dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] *** :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rany jaki ropuch kozacki :multi: :multi: :multi: extra fota Zuzia wędrowniczka cuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: ale to nie dla mnie interes banerek Mejkowy świetny nawet masz talenta maupo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :crazyeye: byłam jak to zobaczyłam...kulka futra z kiełkami ....extra fotka istny obłęd... Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Leżałam w bagnie i trzcinowisku To sie nazywa poswiecenie dla narodu :lol::lol: Ale buzi nie chciał mi dać :eek2: A to cham! Quote
anushka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Penny jaka modelinka...:multi: :multi: :multi: śliczna jest itaka błyszcząca...:crazyeye: Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Marta jestes cuuu doooo wnaa!!! :iloveyou: Dzieekuje bardzo za sliczny, piekny, boskiii banaerek :loveu: :iloveyou: :calus: Fiuu fiuu ale z Zuzi sliczna dziewczynka :cool3: :loveu: o jejciu moja Pennulka kochana :loveu: ahhh ten jej usmiech!! Marta czyzby grzywka byla u CIebie?? :cool3: :multi: A gdzie moj lysolek?? :placz: Quote
Marta Chmielewska Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Cześć kochani, dłuuuuugi weekend jest, trochę wchłonęłam w pikniki ;) i zaniedbałam galerię. Jak tylko będę miała chwilkę zrobię te banerki, które obiecałam, pewnie w przyszłym tygodniu :cool3: Debeściara, ty maupo wredna, to ty mówiłaś, że nie umiesz fotać a potem wstawiać takie cuda w galerii :mad: A na dzidzię i tak cię namówię :diabloti: Cieszę się, że podobają wam się moje fotki. Miki (kudłaty grzywek) jest u mnie do poniedziałku, potem jedzie najprawdopodobniej do nowego domku. Łysy już ma nową rodzinkę. Ale pod koniec roku będą nowe szczeniaczki, więc warto zaglądać :cool3::loveu: A tymczasem przedstawiam wam mojego nowego kosogrzywka, płci żeńskiej :loveu: i troszkę fotek z pikniku :p *** *** *** i trochę seksu, hihihihi :evil_lol::cool3: na wiosnę Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Marta no foty rewelacyjne .....tylko powiedz mi skąd u Ciebie ten kosopitbull :razz:vel kosogrzywek ;) Quote
Marta Chmielewska Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Miała jeszcze braciszka ale biedactwo nie przeżył :cool1: *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Komuś przeszkadzało gniazdo więc je rozwalił a pisklaki porozrzucał pod drzewem. :shake: Na szczęście ja się nawinęłam i chociaż jednego udało mi się odratować metodą usta usta :evil_lol: ;) A teraz pożera ogromne ilości robali :-o Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a): Komuś przeszkadzało gniazdo więc je rozwalił a pisklaki porozrzucał pod drzewem. :shake: no nie żartuj? :crazyeye: Ludzie sa :angryy:... ehhh szkoda slow :-( Marta Chmielewska napisał(a): A teraz pożera ogromne ilości robali :-o a Ty te robale lowisz? :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ja chce takiego piskalczka:loveu: kiedyś znalazłam pisklaka wyrzuconego z gniada którego pies nagle zaatakował, to go zaniosłam do weta i jak podrósł i go wyleczyli to wypuścili na wolność ;) najgorze było jak byłam na obozie konnym....to wszystkie jaskółki wypadały z gniazd końskich boksów :shake: i nic się z tym nie dało zrobić, bo zdychały:placz: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Komuś przeszkadzało gniazdo więc je rozwalił a pisklaki porozrzucał pod drzewem. :shake: Na szczęście ja się nawinęłam i chociaż jednego udało mi się odratować metodą usta usta :evil_lol: ;) A teraz pożera ogromne ilości robali :-o:loveu:jesteś koffana Martuś ,to ptaszysko jest rozkoszne Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jaaakie cuudoooweeeeeee http://img243.imageshack.us/img243/812/pennylaneporterin47xp.jpg Tylko drukowac i w piekna rameczke wstawic :loveu::loveu::loveu: Jakie to szczescie ze nawinelas sie przypadkiem na tego malucha. A biedronki, hmm no coz, nie bylabys soba gdybys im nie zrobila foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Robale całe szczęście kupuję w sklepie dla wędkarzy (białe, tłuste larwy much), ale dzisiaj spędziłam pół dnia na polu w poszukiwaniu dżdżownic :evil_lol: Generalnie obrzydlistwo. Połyka żywe i cała szyja jej się rusza (bo to kosogrzywka). Anettko, czy sugerujesz, że ja niby coś ten tego? :cool3: Quote
Agga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 o będą małe biedronki. No byłabyś nie sobą jakbyś nie strzeliła im foty:lol: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aaaaaaahhahaahahaha Agga :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Marto, skad :cool1: Quote
Marta Chmielewska Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Brzydkie zboczenice :eviltong: Ja wam tu przyrode pokazuję, żebyście sie dokształciły a wy tylko o jednym :evil_lol: Macie tu trochę na oczyszczenie duszy zboczenice Zdjęcia dzięki uprzejmości Emki :p Pola w Łodzi *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :p Po maluchach tak, ale długo chorowała na zapalenie dróg moczowych i jeszcze troche cierpi bida. A ciebie nie było w Bydgoszczy :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Wyjątkowo mogę wybaczyć młodej parze :cool3: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 jestes aniołem ale naprawdę było mi przykro ze nie mogłam Was zobaczyć czekam na was w Toruniu już niedługo ... Quote
00000 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Jestem :eviltong: Będę wpadać nizapowiedzianie :evil_lol: Quote
Recommended Posts