Marta Chmielewska Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Ja nie wiem gdzie łysy jest ładny, wisi mu coś pod brzuchem jak dinozaurom, chachachacha :wink: :lol: Biedne brzydactwo :wink: Quote
anushka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ale Polina ma uchole świetne :o :o normalnie masakra :angel: :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Masakra to była jak te uchole miały jej stanąć... kilka miesięcy klejenia i płaczu... oj nie było łatwo, niech pokręci tego kto kazał wszystkim chińczykom uszy postawić :evil: Quote
Patka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Bo duze ma i miały wyzwanie + te ciezkie włosy na nich, ale chłopaczki przystojniaczki :D Quote
Agga Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 marta one są boskie! :angel: fajne maz mebelki zdaje mi sie, że to Rega :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Meble stare i należą do mamy, nie do mnie :wink: Ty się nie patrz na meble tylko na papiszony :wink: Pat masz rację, tylko wtedy Poli miała obcięty włos na ucholach, inaczej chyba nigdy by nie stanęły. Acha, Pati, mam zaplanowany rozkład wystaw na przyszły rok, znowu będę w Toruniu, także szykuj się już, reklamówka pierników i dobry obiad na wynos :lol: Quote
Agga Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 No przeca sie zachwycam nie widzisz jak ja skacze z zachwytu! :angel: Wiecej fotek malenstw :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Może dzisiaj albo jutro będą nowe fotki szczeniorków :angel: :lol: Reszta czeka na śnieg, żeby ładne zdjęcia robić 8) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Może dzisiaj albo jutro będą nowe fotki szczeniorków :angel: :lol: Reszta czeka na śnieg, żeby ładne zdjęcia robić 8) jee czekam z niecierpliwościa Marta!! Mam nadzieję, że fotki będą dzisiaj.. :angel: Penny tez chcemy ! Quote
Marta Chmielewska Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Jednak będą jutro, wieczorem. Maluszki nie są juz takie maluśkie, dzisiaj zostały im ogolone mordki i mają sterczące uszka. Tzn. łysol ma pp nie, albo jeszcze nie albo wcale, decyzja nie zapadła. 8) A Penny nie ma nowych zdjęć bo mnie wkurza :evilbat: Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 no to marta kiedy na spacerek oderwij sie troche od tej roboty :D Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Juz mozna golic takie maluchy?? Juz sie doczekac nie moge, mam nadzieje ze zdjecia beda z samego rana :evilbat: bo ilez ja moge czekac na nie... :P Marta i co z maluchami?Zostawiacie sobie ktoregos? A Penny nie ma nowych zdjęć bo mnie wkurza :evilbat: O Ty niedobra!! Do TOZu Mch! Biedna Pennulkaa.. :cry: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Niestety, jeszcze fotek nie ma... cierpliwości 8) Ano niektórzy już golą takie maluszki, w sumie niedługo stukną im dwa miesiące... Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Niestety, jeszcze fotek nie ma... cierpliwości 8) Ano niektórzy już golą takie maluszki, w sumie niedługo stukną im dwa miesiące...matko juz 2 miesiace?? Jeju jak ten czas szybko leci! :roll: Jak to nie ma jeszcze zdjec?! Ja chce zdjeciaa!! Wkoncu to dzieciaczki Poleczki :iloveyou: :angel: Martaa o jaa masz nowy podpisik!?!?! Zuzia nawet jest :angel: sliczny!! Quote
Koma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] o jejuniu jaki śliczny :loveu: po raz pierwszy widzę szczeniaczka grzywaczka ;) :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Koma, znaczneiw ięcej szczeniaków grzywacza zobaczyszz w 9 grupie w galerii, w tej chwili jest kilka dogomaniackich miotów :D No dobra, mam te fotki, wstawiam :D Komu, komu, chłopaki przystojne czekają :wink: :lol: :lol: *** *** *** *** *** Quote
Recommended Posts