Alicja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tak to jest naj :evil_lol: http://img380.imageshack.us/img380/2324/wakacje1wt3.jpg zaraz po tym :eviltong::eviltong::eviltong: http://img176.imageshack.us/img176/93/wakacje5mk9.jpg Quote
Patka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Boskie fotki a staffiki mniam mniam ... jesteśmy uczuleni wszyscy na wieprza :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/2324/wakacje1wt3.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 :evil_lol: Tylko dodam, ze te różowe stafiki maja wzorcowy wzrost, tylko nieco za dużą wagę. Młode są wielkości dwóch pięści, czego zdjęcie nie oddaje. Są boskie, to odmiana miniaturowa. W ogóle nie boją się ludzi a palce według najmłodszego towarzystwa służą do ssania, mimo, że mają już ząbki ;) Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Marta Chmielewska napisał(a)::evil_lol: Tylko dodam, ze te różowe stafiki maja wzorcowy wzrost, tylko nieco za dużą wagę. Młode są wielkości dwóch pięści, czego zdjęcie nie oddaje. Są boskie, to odmiana miniaturowa. W ogóle nie boją się ludzi a palce według najmłodszego towarzystwa służą do ssania, mimo, że mają już ząbki ;) ale przynajmniej z takiego różowego staffika , to sobie można schabowego uklepać :diabloti: Quote
anilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 różowe staffiki służą tylko do jednego :diabloti:: ***** Quote
Marta Chmielewska Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no to masz jeszcze na zagrychę od koloru do wyboru, czy jakoś tak i na buciki skórka Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://images37.fotosik.pl/11/767e9e92fdb1a743.jpg ale ma extra zabaweczkę :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Marto CH w kapelutku , bardzo ale to BARDZO miło było poznać Ciebie i Peny i drugą glizdeczkę !!!!! Quote
Marta Chmielewska Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Nam było jeszcze milej :multi::lol: Ciebie, twojego TZ (zabawny osobnik ;)) a w szczególności Frania i jego przesłodką klusię siostrunię. Malutka bombowa, przeurocza i zadziwiająco grzeczna :loveu: Z kapelusia proszę się nie śmiać ;-P Bellinda pozdrawia ;-) *** Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Marta ...zabójczy kapelutek :grins: no ale fot psiaków by się troszkę przydało :razz::razz: Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Agnethka, Bella na razie to szczurek na szczudłach ;) Alu, pogoda nie sprzyja wypadom do lasu, babeczki nawet na siku nie chcą wychodzić a aparat jest taaaaki cieżki ... :evil_lol: Ale pozbierałam wszystkie przepiękne zdjęcia z Łodzi, Wery, Angel i Wejherków, za które bardzo dziekuję :sweetCyb: Bella sprzedana Ani *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 padnięta Bella w drodze do domu i Ruda z Patrycją :p Koniec Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a ja zdradzę pewien sekret :diabloti: Peny na fotach , wygląda jak BIG mama staffik , a to takie słodkie , śliczne i maleńkie stworzonko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 :evil_lol: Ona tylko tak udaje ;) Za to Franio na zdjęciach wygląda dużo szczuplej i na mniejszego niż jest, w sumie to kawał z niego faceta ;) Penny obecnie ma 35 cm i 15,5 kg wagi, z czego baaaardzo się cieszę. Ciężko u niej o taki rezultat, bo jest niemożliwym żarłokiem, chodzi po domu i kwęka, jest wiecznie głodna... Kradnie na potęgę, czeka tylko aż zamknę się w łazience i już podjada. Czasem nie zdążę drzwi zamknać a już słychać ciamkanie z kuchni :mad: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jak zobaczyłam Peny , to moje pierwsze zdanie JAKA ONA JEST MALEŃKA :multi: a Franek , w drugą stronę ... przed każdą wystawą go tuczę :evil_lol: Quote
Olynda Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Penny to stękająca doskonałość. :razz: Quote
Patka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Penny to stękająca doskonałość. :razz: haha bardzo fajnie powiedziane :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Z tego co wiem, stękanie bardzo silnie się dziedziczy :diabloti: Quote
anilla Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Marta Chmielewska napisał(a):Z tego co wiem, stękanie bardzo silnie się dziedziczy :diabloti: bardzo silnie.... i ciamkanie i bączenie też:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ciii... bo jeszcze się rozniesie :evil_lol:;) Quote
Marta Chmielewska Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Tak, tak, zdecydowanie to cecha wszystkich stafików ;):evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 anilla napisał(a):bardzo silnie.... i ciamkanie i bączenie też:evil_lol: hahhhaha u mnie Bullit beka jak piwosz:evil_lol: a panna Vesper baczki puszcza i do tego nie zawsze cichcem:shake::evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Moje zwykle udają , że to nie one :diabloti: Rzogladaja sie głupawo po pokoju i patrzą na mnie z wyrzutem, jak mogłam zepsuć atmosfere :evil_lol: Straszne prosiaki z tych stafików:loveu: Quote
Recommended Posts