Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Marta :klacz: piękne fotki!!!!! a teraz chcem małe grzywce :bigok:

Zgadzam sie!! Dawaj nam tu Polke i Male Poleczki!!!!!! :flasings:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Bardzo Wam dziękuję za życzenia, piękny gest :angel::megagrin:
Wszystkim oczywiście życzymy tego samego i jeszcze więcej :megagrin:

ahhahahaha nie moge!! Ale sie usmialam... hahahahahah ekran caly zapluty :oops: :lol: hahaha Moj golasek "Rudolfem czerwononosym"zostal ahahaahahhaah :iloveyou: suuuper

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Odkąd sie urodzili ciagle są wyśmiewani obaj... :motz:
Chłopaki wpadną w kompleksy :roflt::splat:

:shock: jak to?! Kto je wysmiewa?! Kto? Mow a zaraz sie rozprawimy z Mejkiem.. :chainsaw: :baddevil: :lol:
Onee sa boskie!!! :iloveyou: :multi:

wlaasnie Marta, a gdzie nowe zdjeciaa?! Chincolki pewnie juz wielgachne a my ich nie widzimy :placz:

Posted

Ano ni mam jeszcze nowych fotek bo są z lustrzanki robione i trzeba poczekać aż fotograf się otworzy i zrobi odbitki... A to nawet po sylwku może się stać...
Do nas za to przyszła zima i mamy śnieg :jumpie: tylko nie ma chętnych na spacer :lookarou: :x-mas:
A wszyscy się nabijają z reniferków, wszyscy, wszyscy :cool2: Z Mejka też, bo ma taka mordę wielgachną :jumpie::eek2:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Ano ni mam jeszcze nowych fotek bo są z lustrzanki robione i trzeba poczekać aż fotograf się otworzy i zrobi odbitki... A to nawet po sylwku może się stać...
Do nas za to przyszła zima i mamy śnieg :jumpie: tylko nie ma chętnych na spacer :lookarou: :x-mas:
A wszyscy się nabijają z reniferków, wszyscy, wszyscy :cool2: Z Mejka też, bo ma taka mordę wielgachną :jumpie::eek2:
Ze co?! Mozesz powtyorzyc?! "Z Mejka tez bo ma taka morde wielgachna"?! :watpliwy: Czy ja dobrze slysze?! :eek2: Osz Ty!!! :motz: Niech no Cie dorwe w tych Katowicach, Pennulke sobie zabiore! o tak zrobie, zabiore ja i bedzie..:jumpie:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Ewelinka po co tak późno, czemu nie o 4 rano? :baddevil:
Mrówa, to ja się poważnie zastanowię nad tymi Katowicami... :cool1: Jeszcze przyjedziesz z Mejkiem i się przestrasze :baddevil:;-):-D Zrobi jedną z potfornych min...
Przyjezdzajcie, przyjezdzajcie :mad: :mad: Juz my sobie powaznie porozmawiamy....:mad: :mad: