Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Dbsst miałam cynk, wiesz, od mafii, że zrobisz fotki bullowatym, hihi, czekałam pół nocy, żeby popatrzeć :lol: Dzięki wielkie, że pomyślałaś o tych mordziastych pieszczoszkach, czyż nie sa piękne?
A swoja drogą, jaki masz aparat, bo albo umiesz robić zdjęcia albo masz dobry sprzęt :wink: :D

pozyczony canon G5 kompakt ale ma dobra glebie ostrosci :D i mysle ze to zasuga aparatu :D

cieszkam sie ze mafia dziala ;) i ze fotki moga byc

Patka napisał(a):
Ładne te długowłose amastafiki

hihi i mnie sie podobaja ;)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']A żeby nie było tak bardzo smutno, wstawiam fotki Penny, jak walczy dzielnie z odkurzaczem. Za każdym razem z resztą. W końcu to pies obronny, nie :wink: Broni przed groźnym i krwiożerczym sprzętem domowym :evilbat:

ale bojowy pies....

Posted

Jeszcze właściwie nie ma czego gratulować, dzieciaki straszliwie namieszały i teraz będzie dużo trudnej. Jak dobrze pójdzie, dwa szczeniaki będą miały dom w przyszłym tygodniu, trzymajcie kciuki. A labka jest śliczna, mądra i obrzydliwie pazerna :wink:
Właściwie ma trzy cechy typowe dla labka: wszystkożerna, tarza się w kupach i kradnie jedzenie :wink: :D

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Jeszcze właściwie nie ma czego gratulować, dzieciaki straszliwie namieszały i teraz będzie dużo trudnej. Jak dobrze pójdzie, dwa szczeniaki będą miały dom w przyszłym tygodniu, trzymajcie kciuki. A labka jest śliczna, mądra i obrzydliwie pazerna :wink:
Właściwie ma trzy cechy typowe dla labka: wszystkożerna, tarza się w kupach i kradnie jedzenie :wink: :D

no to masz nie źle
ale Penny uśmiech ma zawodowy

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :D
Lothia, a jak tam twój mop się czuje, hihihi :wink: :D
Muszę się z wami podzielić radosną nowiną, dziś udało nam się wyciągnąć z przytuliska pięknego ast, bardzo łagodnego i przyjaznego całemu światu. Oto jego gębusia :D Pojechał do nowego domu, będzie spał w łóżeczku :D :D Jestem przeszczęśliwa.

Posted

:klacz: wspaniałe wiadomości
sama jesteś mop i czuje sie świetnie, wreszcie opanował "siad"jestem z niego dumna i z mojego synka , bo właściwie to on go w końcu nauczył

Guest bernulka
Posted

super :klacz: Piękna pysia :lilangel:

paździoszki :angel:

Posted

Pola zdobyła złoto, CWC i NSwR a Penny dostała ocenę doskonałą i srebrny medal :lol: :lol: Warto było jechać, szczególnie, że dla Penny to była pierwsza wystawa (i dla mnie :wink: ).
Szkoda, że was nie było, ale przynajmiej się nie wymarzłycie jak ja. :evil: Oczywiście zapomniałam połowy wymaganych dokumentów, jechałam bez pewności czy będę mogła wystawiać. Ot, blondynka umysłowa... :oops: Jakby tego było mało nie przysłali mi potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia, bo wpisali zły adres zamieszkania. :evil: Ale udało się :lol:

Posted

:iloveyou: :angel: :iloveyou: :angel: :iloveyou: :angel: :iloveyou:

:klacz: gratulujemy!! Wysciskaj piekne panie (siebie tez mozesz :evilbat: ) :wink:

I czekam zdjec podobych do tych 8)

• 4 weeks later...