Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: Różnie o mnie mówiono ale dziołcha pierwszy raz :lol: :lol: :wink:
Penny ma fotki, a'la dowód osobisty :wink:

Portreciki cudne 8) to pycholstwo :angel:
Marta to jeszcze można powiedzieć FRELKA :wink: /czyli fajno kobitka :wink: /

Guest bernulka
Posted

supcio :angel: supcio :angel:

ślicznie :angel:

paździioszki

Posted

Na ostatnim portrecie wyszła lekko tępawo, hehehe :lol:
Wstawiałam już w galerii bullowatych, ale tu też wrzucę, w końcu tu jest galeria główna. Wczoraj byliśmy na pikniku, a że jesień mamy piękną, nie mogłam się oprzeć chęci pstrykania. :D

na grzybach...

córeczki :wink:

Posted

Alicjo, a gdzie się mówi Frelka? :o :lol: :lol:
na śląsku są yno szfarne frelki 8) :lol: :lol:
Penny jak wodnik szuwarek 8)
Fotki z Zuzią słodkie :P

Posted

Patka, też możesz taką mieć, taką samą :wink:
Alicjo, mogę być frelka ze śląska, co w barach szeroka a w d...e wąska :wink: :D :D :D A Zuzia słodka tylko na fotkach, w realu to diablę.
Agguś dziękuję :D Jak modelka super to i fotki muszą wyjść :P

Posted

Cha, cha,cha, mowiłam, Ewelina jest świadkiem :wink: Na spacer chętnie, w weeend, po naszej stronie jest piękny las... nie chce ci się podejść? :wink: Porobię fotki...
Ps. Koleżanka od Barego ma nowego szczeniaka, jak mi się uda, zrobię mu fotki i wstawię, goldenek. :D Na pocieszenie po Barym :-(

Posted

wiem ze ma goldenka kupila chyba w szczecinie jej siostra mi mowila w weekend napewno podejde a moze w piatek z rana bo nie ide do szkoly??? ja tez wezme aparat i sobie pogadamy

a dla zuzi
to trzeba kupic 10 m linke treningowa :lol:

Posted

córeczki :wink:

Jejkuu ale sliczne coreczki!!! :iloveyou: Przepiekne!! :iloveyou: super fotka!!
Marta a jak Poleczka moja?? Brzusio jeszcze ma?! A nastepny nagusek bedzie po mojej malej Poleczce?! :angel:
Wysciskaj wszytskie trzy pAnny ode mnie!!

Posted

Pola coś nie bardzo chce się z ciażą rozstać, powinna sie szczenić wczoraj, dziś, za dwa dni mija termin ostateczny :-? trwamy w oczekiwaniu...
Fotki córeczek będą jeszcze wiele razy, wszystkich trzech, a potem i czterech :wink: :lol:
Wrzucam kilka fotek, dla odświezenia galerii :D

Posted

[quote name='Siostra']
:angel: :angel: :angel:
Piękna fotka i modelinka :D :D jak ALICJA W KRAINIE CZARÓW :wink:
Trzymamy łapki za szczęśliwe i rychłe rozwiązanie :wink:

Posted

Nooo, wygadałyście dziewczyny, Pola zaczęła rodzić. Słuchałam jej stęków, jęków, achów i pisków przez telefon, z pracy. Bidula, gapi się na tyłek i nie wie co się dzieje... :roll:
Pieski będą dwa, to wiemy. I raczej łysole, bo tata też łysy. Denerwuję się... :roll:
A modelka chora, w domu siedzi i kaszle na grzyby jak gruźlik :wink:

Posted

"przeleciałam" galeryjkę całą...biegiem bo po malutku nie dało sie takie super fotki tutaj są!!!mała modelinka na ostatniej focie to ma jakby rumieńce namalowane na policzkach :o :o powodzenia dla "przyszłej" mamy :lol: oby wszystko dobrze się rozwiązało!!!!

Posted

Mama ,,akuszerka,, mówi, że nie ma jeszcze odpowiedniego rozwarcia :roll: uff jak to brzmi ale Pola jest bardzo dzielna i tylko czasem popiskuje. Dwa szczeniaki to mało, ale skoro są tylko dwa, mogą być spore. Pomalutku zaczyna je wypychać. Wyłazić szczurki!!
Ps. Akuszerka prze razem z sunią :lol: