anilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 agnethka napisał(a):ja się pytam co to te żwacze? :eviltong: hehe suszone żołądki krowie ;) smrodek taki że powala ;) ja mam mielone - dodaje Czechowi do karmy bardzo mu smakuje;) Quote
anilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 zamawiałam na allegro u takiego gostka co ma uszy, kości, kabanosy itp. dam Ci namiary na pw a dziewczyny pisały też o pastylkach przeciw kupożerstwu - poszukam gdzieś to było na wątku o tym Quote
Olynda Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Faktycznie Czesław to męska kopia Penny! bynajmniej na zdjęciach! a żwacze podobno niesamowicie cuchną :razz: Quote
anilla Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Olynda']Faktycznie Czesław to męska kopia Penny! bynajmniej na zdjęciach[/quote] i bardzo mnie to cieszy bo Penny to pierwszy staffik, którego na oczy widziałam i dla mnie to ideał :loveu: [quote name='Olynda']a żwacze podobno niesamowicie cuchną :razz:[/quote] oj tak ;) Quote
Olynda Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jak już kiedyś pisałam, Penny to stękający ideał :evil_lol: oj tak, cierpliwa suczka, wspaniały charakter, pies z ADHD z resztą jak i młoda bella, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego schorzenia :eviltong: Czesław strasznie wyrósł! :-o pamiętam ze spacerów że jedyny z całej trójki, pilnował się ludzi, patrzył głęboko w oczy, ładnie chodził przy nodze ale też kiedy zmęczyło go chodzenie stękał żeby wziąć go na ręcę, a był naprawdę ciężkim szczeniakiem :evil_lol: Pozdrawiam Patke i Anille. Quote
anilla Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Olynda'] Pozdrawiam Patke i Anille.[/quote] Pozdrowionka;) Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Witanko :multi::multi: Jak Ozzy miał ochotę na koopalony to dawała RUMEN TABS ;) powaga Cześka powala :evil_lol: [url]http://images33.fotosik.pl/398/29ecfc7171df1376.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
anilla Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zimowe pozdrowionka dla babki i matki i sióstr;) Quote
Sebastian Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Witajcie! Tu mnie jeszcze nie było! Pozdrawiam ciepło choć za oknem wielka Zima:evil_lol: Quote
Patka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 bry ale zimowo :) ale przynajmniej po ciemku psa widzę na śniegu ;) Quote
anilla Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 a ta galeria co tak dogorywa?? gdzie matka? gdzie siostry?? bo braciszek jest :diabloti: Quote
hun Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Na dogo jest spokój i cisza,-a to tylko dlatego że na innych forach przeganiają się w tematach,a tu już nie ma czasu,-:evil_lol: A Marta chyba już zapomniała,że na dogo temacik zakładała,-:-o Family Buldożer Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 wspólna rodzinna galeryja i taka cisza :mad: Quote
Recommended Posts