Marta Chmielewska Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Jak niet jak jestem :p Ptaszek mi rośnie, jestem pochłonięta szukaniem robali, jutro wstawię foty bo mi dzisiaj aparat podkradli :angryy: Żeby się nie nudziło wstawiam wyjątkowe paskudztwo a fuj bleee Quote
Kati Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Jaki śliczny pajączek :) Jak można tak źle o nim pisać :lol: Quote
anushka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 stanowczo za mało jest fot w tej galeri :mad: :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Nie wiem dlaczego, ale moją galerię odwiedzają same zboczeńce :evil_lol: Największą furorę zrobiły bzykające się biedronki :evil_lol: Byłam wczoraj na spacerku, po którym pies mi okulał, na szczęście sytuacja opanowana. Najpierw spotkałyśmy biedronkę, które porzuciła męża:cool3: potem leśnego skrzata a potem Skibiego *** oczywiście należało smarkacza wychować *** i różne takie spacerkowe *** Quote
Agga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] oczywiście należało smarkacza wychować *** *** Marta te zdjęcia mnie przekonały na 1000% do stafików. NO miłość, łagodność, spokój wszystko z tego psa bije. Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Agga ty glizdo jedna, przecież to fotomontaż nie :evil_lol: Alicjo, kamień spadł mi z serca bo noc miałam ciężką:shake: *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Skibi jest niewychowany i należy się mu porządne lańsko Pennula ma patyczka Pennula nie ma patyczka, bo jej zabrał Pennula ma badylka Pennula nie ma badylka, ciekawe dlaczego A może było odwrotnie, nie pamiętam :evil_lol::eviltong: Quote
Agga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Marta jaka znowu glizda:mad: Ja poprosze więcej takich "zmontowanych" zdjęć. Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 A potem nad jeziorkiem, bez montażu, psy się zmęczyły ;) **** *** *** *** Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :poj nie masz pojęcia jak mi ulżyło jak napisałas ze ok:razz: szukałam jakiś wieści od ciebie po południu na weterynarii ....na szczęście nic nie było ;) Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 No dobra, fotomontaż i dozgonna przyjaźń jakaś szyszka leśna ;) na ławce w lesie (nie ma to jak ławki w lesie:crazyeye:) *** *** Koniec na dzisiaj :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:poj nie masz pojęcia jak mi ulżyło jak napisałas ze ok:razz: szukałam jakiś wieści od ciebie po południu na weterynarii ....na szczęście nic nie było ;) Czyli jeszcze jeden krok ku drodze pełnej szczeniaczków :loveu:;) A tu jeszcze tyle czekania....:placz: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 czesc Marto........................................... extra foty strasznie mi sie podobaja sex biedronki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 O, następny zboczeniec :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Hop do góry, dawno nie zaglądałam :p Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Hop do góry, dawno nie zaglądałam :p :multi::multi::multi:Penulka moja słodka :p Quote
lothia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Hop do góry, dawno nie zaglądałam :p a co Ty masz , świenkę wietnamską?:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Hop do góry, dawno nie zaglądałam :p aaa Penulka :loveu: ale co tak malo Marta? :mad: Quote
Recommended Posts