Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :mad::mad::mad:Marta ....wezwana do tablicy Quote
ewelinabuck Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 oj obawiam sie ze marta sie nie pojawi tu w najblizszym czasie bo nie ma dosteou do neta Quote
Patka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a Ty mówisz że ona jest niegrzeczna:lilangel: Teraz juz bardzo grzeczna :cool3: :evil_lol: ależ ona była "słodka" :loveu: Quote
Olynda Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mamo, do roboty! Ostatni raz tu byłaś jak wymyślałam imiona dla miotu O :evil_lol: a teraz po miocie M także ruszaj się. :crazyeye: Quote
Marta Chmielewska Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 A co to za odgrzebywanie baaaardzo starych wątków :evil_lol: W wolnej chwili wstawie nowe zdjęcia coś dla oka i duszy ;) Quote
Vectra Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Chmielewska Marto , weź no te pajęczyny posprzątaj , bo pająki się rozmnażają i po 3 grupie się rozpełzły :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Obiecanki cacanki a wczoraj nawet do komputera nie zasiadłam po południu :oops: wstyd normalnie.... Może dzisiaj, dziś też jest wieczór :eviltong: Patrilla i Anilla mogłyby coś wrzucić, w końcu rodzina :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Marta Chmielewska']Obiecanki cacanki a wczoraj nawet do komputera nie zasiadłam po południu :oops: wstyd normalnie.... Może dzisiaj, dziś też jest wieczór :eviltong: Patrilla i Anilla mogłyby coś wrzucić, w końcu rodzina :evil_lol: a tak wogóle to witaj Ciotka Marta :p...kope lat :razz: a jednak Anilla ma grzywaczka czy staffiorka :crazyeye::multi::multi::multi::multi:tak czułam że w końcu któreś .....ale obstawiam na stafiorka ;)....Anilla ujawnij się ;)....toż za miedzą mieszkasz :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Witaj moja ulubiona Alu :loveu: kopę lat ;) Anilla wstawiała już Czesława w szczeniakach, ale przecież zawsze może go umieścić u mamy ;) Oczywiście stafika, kto normalny chciałby mieć grzywka :evil_lol: Mam kilka nowych zdjęć Małej Mi z Litwy :p na pocieszkę Jej nowa - nienowa pani dziwi się, że pies może tak leżeć. Ja się dziwię ,że ona się dziwi *** *** *** Quote
Patka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 haha widzę ten sam gen nornicy pospolitej :evil_lol: no to cos ładnego muszę popstrykać :) Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 dziwię się pańci Małej Mi :roll:że nie wie że piesy tak leżą :evil_lol: a to jest CUDNE :loveu::evil_lol: http://img185.imageshack.us/img185/1253/picture040ba1.jpg Patka a Ty się nie obijaj tylko wstawiaj w Rodzinnej Galeryjce :evil_lol: no to chyba zrobie na Anillę polowanko w Żorach :multi::multi::multi: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/1253/picture040ba1.jpg suuuper jest!!!!:loveu: Quote
Carbonara Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']http://img185.imageshack.us/img185/1253/picture040ba1.jpg suuuper jest!!!!:loveu: popieram :loveu: mam wrazenie ze to swinkowo -piaskowo- błotne kąpiele to po Port Erinach idzie :):lol::lol: Quote
Marta Chmielewska Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Wiecie, coś w tym jest... :razz: Przegladam zdjęcia i moje fafiory albo paplają się w piachu albo dźwigaja badyle... utaplana mama Bella glebogryzarka podziemna Ruda i nieziemski Czesław, do tego namawia inne niewiasty do złego :evil_lol: Patrycjo jesteś zobowiązana do wrzucania duzej ilości zdjęć Rudosławy :loveu: Alu, Ania z pewnościa się ucieszy, zakochana w Czesławie po uszy, jak wszyscy stafikowcy w swoich stafikach ;) Musisz tylko przyjechać i zachwycać się nim do konca odwiedzin :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Nie, jednak zmieniam zdanie, jest coś co penkoklony kochają jeszcze bardziej niż piach i badyle :diabloti: Penny kocha Bella kocha Czesi kocha Mała mi kocha i Ruda kocha :loveu::loveu:WYRO :loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czyli jak wszystkie staffiki poprostu kochaja wyro...:evil_lol: http://img293.imageshack.us/img293/9313/piach4ef1.jpg czy ja moge poprosic fotke tej biale niewiasty:oops::cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Niewiasta należy do rodziny Anilli, chyba się nie pogniewa za pokazywanie sierściucha ;) Biała dama *** *** Quote
anilla Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ha chwilkę człowieka nie ma na dogo a tu cała familia zdemaskowana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasz boski Czesław jest nieodrodnym synem swojej matki i uwielbia: spanie: kopanie: gryzienie: butów w szczególności :mad: ganianie za takimi kotami: a najbardziej kocha tego pana;): pozdrawiamy (i do Żor zapraszamy;)) Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 :loveu::loveu:tak najfaniej ;) http://images45.fotosik.pl/10/e9f2d34e51f0c42d.jpg a o Żory na 100% zahaczę ;) Quote
Marta Chmielewska Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Anilla zdjęcia super, dobrze jest widzieć obu chłopców szczęśliwych :lol: Wstawiam kilka fotek z wakacji, wbrew pozorom bardzo krajowych ;) męczenie zwierzątek różowa odmiana stafików :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: na to cudo brak słów, powiem tylko, że wielkości dłoni... *** Quote
Marta Chmielewska Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 dziewczynki w trawie spotkaliśmy Zdzicha :evil_lol: a to nasza nowa chatka :razz: *** na dziś wystarczy ;) Quote
Recommended Posts