Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta u nas prawdziwa zima ze sniegiem :placz:
No właśnie Alicjo, słyszałam... :shake: u nas na szczęście zimno, ale sucho, co jakiś czas tylko popaduje, a to śniego, a to deszcz, albo grad, ale potem szybko znika i można w przerwie urwać się na krótki spacer :p Gorzej, jak opady przyłąpią w lesie, nie ma się gdzie schować, bo drzewa łyse :mad:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my witamy wiosennie. Spacerek w pełnym słońcu. Zdjęcia kiepskie bo mały aparacik poszedł nami do lasu ;)
Miki poznał nowego kolegę goldenka, bardzo się sobie spodobali :cool3:

uprawiamy też walki psów

to białe służy za worek treningowy

a tu już w lesie

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Penula trenuje, żeby zrzucić boczki, przejęła sie bardzo ;-):razz:eee tam sędziów będzie słuchać , ciotce Alicji bardzo się podobała :loveu:

Posted

Dobre, dobre... Ciekawe, będę Patko odsyłała ich do ciebie, masz takie same zdolności :evil_lol: Komu, komu bo idę do domu, ja biorę zamówienia, Patka robi :evil_lol:;-)
Marta Ty potworze :evil_lol:
ja jestem dobra w szpachlowaniu na dzień dzisiejszy i w uzupełnianiu fug :evil_lol:

Posted

Dove, jeszcze lepiej :razz:

:-o Piekne te obrazki :-o Z humorem :lol:

Nie wiem czy pamietasz, zrobilas mi kiedys rysunek z Kaja...wydrukowalam go, musze tylko kupic ramke :loveu::cool1: