mrowka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 malawaszka napisał(a):Marta :klacz: piękne fotki!!!!! a teraz chcem małe grzywce :bigok: Zgadzam sie!! Dawaj nam tu Polke i Male Poleczki!!!!!! :flasings: Quote
Marta Chmielewska Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 i ostatnie *** *** *** wreszcie go dopadła... *** Quote
Marta Chmielewska Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Oj, na grzywulce musicie poczekać aż troszkę podrosną :-D Co za dużo to niezdrowo ;-) Może... po Świętach :cool2: Quote
ewelinabuck Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu, a poza tym dużo zdrowia i aby po sylwestrze nie bolała głowa:x-mas: Quote
Mi. Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 cudne fotki, może zrobisz troche ze świąt?? :jumpie: Quote
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :x-mas: WESOŁYCH ŚWIĄT MARTA!! :x-mas: Quote
Marta Chmielewska Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Bardzo Wam dziękuję za życzenia, piękny gest :angel::megagrin: Wszystkim oczywiście życzymy tego samego i jeszcze więcej :megagrin: Quote
Koma Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
franc_monika Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ło matko... świetny renifer:crazyeye: :):D Quote
mrowka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']Bardzo Wam dziękuję za życzenia, piękny gest :angel::megagrin: Wszystkim oczywiście życzymy tego samego i jeszcze więcej :megagrin: ahhahahaha nie moge!! Ale sie usmialam... hahahahahah ekran caly zapluty :oops: :lol: hahaha Moj golasek "Rudolfem czerwononosym"zostal ahahaahahhaah :iloveyou: suuuper Quote
Marta Chmielewska Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Odkąd sie urodzili ciagle są wyśmiewani obaj... :motz: Chłopaki wpadną w kompleksy :roflt::splat: Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Odkąd sie urodzili ciagle są wyśmiewani obaj... :motz: Chłopaki wpadną w kompleksy :roflt::splat: :shock: jak to?! Kto je wysmiewa?! Kto? Mow a zaraz sie rozprawimy z Mejkiem.. :chainsaw: :baddevil: :lol: Onee sa boskie!!! :iloveyou: :multi: wlaasnie Marta, a gdzie nowe zdjeciaa?! Chincolki pewnie juz wielgachne a my ich nie widzimy :placz: Quote
Marta Chmielewska Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Ano ni mam jeszcze nowych fotek bo są z lustrzanki robione i trzeba poczekać aż fotograf się otworzy i zrobi odbitki... A to nawet po sylwku może się stać... Do nas za to przyszła zima i mamy śnieg :jumpie: tylko nie ma chętnych na spacer :lookarou: :x-mas: A wszyscy się nabijają z reniferków, wszyscy, wszyscy :cool2: Z Mejka też, bo ma taka mordę wielgachną :jumpie::eek2: Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 marta ja chetna ja to o ktorej???? 6 rano moze byc:thinkerg: Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']Ano ni mam jeszcze nowych fotek bo są z lustrzanki robione i trzeba poczekać aż fotograf się otworzy i zrobi odbitki... A to nawet po sylwku może się stać... Do nas za to przyszła zima i mamy śnieg :jumpie: tylko nie ma chętnych na spacer :lookarou: :x-mas: A wszyscy się nabijają z reniferków, wszyscy, wszyscy :cool2: Z Mejka też, bo ma taka mordę wielgachną :jumpie::eek2: Ze co?! Mozesz powtyorzyc?! "Z Mejka tez bo ma taka morde wielgachna"?! :watpliwy: Czy ja dobrze slysze?! :eek2: Osz Ty!!! :motz: Niech no Cie dorwe w tych Katowicach, Pennulke sobie zabiore! o tak zrobie, zabiore ja i bedzie..:jumpie: Quote
Marta Chmielewska Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Ewelinka po co tak późno, czemu nie o 4 rano? :baddevil: Mrówa, to ja się poważnie zastanowię nad tymi Katowicami... :cool1: Jeszcze przyjedziesz z Mejkiem i się przestrasze :baddevil:;-):-D Zrobi jedną z potfornych min... Quote
mrowka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Ewelinka po co tak późno, czemu nie o 4 rano? :baddevil: Mrówa, to ja się poważnie zastanowię nad tymi Katowicami... :cool1: Jeszcze przyjedziesz z Mejkiem i się przestrasze :baddevil:;-):-D Zrobi jedną z potfornych min...Przyjezdzajcie, przyjezdzajcie :mad: :mad: Juz my sobie powaznie porozmawiamy....:mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 marta czemu tak pozno moze o 2:angryy: nie chce zeby buck stracil taka kolezanke, trzymaj sie na bacznosci :diabloti: :mad: Quote
Recommended Posts