Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, boi się i to bardzo, z tego powodu nie wyobrażam sobie pozostawienie jej samej w domu na sylwestra. Jedną część nowy spędziła na mnie, drugą pod kołdrą (jeszcze chwilami pod biurkiem, w łazience i pod choinką)a na dworze boi się wszystkiego i zapiera się co chwilę jak tylko usłyszy hałas. Na szczęście jak co roku i tym razem niebawem zapomni :p

Posted

Ale chinczolki juz duze!! :-o ale pod jednym wzgledem sie nie zmienily, no moze trosze sa tak samo albo jeszcze bardziej piekne niz byly :loveu: :loveu: cudowne!!
Ja chcem lsyolkaa :cry: :calus:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']

jeżu kolczasty jakie slodycze szkoda ze nie przechodza gdzies kolomnie normalnie bym ukradla jak nic :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:pissed: :pissed: :pissed: grzywki są moje:pissed: :pissed: :pissed:
Marta o której szkole mówisz? Bo było ich chyba dużo :cool3: :evil_lol: ale niech będzie..

[quote name='"Wstrętna MCh"']Jak Mejk zrobi na ciebie straszną mordę, to nie będziesz mogła spać :cool1:
No moja droga, jeszcze 3 miesiące... :lmaa: :x Ja Ci dam!!

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Dbsst, uważaj, Mrówa przeszła u mnie szkolenie :diabloti::evil_lol::cool3: Jak Mejk zrobi na ciebie straszną mordę, to nie będziesz mogła spać :cool1:

hehehe no wiesz Ty przeciwko mnie :razz:

Posted

Maluchy są super!
Ja zaproponowałam w domu, że może też sobie sprawimy takiego. I usłyszałam "po moim trupie !" :mad:
A swoja drogą, to gdyby moje potwory chciały się z nim bawić, to pewnie tylko grzyweczka by została...

Posted

Mrówka, mam na myśli tą szkołę, wiesz, no hm... samoobrony, nie ;):diabloti:
Nie denerwuj się, przecież wszyscy widzą, że jak Mejk zrobi straszną mordę to strach oddychać :evil_lol: A dowód tego jest w twojej galerii, hihihi...
Dbsst jakoś ci to wynagrodzę :cool3:
Honey, nie znasz grzywaczy, to najdzielniejsze psy na świecie :mad: Polka ciągała 3 razy cięższą Penny jak flaka po podłodze i pomiatała nią jak lew ;)