Marta Chmielewska Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Dzięki :D :D Niebawem następne fotki :lol: A suczyska straszliwie broiły w wieku szczenięcym, właziły pod łóżko (na czym je przyłapałam z aparatem) i niszczyły tam co sie dało :evil: :wink: W przyszłym roku, na wiosnę jak dobrze pójdzie, dołączy do nas jeszcze jeden nagus, będzie wesoło :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Reszta fotek, dzisiaj duzo mniej. Quote
adda Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Ale dużo fotek :o A ta ostatnia jest odjazdowa :angel: Quote
ajka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] walne suszenie Majki zdjęcie i tytuł :laugh2_2: :cunao:. Dla mnie ta fotka to sielanka, główka dziewczynki wśród piesków,cud-miód, normalnie się wzruszyłam troszku. Seria "przyłapane na gorącym uczynku" sugeruje,że fafik przy grzywaczu to pikuś, grzywacz wygląda bowiem na wyjątkowo krwiożerczą bestię :lol: Ostatnie zdjęcie tej serii to Penny w stanie ostatecznego odurzenia niszczycielstwem. Quote
anetta Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 :cunao: :cunao: hahahaa jakie pozy i jakie zdjeica, super!!! Nie wiedzialam ze masz towarzyszke dla Penny :wink: Quote
malawaszka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 hihiihihih jakie wypasione fotecki - jakie psyjaciółki śliczne :angel: w życiu bym nie pomyślała że można tak fajnie połączyć łysola ze staffikiem :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 Oj, jest to połączenie bombowe :lol: :wink: Polka wymyśla psoty a Penny realizuje :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 http://img186.echo.cx/img186/6505/pennyusmiechnieta9if.jpg ja już nie moghe tak mnie brzuch ze smiechu boli eee ;) BoSkie te spojrzenia! Quote
Marta Chmielewska Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Dziś fotki z gatunku grzecznych Quote
mrowka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 No no no i Chmielewska sie dorobila topicu :evilbat: :wink: Zdjecia przesliczne! Te z Zuzia szczegolnie :angel: A Poleczka w gumce bosko wyglada :lol: Penny cudowna, prawie na kazdej fotce usmiechnieta! :iloveyou: Wysciskaj i wycaluj cala gromadke i czekam na wiecej zdjec 8) Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 http://img187.echo.cx/img187/2075/poladupsko9np.jpg :lol: :lol: ale pupsko Quote
sayma Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']Oj, jest to połączenie bombowe :lol: :wink: Polka wymyśla psoty a Penny realizuje :wink: :lol: hahah psoty?? przecież tu od razu widać że to prawdziwe aniołeczki :angel: :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Aniołeczki, a jak. Niedługo dojdzie jeszcze jeden łobuziak, oj sie będzie działo... Quote
mrowka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Marta?! Gadaj mi tu szybko jaki lobuziak co mialas na mysli? :o Quote
Dalma&Maja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Marta, psy, zdjęcia i sam topic są genialne :wink: Będę tu częściej wpadać, ekstra!!! :angel: Quote
Marta Chmielewska Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Mrówa, dojdzie dzieciaczek Polci (jest już suką hodowlaną) :) suczka od Poli, może na Święta. Nowe fotki, kolega Penny z lasu, mix owczarka niemieckiego i alaskana. Ma na imię Bary i jak jest sam to kochany psiak, ale ze swoim bratem tworzą istną bandę i sieją postrach w lesie. Łobuzy okrutne. Quote
Marta Chmielewska Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 A tak poluje stafik (na szyszkę, bardzo agresywny gatunek szyszki, trzeba przed nim obronić pańcię) szczery uśmiech co piszczy w trawie Quote
mrowka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] :o :o co to za upior tam jest? :o :lol: Penny piekna jak zawsze :iloveyou: Ten jej usmiech powala mnie na kolana! :oops: [quote name='mch']Mrówa, dojdzie dzieciaczek Polci (jest już suką hodowlaną) :D suczka od Poli, może na Święta. Gratuluje! Male Poleczki beda?! :angel: :hmmmm: to moze i ja bym sie skusila? ( :evilbat: ) chcialabym,chaiala... Moze kiedys sie zglosze 8) narazie musze sie meczyc tylko z moim upiorem :wink: Quote
Agga Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Mrówa ty się tak tu nie podniecaj tylko zmiataj do galerii Sary :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Cześć dziewczynki :lol: Penny straszy w tutejszym lesie, jak widać, robi etatowo za upiora :wink: Mam nadzieję, że galeria się podoba, będę ją powiększać systematycznie a teraz idę pooglądać wasze galerie :lol: zobaczymy co tam zmajstrowałyście :evilbat: Quote
mrowka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Penny straszy w tutejszym lesie, jak widać, robi etatowo za upiora :wink: Jaki pan taki pies :evilbat: :lol: :lol: :lol: Marta Chmielewska napisał(a):będę ją powiększać systematycznie Penny straszy w tutejszym lesie, jak widać, robi etatowo za upiora :wink: no zobaczymy jak to bedzie systematycznie... :roll: :evilbat: :lol: Quote
Recommended Posts