Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Zuzia ma lat 5 :D

cos myślałam,że koło tego bo moja córka ma 4 i wygląda jakby były w jednym wieku :lol: tylko niewiem czy twoja wygląda tak młodo czy moja tak starawo?? :lol: :wink: a goldenek słoodki taki niewinny...jak każdy facet :evilbat:

Posted

A Penny znajduje się w tym bałaganie znakomicie, bo Pola z dziećmi jest u mamy :lol: zobaczą się dopiero jak maluchy będą miały 3 tygodnie. Penny to kochany pies ale nie zawsze panuje nad swoim ciałkiem i istnieje duża groźba, że niechcący zrobi krzywdę chomikom. :roll: Nie wspomnę o Zuzi, która tylko czyha na pozostawienie ją samą z małą kluską, aby dokonać na niej szczegółowych badań anatomicznych :wink: :oops:

Posted

Patko droga, ufam ufam, uff uff :wink: jak kierowca kierowcy :wink:
Ewelinko droga, telefon zapomniałam, w domu został :oops: na razie spacer odpada bo Zuza jest chora i muszę z nią siedzieć w domu, ale w przyszły weekend jak najbardziej :lol:

• 2 weeks later...
Posted

No tam cie wycięłam, bo mogłam, za Backiem też cie nie widać ale jak dajesz buziaka szczeniorkowi, no nie mogłam sie powstrzymać, taki miły widok... :oops: :wink: :D Może zostać? Nie ma jak cię tam wyciąć. Please :D
Bellatris, faktycznie, jesień mamy piękną... aż sie nie chce wierzyć, że za tak ciepłymi kolorami kryje się tylko kilka stopni C...