anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :o :o świetnw,szczególnie "poszedł na browara" :lol: wymiękam.... :P Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Żeby nie nudziło się w oczekiwaniu na kolejne szalone rozwojowe fotki klusek, parę foatsów Pennowatej :lol: *** *** *** Quote
anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no to ja nie w temacie spytam :lol: : ile Zuzinka ma latek?? :o , a Penny jest bardzo fotogeniczna... :o :o no ale to ma po właścicielkach 8) Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 8) jak ty babcią to Penny jest :wink: ciotką .Jak się w tym ambarasie znajduje :-? Quote
Siostra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Chłopaki na medal, kozaczki :D , a jakie o maleńkie i delikatne :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Ach, zapomniałam, to nasz najnowszy kolega spacerowy, goldenek Skibi :D Na dworze głównie siedzi i się tępawo patrzy :wink: ale jest uroczy :lol: wszytko mu wisi :lol: *** *** **** Quote
anushka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Zuzia ma lat 5 :D cos myślałam,że koło tego bo moja córka ma 4 i wygląda jakby były w jednym wieku :lol: tylko niewiem czy twoja wygląda tak młodo czy moja tak starawo?? :lol: :wink: a goldenek słoodki taki niewinny...jak każdy facet :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A Penny znajduje się w tym bałaganie znakomicie, bo Pola z dziećmi jest u mamy :lol: zobaczą się dopiero jak maluchy będą miały 3 tygodnie. Penny to kochany pies ale nie zawsze panuje nad swoim ciałkiem i istnieje duża groźba, że niechcący zrobi krzywdę chomikom. :roll: Nie wspomnę o Zuzi, która tylko czyha na pozostawienie ją samą z małą kluską, aby dokonać na niej szczegółowych badań anatomicznych :wink: :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Chyba moja wygląda tak młodo :wink: po mamie. A taki widok z okna ma mój brat .. Quote
ewelinabuck Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 marta kiedy sie na spacer wybierzemy i odbiez wrescie swoj telefon ps sloczne oseski szczegolnie ten pp Quote
Patka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No wiesz Marto tak swej rodzonej córci nie ufać :evilbat: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Patko droga, ufam ufam, uff uff :wink: jak kierowca kierowcy :wink: Ewelinko droga, telefon zapomniałam, w domu został :oops: na razie spacer odpada bo Zuza jest chora i muszę z nią siedzieć w domu, ale w przyszły weekend jak najbardziej :lol: Quote
Patka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Biedna Zuz ja też chora buziaki - nie zarazimy sie :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Bo ona jest myśląca... duma nad sensem życia... :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Nowa seria, jesienna.... *** Z kolegą dogomaniackim od Eweliny :D *** *** *** *** *** *** *** *** *** połknęłam ufoka Quote
bellatriks Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 śwoetne fotki, miło nastrój no i wspaniali modele :klacz: bravo bravo :D :angel: :roll: Quote
ewelinabuck Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 marta obiecalas ze mnie gdzie niegdzie powycinasz i co :evil: ale ten szczeniorek byl slodkasny a to zdjecie jak calusa sobie daja to cud miod Quote
Marta Chmielewska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 No tam cie wycięłam, bo mogłam, za Backiem też cie nie widać ale jak dajesz buziaka szczeniorkowi, no nie mogłam sie powstrzymać, taki miły widok... :oops: :wink: :D Może zostać? Nie ma jak cię tam wyciąć. Please :D Bellatris, faktycznie, jesień mamy piękną... aż sie nie chce wierzyć, że za tak ciepłymi kolorami kryje się tylko kilka stopni C... Quote
anetta Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 :iloveyou: przesliczne jesienne foty :angel: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Marta piękne nastrojowe fotki 8) Ewelina , skąd te kompleksy :-? , ślicznie wyszłaś na fotkach :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Tamte zdjęcia są sprzed dwóch dni i wczorajsze, dzisiaj mam nowe :D Kotek miziany *** kotek niemiziany *** a tak pięknie wygląda nasz las, tóż za blokiem.... *** **** *** *** *** *** *** *** Quote
ewelinabuck Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no moze zostac :D w sobotke wpadam na spacerek do ciebie w twoje strony tym razem nie zapomne aparatu :D Quote
Recommended Posts