A Penka tylko udaje, że pływa... skacze po wodzie albo stoi na kamieniach :wink:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']

Jaka zabka czarna sliczna :iloveyou:
[quote name='MCh']
Ale Zuzia juz jest duuza!! I jaka slodka :angel: Gratuluje Marta!! 8)

Posted

Dziękuję Mrówciu kochana :D :D
Duża nie? Jak się poznałyśmy to jeszcze takie bobo było a teraz już 5 lat ma... jak to minęło szybko...
Mam fotki białej suczki, którą wyciągnęłam z przytuliska, dostałam wczoraj z nowego domu. Właściciele sa nią zachwyceni :D A psiura chyba szczęśliwa :D Po domowemu Puma.

Posted

Matra ale masz cudowna panienkę w domu (ta bez czarnej sierści tym razem ;) Super fotki :klacz: :loveu:
a biała psina cos z bullowatego ma - przesliczna i jaka szczęśliwa :D

• 1 month later...
Posted

Dziękuję dziewczynki :D mogłabym robić fotki bez końca :wink:
Następne zdjęcia z wyjazdu :D
Tak Pennowata odpoczywała po wyczerpujących wycieczkach, najlepiej w łóżku a jak się nie dało to byle jak i byle gdzie byle spać

:wink:

a to daleki kuzyn Pennowatej :wink: chciał nas pożreć

Posted

To, ze chciał wyłamać kraty i tłukł z ogromną siłą w pręty to nic, najgorsze, że potem podszedł do ściany i hipopotamim zwyczajem zaczął robić kupę, rozbryzgująć ją na boki ogonem. Luuudzie, jak to kupsko latało po całej cali, w życiu tak szybko nie skakałam :lol: :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
To, ze chciał wyłamać kraty i tłukł z ogromną siłą w pręty to nic, najgorsze, że potem podszedł do ściany i hipopotamim zwyczajem zaczął robić kupę, rozbryzgująć ją na boki ogonem. Luuudzie, jak to kupsko latało po całej cali, w życiu tak szybko nie skakałam :lol: :lol:
no to Zuzia miała lekcję poglądową na temat kulturalnego zachowania się w WC :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

chachacha, dobrze, ze nie powiela tego zachowania.
O tam sobie stał i bryzgał świntuch

A tygrysy są tak blisko, że można dotknąć... przez szybę... :wink:
Akurat jeden jadł połowę kozy, nie robiłam fotek, bo to wyjątkowo obrzydliwe zjawisko 0X

a ten misiu, żeby dostać kanapkę

wstawał na tylne łapy i packał sie po nosie albo chodził wzdłóż ogrodzenia w tej pozycji :D skubaniec nauczył się sztuczek, żeby wyłudzić jedzenie.