Marta Chmielewska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 A widzicie, jak zdjęcia nie są za często to widać postęp w rozwoju :D Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 O jaa ale cuda!!! :iloveyou: Jejkuu jakie slicznoscii oby dwa, ale jak dla mnie to nagusek bo to lyskolki to moja milosc :iloveyou: Lysolek jak shrekk na tym jednym zdjeciu :lol: :loveu: cudowne!!! Marta gratulacje dla Was i dla Polcii... Komu, komu, chłopaki przystojne czekają Mi! Mi! Mi! :angel: [quote name='Znęcająca się Mch']A widzicie, jak zdjęcia nie są za często to widać postęp w rozwoju Eee tam ja mam bdobre oko i napewno bym zauwazyła postep jeśli by zdjeci abyły codziennie ahhhhhhhh :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 No Mrówa, żeby twój boksio pożarł golasa? :lol: :lol: :wink: Szkoda, ze chłopaki, szkoda... dziołchy by zostały. Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):No Mrówa, żeby twój boksio pożarł golasa? :lol: :lol: :wink: Szkoda, ze chłopaki, szkoda... dziołchy by zostały. e tam pozardl od razu!! Co najwyzej moze go przygniesc lapa przez nie uwage, ale :hmmmm: chyab by nie pozardl :lol: E tam chlopaki lepsze od dziolch!! Zostaw sobie faceta bedzie parka :angel: sliczna parka! Jejku jaki on jest slodkiii nie moge sie napatrzec normalnie na shreka :oops: :iloveyou: Quote
Marta Chmielewska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 No, szczególnie piękna byłaby parka z Peny, a jakie mieliby piękne szczeniaki jakbym nie upilnowała :o :lol: Jestem wierna dziewczynom i tak pozostanie :wink: Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):No, szczególnie piękna byłaby parka z Peny, a jakie mieliby piękne szczeniaki jakbym nie upilnowała :o :lol: Jestem wierna dziewczynom i tak pozostanie :wink: Nawet sobie ich nei wyobrazam.. :lol: juz gdzies na internecie byl pies staffik :hmmmm: z chyba mekstykanczykiem , o zgrozo! Wysciskaj kochane chinczykii :angel: niech zdrowo rosna :drinking: Marta ale masz sliczny avatar :iloveyou: :klacz: Piękna Penny-Mikołajek :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Dzienkuję :lol: a banerek? 8) :wink: :lol: Kluski są ściskane regularnie, nie wiem czy to przeżyją :D Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 O Ty!! O banerku pisalam na wczesniejszej stronie :P mrowka napisał(a): Martaa o jaa masz nowy podpisik!?!?! Zuzia nawet jest :angel: sliczny!! Quote
Marta Chmielewska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 O ja gupia ci...a przeoczyłam... :oops: wybacz... Quote
Patka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Boski podpiski Marto, a chłopaki rosną na piękne owieczki :D Quote
lothia Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Na razie w głowach mają podobnie jak owieczki, niewiele... :wink: Ach ci faceci, gdyby nie ich uroda... :lol: :lol: :wink: :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Chachacha, ale jaja, wstawiałam Gosi banerek i niechcący odpowiedziałam jako ona :lol: :lol: :lol: :wink: Ta Lothia na górze to ja gadałam, Gosiu wybacz... :oops: to z głupoty... :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 :lol: Ale zobacz która to była godzina, miałam prawo do pomieszania mózgowego :wink: (niektórzy wątpią w obecność mózgu w mojej głowie ale to inny temat ) :wink: Quote
mrowka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Marta :lol: :lol: Czy Ty ten banerek dla Lothii tez robilas? :angel: Czy ja moglabym tez Ciebie prosic o takie cudo?? :oops: :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 A co dostanę w zamian? 8) :megagrin: jakaś naturka czy coś... :wink: :lol: :santagri: Quote
Marta Chmielewska Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Banerek można odebrać :D Quote
mrowka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 o jaa Marta jestes boska!!!!! :iloveyou: :iloveyou: Jaki śliczny!!! o jejkuu nawet o takim ładnym nie marzylam :iloveyou: DZIĘKUJE!!!!!:calus: jakaś naturka czy coś... of course natura! Co tylko bedziesz chciała zroie... :oops: :lol: :lol: :drinking: dziękuje heszcze raz Marta! :iloveyou: Quote
anetta Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Jakie cuda!!!!!! :o Boskie maluchy :angel: :angel: :agrue: Ten jest rewelacyjny http://img6.imageshack.us/img6/7307/pola30zy.jpg Ma niesamowite uszy :o buhahahaha wyjechany w kosmos :laugh2_2: Wyglada jak jakas postac z kreskowki...ale jaka...? :niewiem: Za kazdym razem zapominam pochwalic wszytskich. Macie boskie avy i banerki!!! :jumpie: :thumbs: Naprawde sa super! Mrowka, co Mejk ma na glowie w pierwszej focie? :o Dostal pigula...? 8) :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Prosze bardzo Mrówciu. Anetko, nie śmiej się z naszych ufoków, jak się dowiedzą o swojej inności, wpadną w kompleksy :oops: A Mejkuś ma bardzo seksowną zimową czapeczkę na głowie, z futerkiem :D ze skóry. A swoją droga, Mrówa, jaką Mejk ma mordę na niektórych fotach :o strach się bać :lol: :lol: :wink: Wczoraj całą galerię przeleciałam. Boskie foty, niezła gęba :lol: :lol: :drinking: Quote
ewelinabuck Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 marta marta ja tez taki chcem plosie :P :x-mas: Quote
Marta Chmielewska Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Chachacha, Ewelinka, będziesz musiała założyć fermę drobiu, żeby się mi wypłacić :wink: :lol: Pomyślę 8) Quote
ewelinabuck Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 blisko masz do drobimexu :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Ano mam blisko, a ty masz ładny banerek, który do tego sama zrobiłaś :D A Mrówa i Lohia nie miały wcale. 8) Quote
mrowka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']Prosze bardzo Mrówciu. Anetko, nie śmiej się z naszych ufoków, jak się dowiedzą o swojej inności, wpadną w kompleksy :oops: A Mejkuś ma bardzo seksowną zimową czapeczkę na głowie, z futerkiem :D ze skóry. A swoją droga, Mrówa, jaką Mejk ma mordę na niektórych fotach :o strach się bać :lol: :lol: :wink: Wczoraj całą galerię przeleciałam. Boskie foty, niezła gęba :lol: :lol: :drinking: hahaha Dzięki!! Marta jesteś wspaniała!!!! Marta czy czy Ty Ty Ty tego konia narysowałaś????!! ale ślicznie!! Suuper!! Boski!!! FOTKI, FOTKI FOTKI.. :) Quote
Recommended Posts