Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Rany , ale chłopaki urosły :crazyeye: Są przerozkoszne :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ale super a ten wlochaty miodzio pamietaj o naszej umowie;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 A jeszcze znalazlam kilka, prawda, że słodziaki śliczniochy? :loveu: *** *** *** Quote
dbsst Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 MOJA MIŁOŚĆ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Olynda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ale pikne chłopaczki a ten włochaty ma miłość.... pamietsaj o umowie ale chyba biore białego pp pikny :loveu::loveu::loveu::loveu: ale nagusek tez nie odstaje :loveu::loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Debeściara, bier, jest do wzięcia :lol:;) jedna fotka mi uciekła, synulek z mamą Quote
Olynda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ale ta pani na zdięciach (chyba teściowa) ma zajefajne paznokcie różowe :eviltong: ale oni sa piekni synek nieweile mniejszy od mamuśki Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cholirka aż wstyd że tu nie zgalądałam :oops: :oops: no uszy ma niesamowite :) Quote
Koma Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 jejku co za uszy :loveu: prześliczny jest :iloveyou: Quote
Marta Chmielewska Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Widzisz Sylwia, tu się tyle dzieje, a ty nie zaglądasz... :mad: Najprawdopodobniej łysego kawalera będzie można podziwiać w towarzystwie moim i Penny na wystawie w Szczecinie :p Macanie wskazane ;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Och dziewczynki dziękuję bardzo, szczególnie w imieniu kobiecej części mojej gromadki :loveu: Nawzajem wam. :loveu: Dużo miłości :lol: Ależ ten Ziutek zalotny... Quote
Marta Chmielewska Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Oooo jak dawno nas tu nie było... trzeba nadrobić, bo spadamy gdzieś na koniec świata. Nakierw relacja z wizyty u fantastycznej Anilli i jej synka przystojniaka :loveu: w Żorach oczywista: synek Anilla z grubą i z siusiolem Michałek z grubą gruba z Michałkiem Michałek z siusiolem Quote
Marta Chmielewska Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 spacerek po pięknych Żorach wracamy ze spacerku i do domu :p a w domu czekały anillowe kociaki (na szafie i za łózkiem:diabloti:) *** *** *** *** Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ;)o u Marty znajome widoczki Kuba urodził się w Żorach a i rodzinka tam mieszka :p Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] *** :loveu: cudo Quote
Olynda Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 piekne fotki ---> martusia ma talent martuś umów sie ze mna na spacerek teraz jest tak fajnie ja taszke wezme a ty penke i cipka i sie pobawią.... !!!! dawno nie byłyśmy (taszka po strzyżeniu :cool3:) ----> ( ale mam podniete) Quote
Marta Chmielewska Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Pogoda ni sprzyja wypadom, a w Żorach, słyszałam, to już w ogóle zima wróciła. wrzucam jeszcze fotasy chińskiej rodzinki. Ot tak, żeby coś się działo :p *** *** *** Jesteśmy cali w skowronkach, bo siulek zgubił dwa ostatnie kły i groźba wyrywania pod narkozą odpłynęła w zaświaty :multi: ale coraz mniej psiurów znowu u nas, Maja odeszła, łysy w nowym domku... *** Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 sielanka Marta u nas prawdziwa zima ze sniegiem :placz: Quote
Recommended Posts