Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki Poleczek powinny być niedługo. Jeden z chłopaków miał kilka dni kolki i wszyscy mieli go serdecznie dość, włącznie z ich mamą, na szczęście herbatka koperkowa pomaga. Dziś golasek otworzył oczy :lol: :lol:
Fotki będą niebawem, jak film pójdzie do wywołania.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Fotki Poleczek powinny być niedługo. Jeden z chłopaków miał kilka dni kolki i wszyscy mieli go serdecznie dość, włącznie z ich mamą, na szczęście herbatka koperkowa pomaga. Dziś golasek otworzył oczy :lol: :lol:
Fotki będą niebawem, jak film pójdzie do wywołania.
ojej bidulek :calus:
yee golasek otworzyl oczka :angel: :angel: :iloveyou:
Czekam na zdjecia z niecierpliwosciaa.. 8)

• 2 weeks later...
Posted

Patka napisał(a):
XXL pomęcz ją o fotki tęsknimy ;)

postaram sie ale ja w sumie jade tam na 2.3 tylko na trenig ... koles mnie zaprosil na trenigi ktore prowadzi w goleniowie :)

marta masz ochote nauczyc sie tanczyc breaka :) zapraszam moze penny ma talent agrafka swietnie tanczy haha :D

Posted

Marta Chmielewska te nagusy są przepiękne. Takie jak lubię w kropeczki. Moim zdaniem te w kropy to takie małe Zyrafki - prześliczne, a jakie piękne grzywki mają Moja niestety ma zbyt skąpą grzywkę, a też jest w kropki, ale tylko w lecie. W zimie robi się calkowicie biala. Wszyscy myśla, że mam nowego psa.

Posted

Dziękuję bardzo za słowa uznania :D W końcu to zasługa Poli. Chłopaki faktycznie spore, kluskowate, rozpieszczone i zaczynają już porządnie łobuzować :D Szalenie żałuję, że nie są to dziewczynki, bo o takich własnie marzyłyśmy razem z mamą.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

a to co za slicznotki?? jak dobrze kojarze to ta z czarna grzywką to Grzywacz CORVETTE? a ta z rudą to...?? :lol:

MALUSZKI PIĘĘĘĘKNE i jakie juz duze :o :o :o :angel: :angel: