Marta Chmielewska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Mrówa, a co trenujesz z Mejkiem, balet? :evil_lol::evil_lol::cool3: Chińczyki poszły w świat szukać nowych domów :lol: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Jak Ci Mejk wyskoczy z Kung Fu to będziesz miała balet!! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chińczyki poszły w świat szukać nowych domów :lol: Jak to?! Nie ma już moich Chinoli?? :placz: :placz: i nic nie mówiłaś!!! Chciałam się pożegnać... :placz: :placz: Może których do Tych pojechał???? :cool3: Boziuu może mi robisz prezent? :razz: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 chachacha, szalona, nie poszły do nowych domów, dałam im tylko po woreczku z jedzeniem i zabroniłam wracać, dopóki nie znajdą nowych właścicieli :evil_lol::lol::lol: He, gdyby Mejk był tak przystojny, mógłby mi niejedno kung fuj zrobić... a tak to najwyżej zrobi STRASZNĄ MORDĘ :evil_lol: Quote
Patka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Marta czyżbys obmyslała plan jak nie oddac chłopaków ... :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):chachacha, szalona, nie poszły do nowych domów, dałam im tylko po woreczku z jedzeniem i zabroniłam wracać, dopóki nie znajdą nowych właścicieli :evil_lol::lol::lol: He, gdyby Mejk był tak przystojny, mógłby mi niejedno kung fuj zrobić... a tak to najwyżej zrobi STRASZNĄ MORDĘ :evil_lol: :motz: nie robi strasznej mordy i koniec kropka! :motz: co najwyzej jak już kiedys pisałam piekna mordke :evil_lol: Już bys chciala zeby Ci zrobil............kung fu... :razz: :lol: :lol: Chinczyki moje kochane :iloveyou: jaa chcem lysolkaa :placz: Marta a Polcia bedzie w Katowicach? Czy niestety tylko Ty? :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Patka, wiesz.. tak sie jakoś chętnych odstrasza... ;) Dzisiaj przychodzą zobaczyć kudłatego, może pojedzie dziś do nowego domku... Mrówa, co to ma znaczyć, że niestety tylko ja? :mad::mad::diabloti: Będę tylko ja, do tego w piątek :evil_lol: :cool3: Quote
dbsst Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Marta chyle czola :modla: powalilas mnie na moje biedne kolana ;) cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Patka, wiesz.. tak sie jakoś chętnych odstrasza... ;) Dzisiaj przychodzą zobaczyć kudłatego, może pojedzie dziś do nowego domku... Mrówa, co to ma znaczyć, że niestety tylko ja? :mad::mad::diabloti: Będę tylko ja, do tego w piątek :evil_lol: :cool3: Tzn. miało być aż Ty! :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Kudlaty wyrusza :placz: lysolek zostaje dla mnie? :loveu: :loveu: :placz: :placz: A co do piatku, to Ty sobie nie mysl ze Ci sie uda i ze sie nei zobaczymy :razz: :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Już sie boję :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wiem wiem :razz: :lol: Martaa ja chcem zdjecia lysolka i kudlatego :placz: Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 wow ale Penulka dostała Walentynkę :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 a tak wogule mamy bardzooo podobne nazwiska :D:D:D Quote
Marta Chmielewska Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 No to wstrzeliłyście się z walentynkami w tym roku jak trzeba, bo we wrześniu jedziemy do narzeczonego :loveu: BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIENIU PENY i moim za walentynki :loveu::loveu::loveu::multi: Suczo wzdycha do tajemniczego wielbiciela, super przystojnego, zarośniętego na klacie, umięśnionego, nie ma kogo wylizywać :evil_lol: Śliczne karteczki :loveu: Quote
Patka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Marta a jakim kolorem na klacie będzie owy przystojniak zarośnięty :cool3: Oj do września minie czas expresowo :) Quote
martavantos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc to ja marta kuzynka ewelinybuck nie wiem czy mnie pamietasz jeszcze;) Quote
Marta Chmielewska Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Pamiętam, Marto, pamiętam ;) Patko, Penny niestety wzdycha do malamuta :placz::placz::placz: Samców stafików nie lubi :shake: chociaż do takiego we wrześniu pojedzie;) To o nim kazała mi pisać, przystojniaku ze zdjęć, o swojej największej miłości Backu :loveu: Tu dowód zakazanej miłości, chłopak jak ją widzi to wieje ile sił w łapach tak ma jej dosyć, niewdzięcznik :diabloti: Och jaka zakochana para, jeszcze.... buzi, buzi, buzi... jeszcze!!!! jak nie po dobroci to na siłę w sumię są razem już od roku mój ci on, mój ale muszę przyznać, że ma dziewczyna gust ;) Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Widze ze Penula byle kogo nie wybiera chyba lubi silnych eeeeeee ....facetów takich no ....... porzadnych:eviltong: ;) Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 a poza tym zapraszam cie do mojej galeri (VAntka i Beti);) Quote
dbsst Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 no tak po kim Penny ma te geny (te MILOSNE) geny ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lubi duzych i wlochatych :evil_lol: Quote
Patka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 duzy i wlochaty no tak oby z tego mezaliansu dzieci tylko nie było dbaj o bezpieczny sex :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 dbsst napisał(a):no tak po kim Penny ma te geny (te MILOSNE) geny ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lubi duzych i wlochatych :evil_lol: To jest jakaś sugestia?? Bo mi się wydaje, że ma to po cioci D... :eviltong: Patko, seks dla Penny jeszcze zakazany, choć w seksualnej rozpaczy chciała dzisiaj oddać się nawet pudlowi... :mad: Quote
Patka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ale co Ty chcesz od pudla przystojniak wlochaty a kędzierzawe staffiki fiu fiu ... Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Byłyscie na spacerku :evil_lol: Ja tam wiedziałam ze Ewelina chapsa nie opanuje:evil_lol: :evil_lol: :cool3: ON lubi dziewczynki:cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Wielka miłość dobiega końca, przyszedł czas na ucięcie amorów :evil_lol: Nowe fotki siusiaków, które mają się świetnię i nie chcą opuszczać domku :mad: Nie ja jestem autorką zdjęć, proszę wybaczyć totalne amatorstwo:diabloti: *** *** *** *** *** *** *** *** Quote
Recommended Posts