Marta Chmielewska Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Hm, hm, chyba zaczynam wypadać z tematu... :o :D Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Dbsst miałam cynk, wiesz, od mafii, że zrobisz fotki bullowatym, hihi, czekałam pół nocy, żeby popatrzeć :lol: Dzięki wielkie, że pomyślałaś o tych mordziastych pieszczoszkach, czyż nie sa piękne? A swoja drogą, jaki masz aparat, bo albo umiesz robić zdjęcia albo masz dobry sprzęt :wink: :D pozyczony canon G5 kompakt ale ma dobra glebie ostrosci :D i mysle ze to zasuga aparatu :D cieszkam sie ze mafia dziala ;) i ze fotki moga byc Patka napisał(a):Ładne te długowłose amastafiki hihi i mnie sie podobaja ;) Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']A żeby nie było tak bardzo smutno, wstawiam fotki Penny, jak walczy dzielnie z odkurzaczem. Za każdym razem z resztą. W końcu to pies obronny, nie :wink: Broni przed groźnym i krwiożerczym sprzętem domowym :evilbat: ale bojowy pies.... Quote
Marta Chmielewska Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Dzisiaj będa nowe fotki Penny z koleżanką, wieczorem :-) Kolezanka nie polerowana ;-) Quote
Dalma&Maja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Znaczy moja też bojowa, bo tak walczy z odkurzaczem... 8) :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Hehe, bojowy dalmatyńczyk dobre :wink: Penny ma teraz koleżankę w domu i broniła nas przed odkurzaczem jeszcze zacieklej niż kiedykolwiek. Chyba sie popisywała :wink: A oto obiecane fotki mniam,mniam, w domu jeść nie dają Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Marta czyżby stadko ci się powiększyło :o A Penny się ślicznie uśmiecha :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Tylko tymczasowo, to sunia zaadoptowana przez anillę, jest u mnie tylko na czas jej urlopu :D Quote
malawaszka Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 śliczna ta labeczka - Marta Gratuluję Wam wspaniałej akcji z tymi psiakami :calus: - po cichutku śledziłam i trzymałam kciuki :oops: :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Jeszcze właściwie nie ma czego gratulować, dzieciaki straszliwie namieszały i teraz będzie dużo trudnej. Jak dobrze pójdzie, dwa szczeniaki będą miały dom w przyszłym tygodniu, trzymajcie kciuki. A labka jest śliczna, mądra i obrzydliwie pazerna :wink: Właściwie ma trzy cechy typowe dla labka: wszystkożerna, tarza się w kupach i kradnie jedzenie :wink: :D Quote
lothia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Jeszcze właściwie nie ma czego gratulować, dzieciaki straszliwie namieszały i teraz będzie dużo trudnej. Jak dobrze pójdzie, dwa szczeniaki będą miały dom w przyszłym tygodniu, trzymajcie kciuki. A labka jest śliczna, mądra i obrzydliwie pazerna :wink: Właściwie ma trzy cechy typowe dla labka: wszystkożerna, tarza się w kupach i kradnie jedzenie :wink: :D no to masz nie źle ale Penny uśmiech ma zawodowy Quote
Marta Chmielewska Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Dziękuję wszystkim za miłe słowa :D Lothia, a jak tam twój mop się czuje, hihihi :wink: :D Muszę się z wami podzielić radosną nowiną, dziś udało nam się wyciągnąć z przytuliska pięknego ast, bardzo łagodnego i przyjaznego całemu światu. Oto jego gębusia :D Pojechał do nowego domu, będzie spał w łóżeczku :D :D Jestem przeszczęśliwa. Quote
lothia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 :klacz: wspaniałe wiadomości sama jesteś mop i czuje sie świetnie, wreszcie opanował "siad"jestem z niego dumna i z mojego synka , bo właściwie to on go w końcu nauczył Quote
malawaszka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Marta - super że znowu Wam się udało :klacz: Quote
Guest bernulka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 super :klacz: Piękna pysia :lilangel: paździoszki :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Dzięki wielkie. A oto reszta zdjeć za spaceru: Quote
agabass Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 piękne sunieczki i ja również gratuluję sukcesu dobrze, że piesio ma nowy dom Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Wstawiam fotki z Koszalina, nie ma za wiele i nie sa najlepszej jakości, ale nie ja je robiłam a poza tym była paskudna pogoda, wymrzłam się za wszystkie czasy :-? podpatrzyłam jakieś panie z nagusami :D Polisia Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 i pozostałe: i Penny od tyłu :wink: Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 kurcze - pewnie wyjdę na kompletną ignorantkę, ale w nagusach to jeszcze widzę który pies jest ładniej zbudowany, umaszczony, etc, a u ffafików?? identyczne :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Pola zdobyła złoto, CWC i NSwR a Penny dostała ocenę doskonałą i srebrny medal :lol: :lol: Warto było jechać, szczególnie, że dla Penny to była pierwsza wystawa (i dla mnie :wink: ). Szkoda, że was nie było, ale przynajmiej się nie wymarzłycie jak ja. :evil: Oczywiście zapomniałam połowy wymaganych dokumentów, jechałam bez pewności czy będę mogła wystawiać. Ot, blondynka umysłowa... :oops: Jakby tego było mało nie przysłali mi potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia, bo wpisali zły adres zamieszkania. :evil: Ale udało się :lol: Quote
mrowka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 :iloveyou: :angel: :iloveyou: :angel: :iloveyou: :angel: :iloveyou: :klacz: gratulujemy!! Wysciskaj piekne panie (siebie tez mozesz :evilbat: ) :wink: I czekam zdjec podobych do tych 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Mam kolejne fotki, tym razem z wypadu nad jezioro :D O tym jak Penny udaje, że umie pływać :wink: Quote
Recommended Posts