Patka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Piękne fanklub Penny klania sie nisko :D ale czysta woda a :Penny nieźle to pływanie wychodzi :D Quote
anetta Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No wlasnie, tez mialam to pisac ze czysta woda i to jak :o :D Penny w 7 niebie 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Woda w Ińsku, jezioro ponad 40 m głębokości, woda 1 klasa czystości, faktycznie fantastyczne miejsce. Na środku wielkiego jeziora wyspa, zwierzęta, ptaki, ryby i Penny :wink: :D Polecam :D A Penka tylko udaje, że pływa... skacze po wodzie albo stoi na kamieniach :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 A koło Penny pływała inna rasa, Zuzia City Polska :wink: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] Jaka zabka czarna sliczna :iloveyou: [quote name='MCh'] Ale Zuzia juz jest duuza!! I jaka slodka :angel: Gratuluje Marta!! 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Dziękuję Mrówciu kochana :D :D Duża nie? Jak się poznałyśmy to jeszcze takie bobo było a teraz już 5 lat ma... jak to minęło szybko... Mam fotki białej suczki, którą wyciągnęłam z przytuliska, dostałam wczoraj z nowego domu. Właściciele sa nią zachwyceni :D A psiura chyba szczęśliwa :D Po domowemu Puma. Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Matra ale masz cudowna panienkę w domu (ta bez czarnej sierści tym razem ;) Super fotki :klacz: :loveu: a biała psina cos z bullowatego ma - przesliczna i jaka szczęśliwa :D Quote
Marta Chmielewska Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Mam fotki z Sopotu :D Najpierw Penny na lokacie (druga, srebrny medal i doskonała) A tu już po cywilnemu z mamą na rynku w Gdańsku :D i na koniec Zuzia z dziwolągami :wink: Quote
anetta Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Kurcze, jakie Ty masz wspaniale dlugie hery :o :D :angel: Gratki!! Jaka sliczna jest Puma :o :iloveyou: Zywiol nie pies 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Ach, dzięki za hery, same wyrosły :wink: A Puma nie dość że piękna to nareszcie szczęśliwa :D Cieszę się, że udało się ją wyjąć, inaczej do dziś chodziłaby zapchlona, karmiona chlebem i bita... :( Quote
Marta Chmielewska Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Dawno mnie tu nie było :D Wstawiam fotki z wyjazdu na wakacje, w góry :D a kuku a niebo takie błękitne *** zdobywamy szczyty Quote
Marta Chmielewska Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 górskie diabły zaprzyjaźnione konie w Kudowie i w zoo nornica mordulec na zboczu nadchodzi noc c.d.n. Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Wspaniałe fotki wspaniałych dziewczyn :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Dziękuję dziewczynki :D mogłabym robić fotki bez końca :wink: Następne zdjęcia z wyjazdu :D Tak Pennowata odpoczywała po wyczerpujących wycieczkach, najlepiej w łóżku a jak się nie dało to byle jak i byle gdzie byle spać :wink: a to daleki kuzyn Pennowatej :wink: chciał nas pożreć Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Oj Marta :o ale mnie ym hipciem wystraszyłas :wink: :lol: :lol: :lol: Penny ,wie gdzie psy powinne spać :wink: Quote
anetta Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 o matko :o :scared: jaka paszcza...jeszcze tak blisko hipcia nie bylam :o Quote
Marta Chmielewska Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 To, ze chciał wyłamać kraty i tłukł z ogromną siłą w pręty to nic, najgorsze, że potem podszedł do ściany i hipopotamim zwyczajem zaczął robić kupę, rozbryzgująć ją na boki ogonem. Luuudzie, jak to kupsko latało po całej cali, w życiu tak szybko nie skakałam :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):To, ze chciał wyłamać kraty i tłukł z ogromną siłą w pręty to nic, najgorsze, że potem podszedł do ściany i hipopotamim zwyczajem zaczął robić kupę, rozbryzgująć ją na boki ogonem. Luuudzie, jak to kupsko latało po całej cali, w życiu tak szybko nie skakałam :lol: :lol:no to Zuzia miała lekcję poglądową na temat kulturalnego zachowania się w WC :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 chachacha, dobrze, ze nie powiela tego zachowania. O tam sobie stał i bryzgał świntuch A tygrysy są tak blisko, że można dotknąć... przez szybę... :wink: Akurat jeden jadł połowę kozy, nie robiłam fotek, bo to wyjątkowo obrzydliwe zjawisko 0X a ten misiu, żeby dostać kanapkę wstawał na tylne łapy i packał sie po nosie albo chodził wzdłóż ogrodzenia w tej pozycji :D skubaniec nauczył się sztuczek, żeby wyłudzić jedzenie. Quote
Agga Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Marta super...fotasy....Penny to piekna psinka... A Ty i Twoja córcia no no takie dziołchy :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Różnie o mnie mówiono ale dziołcha pierwszy raz :lol: :lol: :wink: Penny ma fotki, a'la dowód osobisty :wink: *** *** Quote
Recommended Posts