mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Penny :iloveyou: :iloveyou: ale suuper fotka :klacz: Martaa a jak male Poleczki?! Bo ja nic nei wiem!! :( Quote
Marta Chmielewska Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Fotki Poleczek powinny być niedługo. Jeden z chłopaków miał kilka dni kolki i wszyscy mieli go serdecznie dość, włącznie z ich mamą, na szczęście herbatka koperkowa pomaga. Dziś golasek otworzył oczy :lol: :lol: Fotki będą niebawem, jak film pójdzie do wywołania. Quote
Patka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Boska za ten uśmiech oddałabym tonę kosci ... :wink: Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Fotki Poleczek powinny być niedługo. Jeden z chłopaków miał kilka dni kolki i wszyscy mieli go serdecznie dość, włącznie z ich mamą, na szczęście herbatka koperkowa pomaga. Dziś golasek otworzył oczy :lol: :lol: Fotki będą niebawem, jak film pójdzie do wywołania.ojej bidulek :calus: yee golasek otworzyl oczka :angel: :angel: :iloveyou: Czekam na zdjecia z niecierpliwosciaa.. 8) Quote
Agama Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Marta juz13 listopada a foteczek nie widac smutniutko Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Agama napisał(a):Marta juz13 listopada a foteczek nie widac smutniutko :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 witka dzis bende w goleniowie jakby cos ;) to prosze o jakis namiar 507627834 :D Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Patka napisał(a):XXL pomęcz ją o fotki tęsknimy ;) postaram sie ale ja w sumie jade tam na 2.3 tylko na trenig ... koles mnie zaprosil na trenigi ktore prowadzi w goleniowie :) marta masz ochote nauczyc sie tanczyc breaka :) zapraszam moze penny ma talent agrafka swietnie tanczy haha :D Quote
Marta Chmielewska Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 O i w mordę, za późno się dowiedziałam... ja to mam tempo... nie ma jeszcze fotek, wybaczcie, może niedługo... I proszę mnie nie męczyć, już mnie i tak życie wymęczyło przez ostatni tydzień. Cierpliwości :D Quote
Marta Chmielewska Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 No dobra, jak obiecałam, to proszę bardzo, fotki, dzieci z babcią, mamą, i iinne :wink: *** *** *** *** Quote
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 boooziu jakie śliczności!!!! :o :o Polinkę bym ci ukradła :angel: raz,że śliczna,dwa sentyment do imienia :cry: Quote
BoJa2 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Pierwszy raz dane mi jest zobaczyć TAKIE maluchy. Są śliczne. :D Quote
Draczyn Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Marta Chmielewska te nagusy są przepiękne. Takie jak lubię w kropeczki. Moim zdaniem te w kropy to takie małe Zyrafki - prześliczne, a jakie piękne grzywki mają Moja niestety ma zbyt skąpą grzywkę, a też jest w kropki, ale tylko w lecie. W zimie robi się calkowicie biala. Wszyscy myśla, że mam nowego psa. Quote
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Draczyn to ty też masz grzywkę??? :o :o Quote
Marta Chmielewska Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Dziękuję bardzo za słowa uznania :D W końcu to zasługa Poli. Chłopaki faktycznie spore, kluskowate, rozpieszczone i zaczynają już porządnie łobuzować :D Szalenie żałuję, że nie są to dziewczynki, bo o takich własnie marzyłyśmy razem z mamą. *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 jeszcze jedno zdjęcie mi się zapodziało :D Quote
maga18 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): *** a to co za slicznotki?? jak dobrze kojarze to ta z czarna grzywką to Grzywacz CORVETTE? a ta z rudą to...?? :lol: MALUSZKI PIĘĘĘĘKNE i jakie juz duze :o :o :o :angel: :angel: Quote
Patka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 chlopaki boskie włochatek podbił moje serce chyba Bardzo podobni są do Poleczki. Marta widze ze twoja mama ma grzywek całe stadko :) Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Marta , maluszki prześliczne :angel: Aż dziw bierze ze tak się zmienią w przyszłości 8) Quote
Marta Chmielewska Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Ach nie wszystkie są nasze, Ewa i Ania przyszły w odwiedziny ze swoimi chińczykami, stąd ich obecność. Maga nie pamiętam pełnych imion, muszę zapytać. :oops: Mam strasznie słabą głowę do imion... :oops: Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 łiii ale ekstra są wszystkie :angel: Quote
mrowka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Jejkuu ale sliczny nagusek :iloveyou: taki w sam raz do schrupania :oops: :angel: A z Polci sliczna mamusia!!! ahhh Poleczka :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Mam kilka następnych fotek naszych brzydactw :wink: *** *** *** *** Quote
Recommended Posts