mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czeekam na Pennulkowe zdjecia ;) :loveu: Quote
kacpru Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Penny jest rozbrajajaca :loveu: czekam na nowe fotki!! Quote
Marta Chmielewska Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziękuję za życzenia :p Penny w sywlka wyglądała dość nieszczęśliwie, mniej więcej tak *** a poza tym tradycyjnie drzemie *** *** *** *** a tu Penny choinkowa Quote
Marta Chmielewska Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Niestety, boi się i to bardzo, z tego powodu nie wyobrażam sobie pozostawienie jej samej w domu na sylwestra. Jedną część nowy spędziła na mnie, drugą pod kołdrą (jeszcze chwilami pod biurkiem, w łazience i pod choinką)a na dworze boi się wszystkiego i zapiera się co chwilę jak tylko usłyszy hałas. Na szczęście jak co roku i tym razem niebawem zapomni :p Quote
Marta Chmielewska Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 My już pomał dochodzimy do normy po sylwku ;) Mam kilka nowych fotek naszych kawalerów :loveu: *** *** *** *** *** *** *** Quote
lothia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ależ ten pp ma łapska, a mój "bosmanik"jaki słodki , kochany brata myje i pociesza przy tych fotach Quote
mrowka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ale chinczolki juz duze!! :-o ale pod jednym wzgledem sie nie zmienily, no moze trosze sa tak samo albo jeszcze bardziej piekne niz byly :loveu: :loveu: cudowne!! Ja chcem lsyolkaa :cry: :calus: Quote
Agga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Penny buziol dla ciebie:* A naguski prześliczne.;) Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Marta , one rosną jak na drozdzach .CUDNE są .:loveu: :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Rosną, rosną, mają już 2.5 miesiąca i nie wygląda na to, żeby chciały opóścić rodzinne gniazdko... :roll: Quote
Patka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Oj a mają juz "nowych" rodziców ... Marta będziesz po nich płakała ;) Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] *** *** *** *** jeżu kolczasty jakie slodycze szkoda ze nie przechodza gdzies kolomnie normalnie bym ukradla jak nic :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wtedy to byś miałą ze mną i z Mejkiem do czynienia :mad: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 mrowka napisał(a):Wtedy to byś miałą ze mną i z Mejkiem do czynienia :mad: spoko spoko jakos dalabym sobie rade :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Dbsst, uważaj, Mrówa przeszła u mnie szkolenie :diabloti::evil_lol::cool3: Jak Mejk zrobi na ciebie straszną mordę, to nie będziesz mogła spać :cool1: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :pissed: :pissed: :pissed: grzywki są moje:pissed: :pissed: :pissed: Marta o której szkole mówisz? Bo było ich chyba dużo :cool3: :evil_lol: ale niech będzie.. [quote name='"Wstrętna MCh"']Jak Mejk zrobi na ciebie straszną mordę, to nie będziesz mogła spać :cool1: No moja droga, jeszcze 3 miesiące... :lmaa: :x Ja Ci dam!! Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dbsst, uważaj, Mrówa przeszła u mnie szkolenie :diabloti::evil_lol::cool3: Jak Mejk zrobi na ciebie straszną mordę, to nie będziesz mogła spać :cool1: hehehe no wiesz Ty przeciwko mnie :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ale cudne łysoleczki :loveu: :loveu: :loveu: ja kcem takiego !! :lol: :lol: Quote
Honey Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Maluchy są super! Ja zaproponowałam w domu, że może też sobie sprawimy takiego. I usłyszałam "po moim trupie !" :mad: A swoja drogą, to gdyby moje potwory chciały się z nim bawić, to pewnie tylko grzyweczka by została... Quote
Marta Chmielewska Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Mrówka, mam na myśli tą szkołę, wiesz, no hm... samoobrony, nie ;):diabloti: Nie denerwuj się, przecież wszyscy widzą, że jak Mejk zrobi straszną mordę to strach oddychać :evil_lol: A dowód tego jest w twojej galerii, hihihi... Dbsst jakoś ci to wynagrodzę :cool3: Honey, nie znasz grzywaczy, to najdzielniejsze psy na świecie :mad: Polka ciągała 3 razy cięższą Penny jak flaka po podłodze i pomiatała nią jak lew ;) Quote
Recommended Posts