Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jaa ale cuda!!! :iloveyou: Jejkuu jakie slicznoscii oby dwa, ale jak dla mnie to nagusek bo to lyskolki to moja milosc :iloveyou: Lysolek jak shrekk na tym jednym zdjeciu :lol: :loveu: cudowne!!! Marta gratulacje dla Was i dla Polcii...

Komu, komu, chłopaki przystojne czekają

Mi! Mi! Mi! :angel:

[quote name='Znęcająca się Mch']A widzicie, jak zdjęcia nie są za często to widać postęp w rozwoju
Eee tam ja mam bdobre oko i napewno bym zauwazyła postep jeśli by zdjeci abyły codziennie ahhhhhhhh :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No Mrówa, żeby twój boksio pożarł golasa? :lol: :lol:
:wink:
Szkoda, ze chłopaki, szkoda... dziołchy by zostały.

e tam pozardl od razu!! Co najwyzej moze go przygniesc lapa przez nie uwage, ale :hmmmm: chyab by nie pozardl :lol:
E tam chlopaki lepsze od dziolch!! Zostaw sobie faceta bedzie parka :angel: sliczna parka!
Jejku jaki on jest slodkiii nie moge sie napatrzec normalnie na shreka :oops: :iloveyou:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No, szczególnie piękna byłaby parka z Peny, a jakie mieliby piękne szczeniaki jakbym nie upilnowała :o :lol:
Jestem wierna dziewczynom i tak pozostanie :wink:

Nawet sobie ich nei wyobrazam.. :lol: juz gdzies na internecie byl pies staffik :hmmmm: z chyba mekstykanczykiem , o zgrozo!
Wysciskaj kochane chinczykii :angel: niech zdrowo rosna :drinking:

Marta ale masz sliczny avatar :iloveyou: :klacz: Piękna Penny-Mikołajek :angel:

Posted

o jaa Marta jestes boska!!!!! :iloveyou: :iloveyou: Jaki śliczny!!! o jejkuu nawet o takim ładnym nie marzylam :iloveyou:
DZIĘKUJE!!!!!:calus:

jakaś naturka czy coś...

of course natura! Co tylko bedziesz chciała zroie... :oops: :lol: :lol: :drinking:

dziękuje heszcze raz Marta! :iloveyou:

Posted

Jakie cuda!!!!!! :o Boskie maluchy :angel: :angel: :agrue:
Ten jest rewelacyjny http://img6.imageshack.us/img6/7307/pola30zy.jpg Ma niesamowite uszy :o buhahahaha wyjechany w kosmos :laugh2_2: Wyglada jak jakas postac z kreskowki...ale jaka...? :niewiem:

Za kazdym razem zapominam pochwalic wszytskich. Macie boskie avy i banerki!!! :jumpie: :thumbs: Naprawde sa super!

Mrowka, co Mejk ma na glowie w pierwszej focie? :o Dostal pigula...? 8) :lol:

Posted

Prosze bardzo Mrówciu.
Anetko, nie śmiej się z naszych ufoków, jak się dowiedzą o swojej inności, wpadną w kompleksy :oops:
A Mejkuś ma bardzo seksowną zimową czapeczkę na głowie, z futerkiem :D ze skóry.
A swoją droga, Mrówa, jaką Mejk ma mordę na niektórych fotach :o
strach się bać :lol: :lol: :wink: Wczoraj całą galerię przeleciałam. Boskie foty, niezła gęba :lol: :lol: :drinking:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Prosze bardzo Mrówciu.
Anetko, nie śmiej się z naszych ufoków, jak się dowiedzą o swojej inności, wpadną w kompleksy :oops:
A Mejkuś ma bardzo seksowną zimową czapeczkę na głowie, z futerkiem :D ze skóry.
A swoją droga, Mrówa, jaką Mejk ma mordę na niektórych fotach :o
strach się bać :lol: :lol: :wink: Wczoraj całą galerię przeleciałam. Boskie foty, niezła gęba :lol: :lol: :drinking:
hahaha Dzięki!!
Marta jesteś wspaniała!!!!

Marta czy czy Ty Ty Ty tego konia narysowałaś????!! ale ślicznie!! Suuper!! Boski!!!

FOTKI, FOTKI FOTKI.. :)